توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آخرین فیلمی که دیده اید (قوانین پست اول حتماً خوانده شود)
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
Shahab
May 10th, 2009, 05:09 PM
درود
همونطور که از اسم تاپیک بر میاد در این تاپیک به معرفی و نقد آخرین فیلم هایی که دیده ایم میپردازیم . روال کار تاپیک به این صورته که ابتدا یه معرفی کوتاه از داستان فیلم داشته باشیم (به صورت دل بخواهی یعنی اگه خواستین ننویسین) و بعد از اون نقد و نظرات شخصی نسبت به فیلم به صورت خلاصه (این قسمت اجباریه) مینویسیم . همچنین میتونیم از حواشی و نکات مهمی که اون فیلم داره هم اطلاعاتی بزاریم . پس یادمون نره که حتما و حداقل یه خلاصه از نظر شخصیتونو درمورد فیلم بنویسیم .
اگه بتونیم یه عکس کوچیک که فضای تاپیک رو اشغال نکنه هم از فیلم مورد نظر بزاریم خیلی خوب میشه و اینم فراموش نشه که در انتها باید به فیلم امتیاز داده بشه (امتیاز از 20 باید باشه) .
بازم میگم : یه مختصر به صورت نظر شخصی در مورد فیلم و اختصاص یه امتیاز به فیلم از 20 رو حداقل باید بنویسین و بقیه مواردو میتونین ننویسین .
برای هر فیلم تنها یک عکس کوچیک بزارین
به فیلم ها امتیاز بدین
Shahab
May 10th, 2009, 05:44 PM
Harsh Times
محصول :2005
ژانر : جنایی ، درام ، مهیج
کارگردان : دیدیو ایر
هنرپیشگان :کریستین بیل ، فردی رودریگوئز
http://www.ramchandra.me.uk/blog/archives/images/2006/08/HarshTimes.jpg
داستان فیلم در مورد شخصی به اسم "جیم" ـه که پس از خروج از ارتش ایالت متحده الان بیکاره و دنبال کار میگرده . اتفاقا دوست صمیمی جیم هم که "مایک" نام داره بیکاره و از این رو جیم و مایک به همراه هم مثلا میرن دنبال کار ؛ اما کی به خوش گذرانی برسه ؟ گشت و گذر های این دو نفر توی خیابون های شهر و درگیر شدن با افراد شهر باعث بوجود آمدن حوادث و اتفاقاتی برای این دو نفر میشه که اون روی سکه ، یعنی روی روزگار بی رحم رو ببینن . شهر لس آنجلس که زمانی جیم و مایک دوران کودکیشونو توش میگذروندن الان به جایگاه خلافکارا و هر نوع بی رحمی بدل شده ...
در نگاه اول شاید فیلم یه اثر ساده و معمولی باشه که از آثار بارزی مثل "روز تمرین" (Training Day) الگوبرداری کرده باشه ، که از بعضی لحاظ این کارو کرده . جیم شخصیت بی ثبات و آشفته ای داره و هرزچند گاهی به سرش میزنه و حتی چند بار میخواد به نامزد و بهترین دوستش شلیک کنه . خاطرات تلخی از دوران جنگ در ذهن او باقی مونده شب ها به صورت کابوس هایی وحشتناک به جونش میفته و اونو اذیت میکنه . این آشفتگی درونی میتونه یجورایی عملکرد دولت آمریکا رو در سیاست های نظامی به نقد بزاره و حتی تو یکی از دیالوگ های فیلم مایک به جیم میگه که "تو به خاطر بلایی که سرت اومده باید از ارتش درخواست غرامت کنی" . با این وجود فیلم به هیچ وجه یه فیلم سیاسی نیست و اگه بگیم درام فیلم بیشتر از بقیه چیزهاش حس میشه اشتباه نکردیم . جیم ذاتا آدم بدی نیست و نمیخواد بد باشه اما بلاهایی که به سرش میاد باعث بوجود اومدن اختلالات روانی در اون میشه . مایک توی این فیلم نماد یه آدم به ظاهر مثبته که دوست نداره تو هیچ کار خلافی شرکت داشته باشه اما میکنه . پس میبینیم تو این فیلم همه چیز بر خلاف میل اتفاق میفته و شاید پیام اصلی فیلم هم همین باشه . اسم فیلم ، زمانه ی بی رحم ، هم این قضیه رو تایید میکنه .
این نکته باید گفته بشه که این فیلم یکی از ارزشمند ترین فیلم های چند سال اخر از لحاظ دیالوگه .
دیوید آیر شهر لس آنجلس رو تو این فیلم به همون شکلی درست کرده که تو 20 سالگی در ذهن داشته و به گفته خودش با نیمه ی تاریک این شهربه خوبی آشناست .
از بازی کریستین بیل هم توی این فیلم واقعا خوشم اومد ...
IMDB (http://www.imdb.com/title/tt0433387/)
shahryaraz
May 11th, 2009, 08:36 AM
آخرين فيلمي كه ديدم و لذت بردم مردان ايكس بود، لذت بخش و زيبا بود مخصوصا opening ابتدايي محشر بود.
Red
May 11th, 2009, 10:12 AM
آخرين فيلمي كه ديدم و لذت بردم مردان ايكس بود، لذت بخش و زيبا بود مخصوصا opening ابتدايي محشر بود.
شهریار جان امتیاز رو فراموش کردی.
مردان ایکس اصلی رو می گی یا ولورین رو؟
Death Knight
May 11th, 2009, 06:16 PM
شهریار رفته سینما دیده همین ولورین رو:D عرض کنم که کوفتت بشه شهریار ما اینجا باید بدونه جلوه ویژه ببینیم تو میری خارج تو سینما...
1408
فکر نکنم لازم به توضیح دادن باشه. روند فیلم کاملا جذاب و تکان دهنده بود مخصوصا خودِ داستان که توی سری فیلم های ترسناک خیلی خوب بود. البته از استفان کینگ چیز دیگه ای هم نمیشه انتظار داشت. البته من اون نسخه ای رو دیدم که پایان بد بود ولی خب از پایان خوب هم مطلع شدم. در کل چند وقت بود یه فیلم ترسناک به این نحو ندیده بودم که از المان های کلیشه ای این ژانر کمتر استفاده کنه.
18/20
shahryaraz
May 11th, 2009, 06:29 PM
امتياز رو بيخيال شو ياشار جون. من فن ايكس هستم. اون تيكهي ساحل اوماها واقعا حرف نداشت، اصلا ديوانه كنندس اون تيكه.
shahryaraz
May 11th, 2009, 06:49 PM
شهریار رفته سینما دیده همین ولورین رو:D عرض کنم که کوفتت بشه شهریار ما اینجا باید بدونه جلوه ویژه ببینیم تو میری خارج تو سینما...
1408
فکر نکنم لازم به توضیح دادن باشه. روند فیلم کاملا جذاب و تکان دهنده بود مخصوصا خودِ داستان که توی سری فیلم های ترسناک خیلی خوب بود. البته از استفان کینگ چیز دیگه ای هم نمیشه انتظار داشت. البته من اون نسخه ای رو دیدم که پایان بد بود ولی خب از پایان خوب هم مطلع شدم. در کل چند وقت بود یه فیلم ترسناک به این نحو ندیده بودم که از المان های کلیشه ای این ژانر کمتر استفاده کنه.
18/20
ممد جون حالا تيكهها رو بنداز .
اين فيلم 1408 مگه بازي كه دو تا پايان داره؟ چه جورياس؟
Shahab
May 11th, 2009, 06:56 PM
The chronicles of riddick
http://www.impawards.com/2004/posters/chronicles_of_riddick_verdvd.jpg
the chronicles of riddick محصول سال 2004 با بازی وین دیزل و کارگردانی David Twohy رو دیدم . نسبت به فیلم اول زیاد جالب نبود ولی فیلم خوبی بود و تا حدی سرگرم کننده . اولین مشکل فیلم نسبت به Pitch Black عوض شدن حال و هوا و اتمسفر فیلم بود که این بار کامل همه چیز عوض شده بود . شخصیت ریدیک هم دیگه اون دوگانگی شماره اولو نداشت و به قول یاشار به یه قهرمان از جنس رامبو تبدیل شده بود . در عوض فیلم صحنه های اکشن زیبایی داشت و Special Effect های فیلم هم بد نبود . به هر حال the chronicles of riddick فیلم بدی نبود و به خصوص حالا که بازیش هم با نام assault on dark athena اومده و داریم بازیش میکنیم به طرفدارای وین دیزل توصیه میکنم فیلمو ببین و اگه قبلا دیدن دوباره ببینن :D.
shahryaraz
May 11th, 2009, 07:00 PM
من يه فيلم ديدم خيلي باحال بود اسمش دندون بود. داستانش واقعا مزخرف بود ولي به جورايي جالب بود.
Red
May 11th, 2009, 07:52 PM
من يه فيلم ديدم خيلي باحال بود اسمش دندون بود. داستانش واقعا مزخرف بود ولي به جورايي جالب بود.
بابا داستان و ایده ش که عالین. پرداخت و غیره ش مشکل داره. به بحث گل و خار هم معنی جدیدی میده :D
در مورد Wolverine هم با محمد موافقم البته من اون نسخه بدون جلوه ویژه رو هم ندیدم.
و اما فیلم:
(با سرقت از تاپیک پوستر فیلم)
http://f.imagehost.org/t/0752/hr_Spirit_Character_Sheet_1.jpg (http://f.imagehost.org/view/0752/hr_Spirit_Character_Sheet_1)
کارگردان و فیلمنامه نویس فرانک میلر بر اساس نوول گرافیکی ویل آیزنر.
بازیگران: گابریل ماک، ساموئل ال جکسون و لشکری از بازیگران زن هالیوود
مشکل این فیلم اینه که Lions Gate، استدیوی سازندش اون رو به عنوان یه اثر در مایه های فیلم Sin City و یه کار سیاه و نوار به مخاطبا معرفی کرد و نوع کارگردانی و فیلمبرداری میلر هم مزید بر علت شد در حالی که Spirit ذاتا یه کار طنز و شاده که قراره با نگاهی طنز به ابر قهرمانان، شخصیتشون و قدرت ها شون، یه ماجرای سرگرم کننده مثل Indiana Jones روایت کنه.
در این زمینه فیلم واقعا موفق عمل می کنه و اگر با انتظار صحیح سراغش برویم، می تونیم واقعا از طنزش لذت ببریم و بذاریم فیلمبرداری زیبا و استریلیزه ش چشمامون رو نوازش کنه. البته از ضعف های بازیگری فیلم (به ویژه در عملکرد بیش از بیش از حد! اغراق شده ی ساموئل ال جکسون)، مشکلات ریتم و ضعف های شخصیت پردازی (کارکتر رئیس پلیس واقعا دیالوگ ها و سکانس های ضعیفی داره. کارکتر دخترش هم فقط یکم بهتر ظاهر میشه) نمی توان گذشت و دردسر ها و محدودیت های PG-13 آزار دهنده اند اما می توان بیشتر موارد فوق را به خاطر موجود کوچکی که فقط از یک پا و یک کله تشکیل شده بخشید.
(به قول ساموئل، "Weird... That's just plain damn weird")
16 از 20
دیالوگ منتخب: "Let's Die"
EDIT: خلاصه: یک فیلم واقعا عجیب و غریب اما سرگرم کننده ابر قهرمانی (و البته و متاسفانه عموما منفور :( )
Death Knight
May 12th, 2009, 07:09 AM
ممد جون حالا تيكهها رو بنداز .
اين فيلم 1408 مگه بازي كه دو تا پايان داره؟ چه جورياس؟
حالا با منوچهر رفتی خوش گذشت؟
این 1408 نسخه سینماییش پایانش خوبه این نسخه DVD که من دیدم پایان بدش هست یه جورایی روی فروشش هم تاثیر مثبت داره البته من پایان بدش رو بیشتر پسندیدم.
Mohammad
May 12th, 2009, 08:04 AM
سلام!
The Curious Case of Benjamin Button
کارگردان: David Fincher
بازیگران:Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P. Henson
محصول: 2008
داستان فیلم در مورد پسری به اسم بنجامین است که وقتی به دنیا میاد کاملا پیر و رنجوره و پدرش اونو جلوی خانه سالمندان رها میکنه. ولی زندگی بنجامین کاملا برعکس زندگی آدمهای عادی است و در واقع به جای اینکه پیرتر بشه روز به روز جوانتر میشه، در این بین بنجامین عاشق دختر بچه ای به نام Daisy میشه و ... من این فیلم را برای بار دوم دیدم و به نظر من یکی از متفاوت ترین کارهای فینچر هست که از اون سبک خاص و Twist هایی که توی فیلمهای قبلی اش دیدیم خبری نیست. داستان فیلم خیلی جالبه و البته اگر بیشتر روش کار شده بود خیلی بهتر بود. یکی از مشکلات فیلم این هست که شخصیت های زیادی را معرفی میکنه و به هر کدام مقدار زمان کمی می پردازه که هم باعث گیج شدن بیننده میشه و هم اینکه باعث میشه زمان فیلم نسبتا طولانی بشه و از میانه های فیلم به بعد تقریبا خسته کننده میشه. همچنین رابطه ای که بین بنجامین و Daisy وجود داره یه مقدار آبکی و مصنوعی به نظر میاد که به لطف بازی نه چندان خوب و خشک Cate Blanchett خسته کننده تر هم میشه. در سوی دیگر بازی برد پیت خیلی عالی و کاملا با حس و حال فیلم صورت گرفته و یکی از بهترین بازیهای برد پیت را در این فیلم شاهد هستیم. فیلم از نظر تکنیکی در سطح بسیار بالایی قرار داره که در فیلمهای قبلی فینچر شاهد نبودیم. جلوه های ویژه فیلم و گریم بنجامین بسیار خوب کار شده است. البته اسکاری که به خاطر جلوه های ویژه گرفت به نظر من حق فیلم نبود. شاید فیلم در مقایسه با کارهای قبلی فینچر یک شاهکار نباشه ولی کماکان یک فیلم بسیار خوب است که مطمئنا ارزش دیدن را داره.
Shahab
May 13th, 2009, 11:37 AM
Star Wars های I ، II و III رو دیدم .
StarWars I فیلم خوبی بود و میشه گفت جورج لوکاس به خوبی تونست از پس آغاز کردن داستان فیلم بر بیاد . منتهی چون باید خیلی چیزها رو تو فیلم جا میداد و به داستان فیلم از چند جبهه ی مختلف میپرداخت ، روند فیلم کمی سریع بود که به نظر من همین باعث جذابیت بیشتر فیلم میشد .داستان این فیلم در مورد کشف استعداد "آناکین" توسط "مستر جین "(با بازی لیام نسون) بود . StarWars II هم یه ادامه ی موفق بود و از نظر کیفی در سطح فیلم اول قرار داشت و فیلم خوبی بود . داستان این فیلم در مورد "جدای" شدن آناکین" بود که توسط "مستر اوبی وان" تربیت میشد . داستان Star Wars III در مورد فریب خوردن "آناکین" توسط سنا و جمهوری و دست یافتنش به نیمه ی تاریک نیرو بود و همین باعث شد تا "آناکین" با استاد خودش مبارزه کنه . به نظر من شماره سوم از دو شماره اول قشنگ تر و نفس گیر تر بود و داستان حماسی تری هم داشت . موسیقی متن این فیلم هم واقعا زیبا بود و بازیگری ها هم تا حد زیادی نسبت به نسخه های قبل پیشرفت کرده بود . این فیلم (III) تقریبا تونست موفقیت نسخه های قدیمی رو تکرار کنه .
امتیاز های من :
Star Wars I 14/20
Star Wars II 15/20
Star Wars III 17/20
Red
May 13th, 2009, 04:47 PM
شهاب جان باور کن اگه با سه گانه اصلی مقایسه کنی، در حد اخراجی ها 2 هم نمی شن این سه تا فیلم جدید. نمی دونم ولی با اینکه خیلی طرفدار سری Star Wars نیستم اما با طرفدارای سه گانه قدیمی (اپیزود های 4 تا 6) موافقم که این سری جدید خیلی ضعیف بودن.
خداوکیلی شخصیت جارجار تو 1 نفرت انگیزه و بازی هیدن کریستنسن تو اپیزود های 2 و 3 واقعا لیاقت تمشک داره. البته همون طرفدارا از اپیزود 3 خوششون میاد ولی به نظر من اونم خیلی بهتر نیست از 1 و 2.
Shahab
May 13th, 2009, 05:24 PM
شهاب جان باور کن اگه با سه گانه اصلی مقایسه کنی، در حد اخراجی ها 2 هم نمی شن این سه تا فیلم جدید. نمی دونم ولی با اینکه خیلی طرفدار سری Star Wars نیستم اما با طرفدارای سه گانه قدیمی (اپیزود های 4 تا 6) موافقم که این سری جدید خیلی ضعیف بودن.
خداوکیلی شخصیت جارجار تو 1 نفرت انگیزه و بازی هیدن کریستنسن تو اپیزود های 2 و 3 واقعا لیاقت تمشک داره. البته همون طرفدارا از اپیزود 3 خوششون میاد ولی به نظر من اونم خیلی بهتر نیست از 1 و 2.
یاشار جان من هنوز اپیزود های قدیمی رو ندیدم و به امید خدا قصد دارم به زودی(امروز فردا) ببینمشون (البته خیلی خیلی وقت پیشا دیدمشون اما هیچی ازشون یادم نیست). اما اگه بخوام راستشو بگم از اپیزود III خیلی خوشم اومد و انصافا باهاش حال کردم . منم شکی ندارم که سه اپیزود اول موق ترن ... هر وقت ببینم میام نظرمو میگم .
راستی اینم بگم که بازی هیدن کریستنسن به معنای کلمه اغراق آمیز بود .
shahryaraz
May 13th, 2009, 06:08 PM
آخرين فيلم هايي كه ديروز ديدم.
اتحاد برادران ( سريال هست). نسخه ي بلو ري رو ديدم كه خيلي حال داد، آخه من عاشق فيلم هاي جنگ جهاني دوم هستم.
Shahab
May 22nd, 2009, 02:21 PM
Mulholland Dr.
محصول 2001
کارگردان : دیوید لینچ
اگه بگم بعد از اینکه فیلم تموم شد هیچی ازش نفهمیده بودم دروغ نگفتم . یکی از پیچیده ترین فیلم های هالیود (البته در ظاهر) و به کارگیرنده ی ذهن مخاطب . اول فیلم میبینیم که یک دختر جوان که با نام ریتا میشناسیمش تصادف شدیدی میکنه و حافظشو از دست میده . بعد میبینیم که یک دختر دیگه به نام بتی از کانادا به آمریکا میاد تا تست بازیگری بده و به همین خاطر به خانه ی عمه ش میره و در اونجا ریتا رو میبینه که به دلیل اینکه جایی نداشته به خونه ی عمه ش وارد شده . داستان ادامه پیدا میکنه و در کنار این ادامه پیدا کردن ما یه سری موضوعات محاوره ای هم نظیر ورشکسته شدن و تهدید یه کارگردانو میبینیم و از رابطه ی این کاراکتر های فرعی با اصل داستان چیزی نمیدونیم . تقریبا تا اواخر فیلم همه چیز خوب و طبیعی پیش میره و اواخر فیلم میفهمیم که هر چی دیدیم فقط یه رویا بوده که بتی توی ذهنش میبینه . اما دلیل ؟: گریز از واقعیت . حالا اصل داستان چیه ؟
بتی و ریتا دو دختر هم جنس باز هستن و یه روز ریتا به بتی میگه که دیگه نمیتونه رابطشو با بتی ادامه بده و میخواد با یه کارگردان ازدواج کنه . بتی هم که توی دنیا هیچ عشق دیگه ای نداره جز ریتا بدجوری بهش برمیخوره (از جمله ی Dont ever say this ـی که بتی در پاسخ به ریتا میگه میشه فهیمد ) و وقتی از قطعیت تصمیم ریتا با خبر میشه به یه قاتل پول میده تا ریتا رو بکشه و قاتل به بتی میگه که وقتی ریتا رو کشت یه کلید آبی رنگ میزاره تو خونه ی بتی . وقتی بتی کلیدو میبینه و میفهمه که ریتا کشته شده چیزی به سراغش میاد که باعث بوجود اومدن نیمه ی اول فیلم میشه -- عذاب وجدان
عذاب وجدان باعث میشه تا بتی یه داستان خیالی از آغاز آشنایی با ریتا در ذهنش بوجود بیاره و به نحوی از واقعیت فرار کنه ولی این به هیچ وجه پایدار نیست و در انتها بتی که نمیتونه با این کابوس هایی که از عذاب وجدان براش درست شدن خلاص بشه ، خودشو میکشه ...
نکته جالب اینه که بین تمام عناصر رویا و زندگی بتی رابطه ای وجود داره که اگه کشفشون کنیم خیلی لذت بخشه .
جذاب ترین نکته ی فیلم برای من بعد از داستان و تم اصلی فیلم موسیقیش بود که که خیلی زیبا و مهیج نواخته میشد .
امتیاز 18 از 20
Red
May 22nd, 2009, 06:11 PM
http://www.reelmovienews.com/images/gallery/revolutionary-road-movie-poster.jpg
Revolutionary Road
کارگردان: سم مندز
بازیگران: لئوناردو دیکاپریو، کیت وینزلت
همبازی شدن دوباره دیکاپریو و وینزلت بعد از تایتانیک، یک اثری هنری سیاه و متفاوته که بیشتر سمت اعضای آکادمی اسکار نشونه رفته بود. داستان فیلم ماجرای زندگی یک زوج حومه نیشین (ظاهرا) بلندپرواز در دهه 50 رو روایت می کنه. تصور این دهه از رویای آمریکایی، نا امیدی حاکم بر آن سال ها و عوامل دیگری این زوج رو هر روز بیشتر به پوچی و زدگی از زندگی ظاهرا ایده آلشون نزدیک می کنن. تصمیمات کارکتر ها به ویژه مرد خانواده نهایتا به راهی ختم می شه که هیچ کس دلش نمی خواد بره. یک فرصت که با از دست دادنش، همه چیز از دست می ره. زندگی در بین آدم هایی که به زور می خواهند خودشان را خوشحال و خوشبخت نشان دهند کار آسانی نیست اما وقتی کسی بفهمد که چقدر این زندگی پوچ و بی امید است ولی از آن دست نکشد، عاقبتش همانی می شود که در این اثر به زیبایی نمایش داده شده.
فیلم که بر اساس کتاب تحسین شده ای به همین نام ساخته شده، یک اثر ارزشمند دیگه برای کارنامه ی سم مندز، کارگردان شاهکارهایی چون American Beauty و Road To Predition ه. کسی که حتی کار نه چندان قویش یعنی Jarhead هم بسیار عمیق و تفکر برانگیزه. دیکاپریو که زیر دست اسکورسیزی به یک بازیگر حرفه ای و درست و حسابی تبدیل شده، در اینجا برخلاف تایتانیک، همپای وینزلت یه بازی خوب از خودش ارائه می ده. خود وینزلت هم که مثل همیشه استثنائی بازی می کنه. بازیگرای مکمل هم همه عالی هستن اما شخصا با بازی Michael Shannon در نقش پسر ظاهرا دیوانه خانواده یکی از همسایه ها مشکل دارم. هر چند ایشون به خاطر بازی در همین نقش نامزد اسکار شدن اما نوعی اغراق در بازیش و نقش دیده می شه که با تم فیلم ناسازگاری داره. البته دیالوگ های عالی و کارگردانی بی نظیر مندز باعث هر چه جذاب تر شدن این نقش می شوند و در کل نمی توان به آن ایراد گرفت.
از موسیقی زیبای و فیلمبرداری فیلم هم نباید گذشت. Revolutionary Road بدون شک در کنار The Dark Knight، یک فیلم عالیست که اعضای آکادمی اسکار در حقش ظلم کردند تا در عوض به امسال The Reader و Milk جایزه دهند.
17 از 20
دیالوگ منتخب: "I'm glad I'm not gonna be that kid"
خلاصه: یک درام اجتماعی زیبا و تراژیک و به شدت دلگیر کننده با بازی های خوب و کارگردانی درجه یک
Shahab
May 22nd, 2009, 09:22 PM
The Italian Job
http://www.hotmoviesale.com/dvds/19255/1/The-Italian-Job.jpg
کارگردان : F. Gary Gray
بازیگران : Mark Wahlberg ، Charlize Theron ، Donald Sutherland ، Jason Statham ، Seth Green ، Edward Norton (کلکسیون بازیگرهای خوب)
محصول 2003
خلاصه داستان فیلم برگرفته از سایت فکسون »
يک گروه 6 نفری از سارقين به رهبری چارلی کروکز پس از موفقيت در سرقت 35 ميليون دلاری شمش طلا و با هلی کوپتر به قله های پربرف کوهستانی در آلپ گردهم می آيند تا موفقيت خود را جشن بگيرند . چارلی سارق خوش فکر و محتاطی است که هدايت نقشه سرقت را بر عهده داشته است . در اين ميان يکی از افراد گروه به اسم استيو ، با کشتن يکی از اعضای گروه و غافلگير نمودن بقيه ، شمشهای طلا را برداشته و می گريزد . يک سال بعد اعضای گروه بهمراه چند عضو جديد از جمله دختری فردی که توسط استيو به قتل رسيده بود گرد هم می آيند تا استيو را يافته و از او انتقام بگيرند . اين در حالی است که استيو در يک ساختمان بزرگ که با تجهيزات ايمنی مجهز شده بسر می برد .
نظر شخصی : از این جور فیلم هایی تو سینمای هالیوود کم ندیدیم . به شخصه عاشق سوژه ی دزدی های کلان تو فیلم ها هستم هیچ وقت از دیدن اینچنین فیلمایی خسته نمیشم . عملیات ناممکن ، دزدان و ... خیلی فیلمای دیگه هستن که تو این ژانر قرار میگیرن . اما شغل ایتالیایی که این همه بازیگر خوب توش جمع شدن از چه وضعیتی برخورداره ؟ ایده ی فیلم 100% تکراریه و داستان فیلم به هیچ وجه چیز پیچیده و جدیدی نداره . بدترین قسمت فیلم هم آخرشه که با پایان فیلمای هندی هیچ فرقی نداره و همه چیز به خوب و خوشی تموم میشه و چارلی و استلا در کمال عشق تا آخر عمر با هم زندگی میکنن !!! به نظر من این فیلم میبایست کمی جدی تر میبود و این قسمت های مسخره رو ازش حذف میکردن ... بعضی تیکه های فیلم بیشتر حالت کمدی داشت و حال و هوای فیلمو عوض میکرد . بعضی قسمتای فیلم عشقی بود و بعضی قسمت هاشم همون خط مشی اصلی فیلم یعنی دزدی و ... ای کاش فیلم یه اکشن ناب میبود .
Mahbod91
May 24th, 2009, 07:22 AM
Sublime
http://imagecache.allposters.com/images/pic/HPO/sublime~Sublime-Posters.jpg
10/20
با پیام فیلم اصلا حال نکردم ، با بازیها اصلا حال نکردم ، پایان لوس بود ، بنظر میرسه اوریجینال بود ولی هرتیکه از یه فیلمی... ،دکتر شیرازی که ایرانیه قاتله!/دکتر کار نابلده! (البته اصلا تو نمره م تاثیری نداشت)
جو فیلم خیلی زیبا و باعث میشه احساس خفگی بهتون دست بده!
داستان مردیه که از بیمارستان میترسه و یه عملیات پزشکی ساده داره ، بیهوش میشه بهوش میاد میبینه جراحی شده! اونم جراحی اشتباه که با یکی دیگه اشتباه گرفتنش ، بعد یواش یواش از هرچی می ترسه تو اون بیمارستان سرش میاد...
از اونجایی که دیالوگ خاصی هم نداشت:
دیالوگ منتخب:Leaving is not an option mr.grieves
Cloud Strife
May 24th, 2009, 07:50 AM
آخرين فيلمي كه ديدم Dragon Ball بود. فاجعه بود و به همتون توصيه مي كنم اين فيلم رو نبينيد! (واسه وقتتون ارزش قايل باشيد)
قبل ان هم FFVII ACC رو ديدم كه حدود سه سال بود منتظرش بودم. بي نهايت باحاش حال كردم. فوقالعاده بود.
Shahab
May 24th, 2009, 08:26 AM
Leon, the Professional
محصول 1994
ژان رنو - گری اولد من
کارگردان : Luc Besson
http://bloviatrix.files.wordpress.com/2008/04/leon.jpg
خلاصه داستان: لئون (جان رنو) آدمکشی است که بی هیچ احساسی می کشد و بی هیچ ردی ناپدید میشود. پلیسی فاسد پدر و مادر و برادر کوچک و عزیز ماتیلدا (ناتالی پورتمن) دختربچه همسایه را می کشد. لئون مجبور می شود تا به او پناه دهد. اکنون ماتیلدا می خواهد تا برای انتقام گرفتن روش آدمکشی را بیاموزد. آدمکشی به سبک حرفه ای.
انصافا فیلم زیبا و خوش ساختی بود . شخصیت لیون توی این فیلم فوق العاده ایجاد شده بود و به نظر من همین دوگانگی که توی شخصیتش وجود داشت موجب جذابیت فیلم میشد . لیون رو اول فیلم میبینیم که به ده ها نفر درگیر میشه و همشونو میکشه و بعد ها در مقابل یه دختر بچه احساساتی میشه و دست و پاشو گم میکنه . بازی ناتالی پورتمن توی این فیلم با این که اون موقع یه بچه بیشتر نبوده (13 سالگی) محشر و تاثیر گذار بود . خود ژان رنو هم خیلی خوب بازی میکرد . گری اولدمن (بازیگر مورد علاقه ، به یاد راکولای برام استوکر) هم که مثل همیشه خوب بود .
دیالوگ های به یاد ماندنی :
ماتهیلدا(ناتالی پورتمن) : Is life always this hard or its just when you're a kid ?
لیون : Always like this
امتیاز 16 از 20
HL2:GF
May 24th, 2009, 09:26 AM
http://justanotherreview.files.wordpress.com/2009/02/quantum-of-solace-trailer1.jpg
اخرین فیلم
Quantum of Solace
نسبتا خوشم اومد سکانس افتتاحیش عالی بود ! البته انتظارم بیشتر از اینا بود از مارک فورستر ! دنیل کریگ مثل کازینو رویال عالی بود !
داستان در مورد انتقامی بود که باند به خاطر مرگ دوست دوخترش میخواست بگیره ! به خاطر همین فیلم جو جیمز باندی یان فلمینگ رو نداشت یکی دیگه اینکه فیلم برعکس جیمز باندهای سابق عشق بازی هم نداشت ! روند فیلم به نظر خوب و منطقی بود ! جلوه های ویژه خوب بود ! به نظرم بهتره مارک فورستر بره همون بابادکباز و مانستر بال رو بسازه تا جیمز باند !
نتیجه : منو راضی کرد ولی خیلی جذبش نشدم !
Shahab
May 29th, 2009, 02:51 PM
Ocean Eleven
محصول : 2001
کارگردان : استیون سودربرگ
بازیگران : جورج کلونی ، برد پیت ، جولیا رابرتز ، مت دیمون ، مارک گنت ، لُری گلنسکی و ...
http://www.cinevegas.com/cv/images/films/img_pictures/oceans11.jpg
خلاصه داستان :
دانيل اوشن ( با بازی جورج کلونی ) که يک سارق حرفه ای و مشهور است پس از آزاد شدن از زندان نيوجرسی تصميم می گيرد که به سه کازينوی مشهور در لاس وگاس دستبرد بزند . تمام اين کازينوها متعلق به فردی بی رحم و خودخواه به اسم تری بنديکت است . دانيل هم اينکار را به خاطر پول فراوانی که در بين است و هم بخاطر انتقام شخصی از تری انجام می دهد زيرا زمانيکه دانيل در زندان بوده تری همسر وی تس ( با بازی جوليا رابرتز ) را از چنگش در آورده است . دانيل شروع به گردآوری يک تيم حرفه ای می کند که عبارتند از : يك دستيار به نام رايان ( با بازی براد پيت ) ، يك متخصص امور مالي ، شيادی جوان به اسم لينوس كالدول ، يک متخصص مواد منفجره ، يک متخصص سيستمهاي حفاظتي ، يک هنرمند شياد و متخصص تقليد از ديگران ، يک بندباز / آكروبات چيني ، يك آدم نفوذي در قمارخانه و برادران همه كاره و دعوايي مالوي .
اولین چیز که در مورد این فیلم به ذهن بیننده خطور میکنه تعداد زیاد بازیگرای بزرگ توی فیلمه که همین باعث بالا رفتن انتظارات از فیلم هم میشه . در مورد سطح کیفی فیلم باید بگم که با یه خوب و حرفه ای طرفیم و کارگردانی عالی استیون سودربرگ هیچ جای حرفی باقی نمیزاره . بازی و نقش زیبای جرج کلونی توی این فیلم مثال زدنیه و باقی بازیگرا هم در سطح خوبی قرار دارن . فیلم نامه ی فیلم واقعا کامله و از لحاظ موضوعی (سرقت) این فیلم یکی از موفق ترین ها در سبک خودشه . زیبا ترین قسمت فیلم هم پایانشه که طبق معمول فیلمهای این سبک همه رو به خوبی غافلگیر میکنه .
امتیاز 16 از 20
May 29th, 2009, 02:54 PM
شهاب بهت پیشنهاد میدم 12 و 13 اوشن رو نبینی !:D سودربرگ با سر رفته تو زیر زمین !
Shahab
May 29th, 2009, 02:57 PM
شهاب بهت پیشنهاد میدم 12 و 13 اوشن رو نبینی !:D سودربرگ با سر رفته تو زیر زمین !
آره شنیدم که ضعیف تر شده اما خب باید دید :p حداقل اینو مطمئنم که جنبه ی سرگرم کنندگیشو حفظ کرده .
Red
May 29th, 2009, 04:45 PM
آره شنیدم که ضعیف تر شده اما خب باید دید :p حداقل اینو مطمئنم که جنبه ی سرگرم کنندگیشو حفظ کرده .
به نظر من 2ش همون جنبه سرگرمی رو هم نداره! حداقل 3ش یکم گاهی سرگرم می کنه (البته اون دیگه اصلا سوپریز عنصر پیچیده نداره از اون طرف!!).
May 29th, 2009, 04:52 PM
http://www.reelmovienews.com/images/gallery/revolutionary-road-movie-poster.jpg
Revolutionary Road
بازیگران: لئوناردو دیکاپریو، کیت وینزلت
همبازی شدن دوباره دیکاپریو و وینزلت بر خلاف دفعه ی قبل نه تنها یک فیلم اکشن سبک نیست، بلکه یک اثری هنری سیاه و متفاوته که بیشتر سمت اعضای آکادمی اسکار نشونه رفته بود.
یاشار منظورت از اکشن چیپ کدوم فیلمه ؟ نکنه تایتانیک رو میگی ؟ اخه اولین و اخرین بار قبل از Revo اونجا همبازی بودن !
منظورت رو نفهمیدم !!!:D
Red
May 29th, 2009, 06:18 PM
یاشار منظورت از اکشن چیپ کدوم فیلمه ؟ نکنه تایتانیک رو میگی ؟ اخه اولین و اخرین بار قبل از Revo اونجا همبازی بودن !
منظورت رو نفهمیدم !!!:D
دقیقا منظورم تایتانیک بود. تایتانیک به نظر من یه اکشن دریایی ه با بازی های ضعیف. تو سکانس های هیجان انگیزش بجای انفجار، آب هست :D
Shahab
May 30th, 2009, 06:51 PM
Eyes Wide Shut
محصول : 1999
کارگردان : استاد بزرگ استنلی کوبریک
بازیگران : تام کروز ، نیکول کیدمن
http://finletargo.files.wordpress.com/2008/11/eyes-wide-shut.jpg
خلاصه داستان : دکتر ويليام هارفورد بهمراه همسر زيبايش آليس در يک مهمانی کريسمس شرکت می کند . ويليام که در مهمانی سرگرم گفتگو با دو دختر مدل است متوجه می شود مردی قصد دارد با آليس که مست کرده ارتباط برقرار کند . شب بعد آليس در مورد فانتزی های سکسی خود که با يک مرد غريبه دارد با او صحبت می کند و اين باعث می شود بين آن دو مشاجره بوجود آمده و ويليام از خانه خارج می شود . ويليام تصميم می گيرد تلافی کرده و با زن ديگری ارتباط برقرار کند و در اين حين يکی از دوستان قديمی اش را که پيانيست است در يک کلوپ شبانه ملاقات می کند و اطلاعاتی در مورد يک گروه مخفی سکسی از او می گيرد . ويليام تصميم می گيرد به محل آن گروه برود و پس از حضور در آنجا با حوادث عجيبی مواجه می شود و بزودی در می يابد خطری او و خانواده اش را تهديد می کند .
آخرین فیلم استنلی کوبریک ! خیلی ها عقیده دارن که کوبریک با ساخت این فیلم رسالتشو به انجام رساند و بعد با خیال راحت مرد . خیلی ها هم برعکس این قضیه رو قبول دارن و از این فیلم به عنوان ضعیف ترین اثر کوبریک یاد میکنن . اما چه چیزی باعث میشه نظرات درمورد این فیلم به این حد متفاوت باشه ؟ اولین چیزی که بیننده های جزیی نگر با دیدن فیلم میبینن سـکسه ! در حالی که نمیدونن سـکس فقط چیزیه که کوبریک قصد داره باهاش باطن انسانها رو بیرون بریزه و به نحوی این چشم های بسته رو باز کنه و کاری کنه که بیننده از یه نمای wide به فیلم نگاه کنه . من از یه لحاظ این فیلم رو خیلی شبیه به Shining میدونم چون ایده ی اصلی فیلم و خط مشی هر دو فیلم به نظرم واقعا از یه الگو پیروی میکنن . تشابه ذاتی که بین بعضی سکانس های این دو فیلم وجود داره مثل صحنه ای که بچه ی جک نیکلسون توی Shining سوار دوچرخه تالار رو دور میزنه با صحنه ای که تام کروز توی این فیلم با ماسکی روی صورتش وارد راه های پیچ تو پیچ کلوپ میشه وجود داره یه جورایی هدف اصلی فیلم درخشش رو برامون زنده میکنه . کوبریک میخواد با این فیلم ذات و باطن پیچیده ی انسان ها رو نمایان بکنه و میتونم بگم که نه به اندازه ی Shining اما تا حدی موفق بوده . توی Shining ک نیکلسون به خاطر دیوانگی ذاتی که داشت درگیر ماجراهای خودش شد و توی این فیلم تام کروز و نیکول کیدمن به خاطر خیانت باطنی ...
با این که سطح فیلم رو در حد فیلم های قبلی نمیدونم اما میشه گفت که فیلم خوبی بود اما یکی از شاهکارهای کوبریک نبود .
در پایان هم یه جمله ی زیبا از استنلی کوبریک :
«ما همه، هم خوب و هم بد، هم خیر و هم شر هستیم و اگر شما هیچ ناپاکی و پلیدی در خودتان نمی بینید، دلیلش آن است که خوب به خودتان نگاه نکرده اید...»
mazimazi
June 4th, 2009, 10:28 PM
من آخرین فیلمی که دیدم رستگاری در شاوشنگ محصول سال 1995 بود فیلمی بسیار زیبا که هر کی ندیده توصیه می کنم ببینه با بازی تیم رابینز و مورگان فریمن .
June 5th, 2009, 09:48 AM
من آخرین فیلمی که دیدم رستگاری در شاوشنگ محصول سال 1995 بود فیلمی بسیار زیبا که هر کی ندیده توصیه می کنم ببینه با بازی تیم رابینز و مورگان فریمن .
مطمئننا همه دیدن :D
منم الان بعد از QoS هنو فیلم ندیدم ! میخوام برم Twilight رو یه بار دیگه ببینم !!! میام نظرمو هم میگم !!!
Shahab
June 5th, 2009, 09:56 AM
میخوام برم Twilight رو یه بار دیگه ببینم !!! میام نظرمو هم میگم !!!
ارزش دوبار دیدنو نداره ... مگه به خاطر Kristen Stewart :D خودمونیم عجب چیزیه :D
امتیاز من به شاوشنک 30 از 20 ـه !
June 5th, 2009, 10:01 AM
ارزش دوبار دیدنو نداره ... مگه به خاطر Kristen Stewart :D خودمونیم عجب چیزیه :D
خب منم که کامل ندیدم ! من تا اونجایی دیدم که دختره رفت با پسره همکلاس شد ! تازه تا اونجاشم زدم جلو که کیفیت فیلمو ببینم (غرب دی وی دی ) !
الان که نگاه نمیکنم اخر شب ، ... اگه فاز بده :D
Shahab
June 5th, 2009, 10:10 AM
خب منم که کامل ندیدم ! من تا اونجایی دیدم که دختره رفت با پسره همکلاس شد ! تازه تا اونجاشم زدم جلو که کیفیت فیلمو ببینم (غرب دی وی دی ) !
الان که نگاه نمیکنم اخر شب ، ... اگه فاز بده :D
پس چرا میگی یبار دیگه ببینی ؟ :D
ولی جدا از شوخی فیلم چیز خاصی(غیر از استیوارت) واسه دیدن نداشت .:D
June 5th, 2009, 09:36 PM
دوستان هنو کسی اینجا Watchmen رو ندیده ؟
دوست دارم نظرتون رو بدونم !
June 14th, 2009, 03:14 AM
http://www.oakgrovehighschool.org/Taken.jpg
Taken
محصول 2008
کارگردان : پیر مورل
بازیگران : لیام نیسون
داستان :
فیلم در مورد ربوده شدن دختر یکی از ماموران بازنشسته دولت امریکا به دست یه باند خلافکار قاچاق انسان در فرانسه هست . برایان (لیام نیسون ) بعد از اینکه متوجه دزدیده شدن دخترش میشه به قصد نجات دخترش به فرانسه میره ! برایان یه مامور زبده و کار بلده و فقط 96 ساعت برای نجات دخترش وقت داره .
==========================
من از فیلم خیلی خوشم اومد . حداقل با اینکه اکشن بود ولی اکشن رو حوضی نبود و ارزش 93 دقیقه وقت گذاشتن رو داشت . صحنه های اکشن فیلم خیلی عالی از کار دراومده و جای تحسین داره . اگه فیلم قبلی پیر مورل (Balive 13 ) رو دیده باشید میدونید که ایشون مهارت بالایی در خلق صحنه های اکشن و رزمی داره . در تیکن هم این کار عالی انجام شده . بازی نیسون هم با اینکه خیلی معمولی بود بازم برا من که دوسش دارم به دلم نشست .
بی صبرانه منتظر اکران فیلم بعدی مورل به نام " از پاریس با عشق " با بازی جان تراولتا هستم .
امتیاز = 16 از 20
Kenzo
June 19th, 2009, 07:18 PM
..................
ویرایش شد
.
Shahab
June 22nd, 2009, 01:08 AM
من تا نصفه هاش دیدم . فیلم قشنگیه به خصوص نسبت به باقی فیلم/بازی ها . ارزش دیدن رو 100% داره .
Taken
منم تیکن رو یکی دو ماه پیش دیدم . انصافا خیلی قشنگ بود . من باهاش خیلی حال کردم .
پ.ن : نیما طاقت نیاوردم UP رو پره ای دانلود کردم :D ولی کیفیتش زیاد بد نیست . میام همین تاپیک درموردش نظرمو میگم .
S1X9
June 22nd, 2009, 01:13 AM
من تا نصفه هاش دیدم . فیلم قشنگیه به خصوص نسبت به باقی فیلم/بازی ها . ارزش دیدن رو 100% داره .
منم تیکن رو یکی دو ماه پیش دیدم . انصافا خیلی قشنگ بود . من باهاش خیلی حال کردم .
پ.ن : نیما طاقت نیاوردم UP رو پره ای دانلود کردم :D ولی کیفیتش زیاد بد نیست . میام همین تاپیک درموردش نظرمو میگم .
شهاب دي وي دي ريپش اومده ؟
Shahab
June 22nd, 2009, 01:23 AM
UP رو میگی یا واچمن کسری ؟
S1X9
June 22nd, 2009, 01:27 AM
UP رو میگی یا واچمن کسری ؟
100 درصد واچمن مي گم :دي
Shahab
June 22nd, 2009, 01:35 AM
100 درصد واچمن مي گم :دي
نه واچمن هنوز DVDRip ـش نیومده. البته الان DVDScr ـش هست که خیلی خوبه . خود من همون هفته ی اول اکران CAM ش رو دانلود کردم که یکی از بهترین کیفیت های پرده ای هست که تا حالا دیدم .
:D
S1X9
June 22nd, 2009, 01:47 AM
عجب شانسي حداقل R5 اش مي اومد :دي اگه R5 اش نيومده رسما ركورد TDK رو هم زده.
البته الان سرچ كردم ديدم ريپش 21 جولاي مياد.
Shahab
June 22nd, 2009, 01:55 AM
عجب شانسي حداقل R5 اش مي اومد :دي اگه R5 اش نيومده رسما ركورد TDK رو هم زده.
البته الان سرچ كردم ديدم ريپش 21 جولاي مياد.
ایول . پس منم صبر میکنم ریپش بیاد کامل میبینم . زیاد نمونده :D
mazimazi
June 26th, 2009, 01:01 AM
فیلم life is beautiful و van wilder party liaisoon هم خیلی فیلم های زیبایی بودن پیشنهاد می کنم اگه ندیدین ببینین!!!
REZAxpab
June 27th, 2009, 03:42 PM
سلام آقایون
اینجا فقط باید آخرین فیلمی که دیدیم بگیم؟؟
آخه من الان دارم سریال ها رو میبینم ولی آخرین فیلمی که دیدم همون ایکس من اوریجین بود که خیلی خیلی باهاش حال کردم تا حالا هیچکدوم از ایکس من ها رو ندیده بودم این شماره رو هم با اکراه و به زور از روی بیکاری گذاشتم فقط ببینم چیه که وقتی شروع شد تا آخرش کف کردم!!! (( هرکی ندیده باشه میگه چیه آیا... )) ولی خداییش خیلی حال کردم
من امتیاز 8 رو از 10 بهش میدم
H00k
June 27th, 2009, 04:15 PM
آخرین فیلمی که من دیدم Diturbia بود، داستان یک پسرت که فکر می کنه همسایه ی کناریش یک قاتل زنجیری و ... . در کل فیلم بد نبود، اما هیچ چیز جدیدی نداشت. اگه به فیلم های دلهره آور و رمانس نوجوانان علاقه این نداشته باشید، توصیه نمی کنم که ببینید.
امتیاز 6/10
اما فیلم قبلی که دیدم Le Silence de Lorna بود. فیلم چند هفته از زندگی لورنا رو نشون می ده که برای تامین مخارج زندگیش با افرادی از کشورهای بلوک شرق ازدواج می کنه تا اون ها بتونند ملیت کشور اون رو بدست بیارند و هسته ی اصلی داستان ماجرای جدا شدن لورا از آخرین همسرش و عشقی که به خاطر تنها گذاشتن اون شکل می گیره. تم اصلی داستان دشواری های زندگی حومه شهری کشورهای اروپایی و تقابل مشکلات مالی ناشی از سرمایه داره و صنعتی شدن جامعه در برابر انسانیت و عشق. پیچیدگی های شخصیت لورا، روابط گوناگون و سرد آدمها و همینطور بازی نقش های اصلی از نکات جالب فیلم بود.
اگر که از فیلم های فرانسوی یا ایتالیایی با رنگ بنده های محدود و داستان های غم انگیز از زندگی افراد طبقه ی متوسط به پایین خوشتون میاد، فیلم رو توصیه می کنم.
امتیاز 8/10
http://farm4.static.flickr.com/3247/3042376360_7e68b91676.jpg?v=0
Zombie Slasher
June 27th, 2009, 04:26 PM
من نظر بدم ؟ :D
Shahab
June 27th, 2009, 04:53 PM
چرا که نه ؟ اینجا منو اون نداره ... همه میتونن نظر بدن .
June 28th, 2009, 12:23 AM
اره بابا اگه دیدی حتما نظرتو بده ;)
ولی مثل منو بقیه ی بچه ها نظرتو با جزئیات و امتیاز بگو .
ویرایش : امیر شغالو تونی ؟ :D
خو برو بمیر :D بفرمایید lol ببنم نظرت چیه ؟:D
Zombie Slasher
June 29th, 2009, 12:37 PM
من قبلا تو بازیسنتر به این آشغالی که اسنایدر ساخته و اسم Watchmen گذاشته تنگش امتیاز دادم :D از اول از مخالفین این فیلم بودم، چون با تمام احترامی که برای خلاقیتهای اسنایدر قائلم یه کارگردان ترسوئه و ساختن واچمن شجاعت میخواد! نکته مثبت فیلم خیلی زیاد داشت، ولی نکات منفیاش بقدری زیاد و بزرگ بودند که تمام فیلم رو زیر سوال برده بودند.
زک اسنایدر بدون یک کارگردان خیلی خوبه و حتی میتونیم بگیم سبک مخصوص خودشو داره.
ولی متاسفانه زک اسنایدر و سبکش مناسب کمیک واچمن نیستند، اسنایدر فقط باید وقتشو صرف ساختن بلاکباسترهای اکشن خفن بکنه و مطمئنا موفقیت خیلی بیشتری بدست میاره. ولی خب واچمن اصلا سوژه مناسبی برای استیل زک اسنایدری نیست. در واقع با هنرمندی هرچهتمامتر اثری که میشه کتابها در تفسیرش نوشت رو تبدیل کرده به یک اکشن توخالی در حد رمبو. خیلی چیزها رو پرده سینما فوقالعاده بودند، صحنههایی که دوست داشتم بتونم از هم زاویه ببینم رو اسنایدر با مهارت تمام و استفاده مخصوص به خودش از اسلوموشن خیلی خوب درآورده بود ولی به ماهیت کار ضربه زده بود. داستان واچمن یک خط مستقیمه که رو به بالا حرکت میکنه (هرچند به عقیده من در قسمتی که Ozymandias داره صبحت میکنه یک مقدار افت داره) ولی داستان واچمن اسنایدر بیشتر شبیه یک نوار قلب بود که دائم بالا و پایین میرفت. در اوج خوبی فیلم یه سکسسین میاد مثل دسته بیل قرار میگیره که اصلا شباهتی به اونچیزی که در کتاب بود نداره. کمدین فوقالعاده ظاهر شده بود و رورشاک هم بازی خیلی خوبی ارائه شده بود براش، مشکل اصلی فیلم Ozymandias بود. Adrian Veidt یک مرد باهوش، قوی و محکمه، نه یه بچه سوسول بریتیش که بیشتر بدرد نقشهای Emo میخوره. در مورد پایان افتضاح فیلم هم اصلا صحبتی نمیکنم. Dr.Manhattan از لحاظ بصری خیلی خوب کار شده بود ولی از لحاظ سمعی صداش رسما افتضاح بود. یه سری سکانسها خیلی خیلی خوب کار شده بودند و یه سری متوسط. بد هم که همیشه هست ولی در نهایت چیزی که تحویل داده بود یه اکشن سوپرهیروی خیلی خوب بود ولی کاملا توخالی. بدون حس واچمن. و این قربانی کردن برترین کامیک تاریخ از نظر خیلیها روی پرده سینما.
در کل با تمام علاقهایم که به زک اسنایدر بعنوان یه اکشنساز خوب دارم، برای واچمن ایشون امتیازی بیشتر 2/10 نمیتونم در نظر بگیرم.
July 30th, 2009, 01:40 AM
http://www.bemorrcreative.com/images/Definitely_Maybe_2.jpg
Definitely ، Maybe
کارگردان : ادام بروکس
محصول 2008
بازیگران : رایان رینولدز - ایسلا فیشر - الیزابت بنکس - ریچل وایز
و ابیگل برسلین
خب اخرین فیلمی که دیدم قطعا ، شاید بود :D
یه کمدی رمانتیک عالی ! به جرات تو این چند وقته یا حتی امسال فیلم رمانتیک کمدی به زیبایی Definitely Maybe ندیدم !
البته بازی بازیگرا زیاد تعریفی نداره البته ضعیف هم نیست ! این ساختار فیلمنامست که بیننده رو جذب میکنه و شیوه ی روایی قشنگ فیلم بوده ! کارگردانی در اکثر سکانس ها قوی بوده ! یعنی ریزه کاری های صحنه از زیر دست کارگردان در نرفته ! و خوب پرداخت شده . حداقل برای من راضی کننده بوده
داستان :
داستان فیلم در مورد پسر جوونی هست که با دخترش زندگی میکنه و از زنش طلاق گرفته !
بر اثر یه مسئله ای مجبور میشه داستان زندگیش و روابطش با دوست دختر هاش رو برای دخترش تعریف کنه ...
باید برم خاطرات بریجیت جونز رو هم ببینم
MASTERCHIEF
July 30th, 2009, 02:09 AM
در مورد واچمن با اینکه ندیدمش کاملا موافقم!
امیر. اگر خودت باشی میدونی چی میگم. قضیه این واچمن واقعا پیچیدست ولی همون اول که گفتن پایان فیلم, پایان کمیک نخواهد بود فهمیدم که کار فیلم تمومه. به قول یه نقد نویس که اسمش هم یادم نیست فیلم یه اکشن هستش که زیادی کمیک بوکی شده. بخش اول حرفش که مشخصه ولی در مورد بخش دوم حرفش باید بگم که بعد از کار فوقالعاده نولان با بتمن, سطح توقعات از کارهای کمیک بالا رفته بود (نمونه دیگش کار آخر فرانک میلر یعنی Spirit بود که بعد از فیلم Sin City خیلی ازش توقع میرفت ولی عملا نشون داد اون فیلم رو رودریگوئز جمع کرده بوده نه میلر هرچند اسپیریت هم فیلم بدی نبود ولی زیادی کمیک استریپی بود و علاوه بر اون همه چیز تحت تاثیر طنز سیاه کمیک ویل ایزنر قرار گرفته بود.) اونهم از فیلمی بر اساس یکی از بزرگترین کمیک بوکهای تاریخ یعنی واچمن و با کارگردانی که به قول خودت کارگردان خوب و بزرگیه. (هرچند من هم در مورد بدرد این پروژه نخوردنش از اول نظر تورو داشتم)
خلاصه اینکه قلب منو شکستی!(just kidding)
ضمنا اگر خودتی به jackals سلام برسون.
Shahab
July 30th, 2009, 03:28 AM
Ocean's Twelve
محصول 2004
کارگردان : استیون سودربرگ
http://www.impawards.com/2004/posters/oceans_twelve_verdvd.jpg
داستان : دنی اوشن ، سارق و محکوم سابقه دار ، پس از سرقت از کازينوی لاس وگاس هم اکنون دوران بازنشستگی خود را در کنار همسرش سپری می کند . در همين زمان فردی محل اختفای او و ده عضو گروهش را به اطلاع تونی ، رئيس کازينو می رساند . تونی ، اوشن را تهديد می کند که بايد همه صد و شصت ميليون دلاری را که از کازينوی او به سرقت برده ظرف دو هفته تهيه کرده و به او برگرداند و گرنه او را از بين می برد . به اين ترتيب دنی و اعضای گروهش عازم اروپا می شوند تا با انجام سرقتهايي در آنجا اين پول را تهيه کننده . از سوی ديگر پليس نيز بدنبال بدام انداختن او و اعضای گروهش می باشد .
واقعا از سودربرگ بعید بود که بعد از ساخت فیلم خوب اول این فیلم مضخرف رو بسازه ! من انتظار داشتم فیلم لااقل جنبه سرگرم کنندگی رو داشته باشه که متاسفانه اینطور هم نیست . یه داستان آبکی سر هم کردن و همه چیز رو بهم چسپوندن تا فقط تایم فیلم رو پر کنن . بیشتر از این نمیگم !
xaRax
July 30th, 2009, 10:37 PM
Messengers 2 :scarecrow
محصول سال 2009
ژانر:ترسناک
http://s51.radikal.ru/i133/0907/b2/44a5c315ecbb.jpg
دومین قسمت از فیلم massengers از لحاظ داستانی هیچ گونه رابطه ای با قسمت اولش نداره.اما لوکیشن فیلم همان مزرعه ی قسمت اوله.
داستان در مورد خانواده ای هستش که از لحاظ مالی تو بحران هستن.کلاغ ها همه ی ذرت ها رو میخورن و پمپ آبیاری مشکل پیدا کرده و بانک هم قصد فروش زمین رو داره.
شخصیت اصلی با نام جان فقط برای محافظت از مزرعه در مقابل کلاغ ها یه مترسکی روتوی انبار پیدا میکنه و بی خبر از همه جا اونو تو مزرعه وصل میکنه.از فردای اون روز همه چی عوض میشه.
همه ی کلاغ ها مردن.هر کسی که باعث رنج جان و خانواده اش میشه میمیره و ...:eek:
فیلم نسبتا خوش ساخته.در طول فیلم بار ها صحنه های ترسناکی میبینین که واقعا ترسناک هستن.ولی متاسفانه این ترس اکثرا ناشی از افکت ها ی ناگهانی صداست.:rolleyes: با این حال این حس ترس از نکات مثبت فیلم به شمار میره.
فیلم کشش خوبی داره و مخاطب مجبور به دیدن ادامه ی فیلم میکنه.اما...
درست مثل قسمت اول فیلم بسیار بد تموم میشه و لذت فیلم رو از دماغ مخاطب میاره!!
با این حال من خودم شخصا از این فیلم لذت بردم و به همه ی طرفداران سینمای وحشت دیدنش رو توصیه میکنم.
http://dvdmedia.ign.com/dvd/image/article/100/1000574/messengers-2-the-scarecrow-20090701040258687_640w.jpg
xaRax
July 30th, 2009, 11:41 PM
THE READER
محصول سال 2009
http://www.razorfine.com/images/uploads/the_reader_poster.jpg
باور کنین داستان این فیلم یه جوریه که اصلا نمیتونم بنویسم!:D مخصوصا چون روند داستانی برعکسه.پس داستان رو بی خیال شین...;)
به قول شهاب اولین چیزی که تو این فیلم نظر مخاطب رو جلب میکنه سکسه!:D.در واقع چون مسیر داستانی فیلم بر اساس این عنصره بیشتر از نصف فیلم با این جور سکانس ها اشباع شده!
فیلم دارای داستان نسبتا پیچیده با روایتی پیچیده تره و درک اون بدون زیر نویس یا تسلط به انگلیسی مشکله.
بازیگران در این فیلم به بهترین شکل ممکن ایفای نقش میکنن.خصوصا کیت وینزلت تو این فیلم سنگ تموم گذاشته.به همین دلیل هم به شایستگی برنده ی جایزه ی اسکار شده.(به خاطر این فیلم)
باز هم در انتها با یک پایان بی سر و ته مواجه میشیم!:mad:
the reader فیلم خیلی خوبیه ولی به دلیل وجود صحنه های سکسی بسیار پر تعداد ممکنه حواس برخی دوستان رو از داستان پرت کنه!!!!!!!!!:D:D:D
http://www.chinapost.com.tw/news_images/20090327/reader.jpg
MaYsam
July 30th, 2009, 11:43 PM
آخرین فیلمی که من دیدم Watchmen (مردان نگهبان) محصول سال 2009 به کارگردانی زاک اسنایدر (کارگردان فیلم 300). این فیلم از داستان کمیک استریپ آن اقتباس و ساخته شده است.
داستان فیلم در مورد گروهی از پارتیزانانی است که دولت آنها را شناسایی کرده و تحت فشار قرار می دهداما پس از اینکه یکی از نفرات اصلی آنها به صورت بی رحمانه ای به قتل میرسد، تحقیقاتی برای پیدا کردن قاتل آغاز میشود. قهرمان های داستان که اکنون دوباره با هم متحد شده اند برای بقای خود عازم مبارزه میشوند، اما در حین عملیات خود متوجه یک نقشه ی شیطانی و زشت میشوند
موسیقی فیلم از نکات مثبت آن است و ظرافت در آن به خوبی به کار رفته است هر چند که گاهی اوقات چیزی شبیه سمفونی های عاشقانه در لحظات درگیری شنیده میشود!
در مجموع فیلم خیلی ها را راضی کرده است و اگر از ترفندهای تجاری که برای فروش استفاده شده مثل کمی چاشنی سیاست و مقداری رابطه ی عشقی چشم پوشی کنیم ،به نظر فیلم به راحتی میتواند بازده خوبی داشته باشد . اگر از دوستداران فیلم هایی ابر قهرمانی هستید و از کارهای تمام دیجیتال خوشتان می آید این فیلم باب طبع شماست .و اگر زیاد رابطه ای با لوکیشن های کامپیوتری نیز ندارید هستند شخصت هایی که به خاطر آنها بنشینید و فیلم را تماشا کنید
http://historyofhorror.persiangig.com/image/Watchmen.jpg
GAME
July 31st, 2009, 02:16 AM
آخرين فيلمي كه من ديدم
نينجا اسيسين بود
خيلي توپ بود
تعريف نمي كنم تا خودتان ببينين
امتاز هم 18/55
http://reikanorakuen.files.wordpress.com/2009/05/jungjihoon-ninjaassassinposter.jpg
http://www.geektyrant.com/wp-content/uploads/2008/07/ninja-assassin-rain_l.jpg
July 31st, 2009, 02:37 AM
آخرين فيلمي كه من ديدم
نينجا اسيسين بود
خيلي توپ بود
امتاز هم 18/55
http://reikanorakuen.files.wordpress.com/2009/05/jungjihoon-ninjaassassinposter.jpg
http://www.geektyrant.com/wp-content/uploads/2008/07/ninja-assassin-rain_l.jpg
مطمئنی همین نینجا اساسین رو دیدی ؟
اخه هنوز اکران نشده !
در ضمن Xarax جان داستان The Reader رو میتونی به صورت خلاصه این طور بگی !
قضیه خواننده مربوط میشه به زنی که عاشق یه پسر نوجوون میشه ولی به خاطر شغلی که داره مجبور میشه پسره رو ترک کنه ! بعد از چند سال طی یه اتفاقی این دو دوباره بهم میرسن این بار نوبت پسرس که به زنه کمک کنه ولی ...
داستانش قشنگ بود ، با اینکه من خودم از بازی وینسلت خوشم اومد ولی در حد گرفتن اسکار نبود ! بازیش تو REVO سام مندس خیلی جذاب تر ، روون تر و گیرا تر بود
GAME
July 31st, 2009, 02:42 AM
چرا خودشه من خودم با ويزا كارتم از سايت آمازون خريدم.
MASTERCHIEF
July 31st, 2009, 03:49 AM
بازیش تو REVO سام مندس خیلی جذاب تر ، روون تر و گیرا تر بود
کاملا.
خصوصا اینکه reader به نظر من اونطورها که میگید داستان خوبی نداره. من خودم با این مملکت چپم ولی ربط دادن یک رابطه جنسی احمقانه به هولوکاست و اون حرکت احمقانه پسرک و تحت تاثیر قرار گرفتنش(پسر اشکم درومد!:دی) واقعا مسخره بود. اتفاقا سر اسکار وینسلت با این فیلم و برنده شدن میلیونر زاغه نشین, کلی کفری شدم و دری وری به برگزارکنندگان اون از اولین دوره تا الان گفتم! دم خرس نقراهای و درباره الی گرم!:دی
sohrab
July 31st, 2009, 04:29 PM
من آخرین فیلمی که دیدم یه فیلم محصول ترکیه بود که خیلی کمدی و قشنگ بود واستون لینکشو میزارم اگه خواستید انلاین نگاه کنیدhttp://video.google.com/videoplay?docid=-3492807983439030582:cool:
S1X9
July 31st, 2009, 04:51 PM
چرا خودشه من خودم با ويزا كارتم از سايت آمازون خريدم.
WTF !!
شما اين فرصت را داري كه ثابت كني اين فيلم ديدي وگرنه باهات طور ديگه اي برخورد ميشه. چه طور فيلمي كه هنوز يك تريلر بيشتر ازش نيومده و قراره 25 نوامبر اكران بشه را ديدي خدا داند.
July 31st, 2009, 04:56 PM
WTF !!
شما اين فرصت را داري كه ثابت كني اين فيلم ديدي وگرنه باهات طور ديگه اي برخورد ميشه. چه طور فيلمي كه هنوز يك تريلر بيشتر ازش نيومده و قراره 25 نوامبر اكران بشه را ديدي خدا داند.
کسری گیر نده اقا خودش رفته با ویزا کارت از امازون خریده !! ما که بخیل نیستیم شما یه عکس از پک DVD فیلم همین الان بزار ! به قول کسری خو ثابت کن !
بابا یه چیزی میپرونین اول یکم فکر کنین بعد همینجوری ول بدین .
جناب Game راستی میدونستی امازون هیچ بسته ی پستی برا ایران نمیفرسته ؟
کلا بگو اشتباه کردم ما هم بیخیال شیم .
S1X9
July 31st, 2009, 05:03 PM
نيما يك دونه از اين كارت ها برام جور كن. ميخوام Avatar جيمز كامرون ببينم. بايد داشته باشه نه :دي
Shahab
July 31st, 2009, 05:05 PM
متاسفانه اولین باری نیست که چنین چیزهایی میشنویم . به خصوص توی فروم های ایرانی از این حرفها زیاد زده میشه ... اما واقعا هنوز دلیلشو نفهمیدم . آخه چه دلیلی داره طرف بیاد بگه فیلمی رو خریدم که 4 ماه دیگه اکران میشه ؟ Game جان دلیلشو بگی خیلی خوب میشه .
July 31st, 2009, 05:11 PM
نيما يك دونه از اين كارت ها برام جور كن. ميخوام Avatar جيمز كامرون ببينم. بايد داشته باشه نه :دي
حیف شد همین الان Shutter Island مارتین رو سفارش دادم فردا میرسه کاش زودتر میگفتی
برا تو هم اواتار رو سفارش میدادم :D
FaRd!N
July 31st, 2009, 05:17 PM
آخرين فيلمي كه من ديدم
نينجا اسيسين بود
خيلي توپ بود
امتاز هم 18/55
بازی سنتر چندتاشو داشت. بازی رایانه بی نصیب مونده بود از این کابرا که پیدا شد :))))
Kenzo
July 31st, 2009, 05:25 PM
سلام بر همه ی دوستان
من که فیلم زیاد دارم :cool: و هر روز هم حد اکثر 2 تا نگاه میکنم ;)
تو این چند روزه فیلمای Crank 2 , my bloody ********* , grudge 3 , push , x-men origins و دیگه یادم نمیاد :confused: رو دیدم
دوستان برای اطلاع از جدیدترین فیلم هایی که قراره درآینده اکران بشه رو میتونید تو سایت IMDB.COM مشاهده کنید
July 31st, 2009, 05:30 PM
دوستان برای اطلاع از جدیدترین فیلم هایی که قراره درآینده اکران بشه رو میتونید تو سایت IMDB.COM مشاهده کنید
خوب شد کفشش کردی و گرنه ملت از بی خبری چیکار میکردن ؟:D
Mohammad
July 31st, 2009, 06:16 PM
Valkyrie
سلام!
من این فیلم را چند وقت پیش دیده بودم و یکی، دو روز پش هم دوباره دیدم. داستان فیلم درباره سرهنگ ارتش آلمان به نام اشتفنبرگ است که در جریان جنگ جهانی دوم نسبت به قدرت رهبری هیتلر بدبین میشه و پس از اینکه در جریان جنگ به شدت مجروح میشه، تصمیم میگیره به کمک سایر نظامی های مخالف هیتلر در عملیاتی موسوم به والکری، هیلتر را ترور کرده و کنترل دولت را در دست بگیرند ... راستش من قبل از دیدن فیلم امید چندانی بهش نداشتم و دلیلش هم تاخیرهای زیادی بود که فیلم خورده بود و همچنین نقدهای منفی که گرفته بود. ولی بعد از دیدن فیلم نظرم کامل عوض شد، فیلم خیلی سرگرم کننده است و گرچه بعضی جاها ریتم کندی داره ولی در بخش های پایانی بسیار جذاب دنبال میشه. بیشتر داستان فیلم درباره شخصیت اشتفنبرگ و زندگی شخصی اوست که نسبتا خوب روایت میشه و با بازی تام کروز همراه است. به نظر من که تام کروز به خوبی توانسته از پس نقشش بر بیاد و خصوصا تو چند تا سکانس پایانی خیلی خوب بازی کرده. سایر بازیگرها هم کارشون را به خوبی انجام دادند. در کل از نظر من والکری برخلاف اون چیزی که فکرش را میکردم فیلم خیلی خوبی از کار در آمده و حتما ارزش نگاه کردن را داره.
Kenzo
July 31st, 2009, 06:18 PM
خوب شد کفشش کردی و گرنه ملت از بی خبری چیکار میکردن ؟:D
مگه من گفتم کفشش کردم؟
خواستم یه حال بدم به این بشر :rolleyes:
Shahab
July 31st, 2009, 07:26 PM
خواهش میکنم توی این تاپیک پست بی ربط ندین دیگه .
__armin
July 31st, 2009, 09:47 PM
years virigin چهل
Shahab
July 31st, 2009, 09:54 PM
years virigin چهل
جان ؟؟؟؟
July 31st, 2009, 10:03 PM
years virigin چهل
دوست عزیز ببین بچه ها فیلمایی که دیدن رو چجوری تعریف میکنن شما هم همین کار رو بکنین !
این اخرین فیلمی که دیدین رو بعد شرح مختصر بهش نمره هم بدین .
xaRax
July 31st, 2009, 10:09 PM
YES MAN
محصول سال 2009
موضوع :کمدی-عاشقانه
http://filmup.leonardo.it/posters/loc/500/yesman.jpg
داستان مردیه که به همه نه میگه!وقتی دوستاش ازش میخوان برن بیرون قبول نمیکنه و خلاصه به همه چی و همه کس نه میگه!حتی موبایلشم جواب نمیده!!!!!:eek:یه روز اتفاقی یکی رو میبینه و بعد از کمی صحبت اون مرد اونو به یه مراسم با نام مراسم ((بله)) دعوت میکنه.این بار کارل (شخصیت اصلی) قبول میکنه و به اون مراسم میره.حالا تو اون مراسم چی میشه رو نمیگم...بعد از همون روز زندگی کارل عوض میشه و این بار به هر چیزی بله میگه!!:Dدر ادامه اتفاقات جالبی سر همین بله گفتن واسه کارل میفتن که باید ببینین!!!!!:rolleyes:;)
شخصیت اصلی فیلم یعنی جیم کری در نقش کارل بسیار هنرمندانه بازی میکنه و سایر بازیگران هم بسیار خوب ایفای نقش میکنن (مثل شخصیت دوست دختر کارل).از نظر دیالوگ فیلم در سطح عالی قرار داره ضمن اینکه موسیقی فیلم هم سکانس های مناسب رو به خوبی همراهی میکنه.فیلم تمی کمدی و کمی عاشقانه داره.سکانس های خنده دار فیلم هم با ترکیب بازی بازیگران و دیالوگها جان میگیرن.(و البته گاهی هم روده برتون میکنن!!!:D)اما از لحاظ داستانی فیلم بسیار سرراسته و در طول فیلم با هیچ گونه پیچش یا گره داستانی مواجه نمیشیم که البته ضربه ای هم به فیلم نمیزنه و در نهایت هم با یک پایان قانع کننده ای مواجه میشیم.:rolleyes:
در کل فیلم yes man یکی از بهترین فیلم های کمدی هست و من این فیلمو به همه ی دوستان با هر سلیقه ای توصیه میکنم.:)
xaRax
August 2nd, 2009, 03:39 PM
X-MEN ORIGINS
WOLVERINE
محصول سال 2009
ژانر: اکشن
http://thesegoto11.files.wordpress.com/2008/12/x-men-origins-wolverine-poster.jpg
صادقانه بگم x-men جدید یکی از لذت بخش ترین فیلم هایی بود که دیده بودم.چند دلیل باعث میشن این فیلم در زمره فیلم های خوب قرار بگیره.
یکی از این دلیل ها حضور بازیگران محبوب سینماست.مثلا حضور بازیگر شخصیت ((چارلی)) از سریال LOST برای گروه خاصی بسیار جالب و خاطره انگیزه.در مورد نقش آفرینی بازیگران هم باید گفت ایراد خاصی دیده نمیشه.
از طرفی در مورد جلوه های ویژه بدون شک فیلم یکی از بهترینهاست.سکانس سقوط هلیکوپتر-انفجار کلبه چوبی و سکانسهای ضد و خورد ها بسیار واقعی و باورپذیر کار شدن.
داستان فیلم هم بسیار جالب کار شده و خوب پیش میره و به طرز شایسته ای هم تموم میشه(هر چند باز هم داستان کلی سری تموم نمیشه) در ضمن ربطی هم به داستان بازی نداره.
در مورد موسیقی باز هم با اثری بی نقص مواجهیم.هر چند موسیقی فیلم نکته ی خاصی هم نداره ولی بد هم نیست.شخصیت ها هم گاهی دیالوگ ها رو خوب ادا نمیکنن و حسی مصنوعی به بیننده منتقل میشه (البته به ندرت) ولی هیچ کدوم از این ها ارزش صدای اربده کشیدن های ((لوگن)) رو پایین نمیارن!!
در کل wolverine فیلمیست مناسب برای همه به خصوص طرفداران ژانر اکشن
Shahab
August 2nd, 2009, 09:08 PM
Rear Window
محصول : 1954
کارگردان : آلفرد هیچکاک
بازیگران :
James Stewart
Grace Kelly
Wendell Corey
یک عکاس خبری (جیمز استیوارت) با پای شکسته و روی ویلچر، از روی بیکاری به تماشای حرکات همسایه ها مشغول میشود. به یکی از همسایه ها شک میکند که همسرش را کشته و تلاش میکند نامزدش (گریس کلی) و دوست کاراگاهش را قانع کند. نامزدش شروع به جمع آوری مدارک میکند و قاتل نیز تصمیم به قتل او میگیرد...
http://theaterofmine.files.wordpress.com/2009/06/025_rear_window1.jpg
شاهکار بالامنازع آلفرد هیچکاک . فیلمی که متعلق به نیم قرن پیشه تا آخرین ثانیه ـش اجازه پلک زدن به آدم نمیده . من زیاد از نحوه ی بازیگری بازیگرهای قدیمی خوشم نمیاد اما بازی "جیمز استیوارت" توی این فیلم واقعا خیره کننده بود . انتخاب لوکیشن ها در نوع خودش بینظیره و دیالوگ های فیلم قوی و پر معنی هستن .
نکته : نسخه اصلي فيلم سياه و سفيد است كه به شيوه تكني كالر در سال هاي اخير رنگي شده است.
__armin
August 2nd, 2009, 09:38 PM
دوست عزیز ببین بچه ها فیلمایی که دیدن رو چجوری تعریف میکنن شما هم همین کار رو بکنین !
این اخرین فیلمی که دیدین رو بعد شرح مختصر بهش نمره هم بدین .
مرسی توضیح دادین ولی بهتره توضیح ندم:D
Zombie Slasher
August 2nd, 2009, 10:49 PM
Dr.Strangelove
یه ژنرال خلوضع که به توطئه کمونیستی معتقده، دستور حمله به شوروی رو صادر میکنه و یهسری سیاستمدار قصد دارن جلوشو بگیرن، قضیه وقتی پیچیدهتر میشه که سیستم دفاعی روسیه مشخص میشه... ماشین روز قیامت.
نه تنها بهترین کمدیسیاه، بلکه یکی از بهترینهای کوبریک و نه تنها یکی از بهترینهای کوبریک، یکی از بهترینهای تاریخ
20/20
kooshy
August 2nd, 2009, 11:17 PM
harry potter and the half blood prince
http://screenrant.com/wp-content/uploads/harry-potter-and-the-half-blood-prince.jpg
حتما و 100 درصد اسمشو شنیدین . به احتمال زیاد هم دید ولی این آخری بود چکارکنم
فیلم از نسخه قبلی خیلی طولانی تر و قسمت های که از داستان اصلی بدور باشن زیاد داره . بعضی از قسمت ها اصلا با عقل بنده جور در نمیومد ! یکی دیگه از مشکلاتش این بود که با کتابش تفاوت داشت ! :confused: و اگه بخوام از صحنه های احساسی و عاشقانه بگم . باید بگم ورژن 5 و حتی 4 از 6 خیلی بهتر بودن تو این زمینه . از لحاظ کیفیت ساختاری و جلوهای ویژه هم کم نمیورد و مهشر بود !
18/20
kooshy
August 2nd, 2009, 11:25 PM
یه ژنرال خلوضع که به توطئه کمونیستی معتقده، دستور حمله به شوروی رو صادر میکنه و یهسری سیاستمدار قصد دارن جلوشو بگیرن، قضیه وقتی پیچیدهتر میشه که سیستم دفاعی روسیه مشخص میشه... ماشین روز قیامت.
نه تنها بهترین کمدیسیاه، بلکه یکی از بهترینهای کوبریک و نه تنها یکی از بهترینهای کوبریک، یکی از بهترینهای تاریخ
20/20
دوست عزیز اسم اصلیش اینه Dr.Strangelove
Zombie Slasher
August 3rd, 2009, 09:58 AM
بعله خیلی ممنون که مچگیری کردید الان :دی
dantte
August 3rd, 2009, 12:43 PM
این تاپیک مربوط به بهترین فیلمی هست که دیدیم یا آخرین فیلم؟ ممکنه بعضیها در یک روز تو خونه پای کامپیوتر و DVD و ماهواره چندتا فیلم ببینن.باید آخر آخریه رو بگن؟
بهتره اسم تاپیک رو بذارید بهترین فیلمی که دیده اید.
من خودم جدیداًً فیلم My Boss's Daughter (http://www.imdb.com/title/tt0270980/) و خیلی حال کردم.آخر خندست.اگر کمدی ردیف خواستین ببینید از دستش ندین.
http://a.imagehost.org/t/0697/my_bosss_daughter_1.jpg (http://a.imagehost.org/view/0697/my_bosss_daughter_1)
امتیاز در بین فیلمهای کمدی : 17 از 20
Shahab
August 3rd, 2009, 12:46 PM
این تاپیک مربوط به بهترین فیلمی هست که دیدیم یا آخرین فیلم؟ ممکنه بعضیها در یک روز تو خونه پای کامپیوتر و DVD و ماهواره چندتا فیلم ببینن.باید آخر آخریه رو بگن؟
بهتره اسم تاپیک رو بذارید بهترین فیلمی که دیده اید.
من خودم جدیداًً فیلم My Boss's Daughter (http://www.imdb.com/title/tt0270980/) و خیلی حال کردم.آخر خندست.اگر کمدی ردیف خواستین ببینید از دستش ندین.
http://a.imagehost.org/t/0697/my_bosss_daughter_1.jpg (http://a.imagehost.org/view/0697/my_bosss_daughter_1)
امتیاز در بین فیلمهای کمدی : 17 از 20
تاپیک بهترین فیلم هم وجود داره فکر کنم . اگه مثلا 6 تا فیلم دیدی میتونی هر 6 تاشو بنویسی . منظور فیلم یا فیلم های اخیریه که دیدی .
August 6th, 2009, 12:04 PM
Eyes Wide Shut
http://dvdcollector.nl/img/dvdhoezen/eyes_wide_shut.jpg
کارگردان : استنلی کوبریک
بازیگران : تام کروز - نیکول کیدمن - سیدنی پولاک
محصول : 1999
مدت زمان فیلم : 159 دقیقه
داستان :
داستان در مورد زوج جوانی (بیل و الیس) هست که یک شب به یک مهمانی دعوت میشن بر اثر اتفاقاتی که در مهمانی میفته باعث شک کردن زن و مرد به هم دیگه میشه ! این شک بیجا باعث میشه الیس از خاطرات گذشته ی خودش و تمایلاتش برای خیانت به بیل داستانی رو تعریف کنه ! که این داستان باعث پریشونی بیل میشه و حس انتقام و خیانت رو در اون هم به وجود میاره ! شب بعد که بیل برای یک کاری بیرون رفته اتفاقی از برگزاری یک مهمانی خاص اطلاع پیدا میکنه ! مهمانی که هرکسی رو در اون راه نمیدن و ...
نظر بنده :
تو کارهای استاد کوبریک کمترین علاقه رو بنده به این فیلم دارم ! البته با اینهمه کمبود علاقه :D من EWS رو 3 بار دیدم و هر دفعه هم با اشتیاق تا اخرش نگاه کردم !!!
شیوه ی روایی داستان واقعا جالبه ! نوع بازی گرفتن از بازیگر ها عالیه ! تمام سکانس ها عالی پرداخت شدن ! ولی من از خود داستان خوشم نمیاد ! حس انتقامی که در وجود بیل هست یکم ازار دهندس ! بیل تو تصورات ذهنی خودش درگیره ! فقط یه ادم ضعیف میتونه اینقدر گرفتار تصوراتش باشه ! الیس تو ابتدای قصه یه زنه وفاداره ! ولی خب ...
این تریلر رمز الوده استاد اینقدر هیجان داره که ادم احساس خستگی نکنه ! ولی بازم میگم من هنوز از خودم میپرسم واقعا از این فیلم خوشم میاد یا نه ؟ یعنی تنها فیلمه کوبریکه که من نظر قطعی روش ندارم !
در اخر به دوستان زیر 16 سالمون توصیه نمیشه این فیلم رو ببینن .
xaRax
August 18th, 2009, 12:59 PM
DEAD SNOW
ژانر:؟:D
http://www.iwatchstuff.com/2009/01/13/dead-snow-poster.jpg
داستان فیلم در مورد چند دختر و پسر جوانه که برای تعطیلات اومدن کوهستان.غافل از اینکه باز مانده های جنگ جهانی دوم به همون کوهستان فرار کردن و تو اونجا تبدیل به زامبی شدن!:eek::eek::eek:
به شخصه عاشق زامبی ام!:Dوقتی شنیدم که این فیلم دارای تم زامبی هست با کله رفتم تو فیلم!!:D:Dاما در نهایت؟:confused:
dead snow دارای تم کمدی و ترسناکه!!!:eek:به جز یکی دو مورد بقیه سکانس های مثلا ترسناکش اصلا ترسناک نیستن.فیلم در اواخر تم کمدی به خود میگیره که بسیار جالب کار شدن.:p
فیلم دارای خشونت فوق العاده بالایی هستش و انصافا طبیعی هم کار شدن.مدل زامبی ها هم چندان برجسته نیست اما در مجموع قابل قبوله.:rolleyes:
در مورد موزیک و صدا هم نکته ی خاصی دیده نشد و موسیقی فیلم تمی شاد داره!:mad:
در مورد داستان سرایی فیلم خوب عمل کرده و کشش داستانی خوبی داره و نکته ی مثبتش اینه که اصلا نمیتونین پایان فیلم رو پیشبینی کنین.:confused::confused:
در کل dead snow اصلا معلوم نیست دقیقا در گرو کدوم ژانره!!:confused::Dدرسته که نمره ی چشمگیری نمیگیره ولی من شخصا دیدنشو برای همه توصیه میکنم.
Xpab Shadow
August 21st, 2009, 09:03 PM
جاتون خلی من امروز نشستم بی13 یا همون بلوک 13 شماره ی 2 رو دیدم البته جدید نیست ولی من خیلی دنبالش بودم عجب باحال بود این فیلم
xaRax
August 21st, 2009, 09:11 PM
توضیح مفصل تری نداشتی!:D
permawl
August 21st, 2009, 10:51 PM
تاحالا 10 نفر رو دیدم که این فیلمو دیدن و همشون بلااستثنا این جمله رو گفتن که :
م عجب باحال بود این فیلم
:D:D
spiderman2007
August 21st, 2009, 10:52 PM
تاحالا 10 نفر رو دیدم که این فیلمو دیدن و همشون بلااستثنا این جمله رو گفتن که :
:D:D
کدوم فیلم؟
permawl
August 21st, 2009, 11:57 PM
کدوم فیلم؟
قسمت دوم بلوک 13
mahmodm
August 22nd, 2009, 12:35 AM
سریال فرار از زندان هم خیلی باحاله به دوستانی که این فیلم رو ندیدن پیشنهاد میکنم حتما ببینند.
Xpab Shadow
August 22nd, 2009, 05:07 PM
قسمت دوم بلوک 13
واقعا که عجب فیلمی بود!:D
Shahab
August 22nd, 2009, 05:09 PM
از این به بعد هرکی تو این تاپیک اسپم بده دسترسیشو از سایت قطع میکنم ...
xaRax
August 24th, 2009, 03:16 PM
The Exorcist
محصول سال 1973
سبک:ترسناک
http://www.reallyscarymovies.com/wp-content/uploads/2009/06/exorcist.jpg
احتمالا دوستداران سبک ترسناک تابحال این فیلم رو دیدن.فیلمی که همیشه در اذهان خواهد ماند.فیلمی که به عنوان بهترین فیلم ترسناک انتخاب شده.:)
داستان در مورد خانواده ای بی اعتقاد به مذهبه که در طی یکسری اتفاقات روح شیطان به جلد دختر خانواده فرو میره.:eek:
فیلم هم از لحاظ داستان هم از لحاظ داستان سرایی نظیر نداره.درسته که اوایل فیلم خسته کنندس ولی وقتی فیلم کم کم راه میفته شما رو تا آخر میخکوب میکنه.
از لحاظ ترسناکی فیلم چندان برجسته نیست چون بر خلاف فیلمهایی مثل سری فیلم کینه حالتی واقعیتر داره.البته جو فیلم فوق العادست و چند مورد سکانس ترسناک هم داره (واقعا ترسناک) ولی ارزش فیلم به خاطر اینها نیست...;)
با وجود گذشت 40 سال از زمان ساخت فیلم کمتر فیلمی در این سبک میتونین پیدا کنین که از لحاظ جلوه های ویژه و گریم با این فیلم برابری کنه.گریم دخترک جنزده فوق العاده محشر طرحی شده و آدم با دیدنش سکته میکنه!!:Dدر واقع فیلم از این لحاظ اونقدر عالی کار کرده که آدم فکر میکنه از روی داستان واقعی ساخته شده.(البته یه شایعاتی هم هست که میگن واقعا از روی داستان واقعی ساخته شده!!:eek:)
در مورد صدا گذازی هم با یک موزیک عالی مواجهیم.فقط جون هر کی دوست دارین نسخه ی دوبله شدشو نگاه نکنین!!:D البته به دلیل قدیمی بودن نمیشه ایراد گرفت ولی نسخه دوبله شده جذابیت فیلم رو پایین میاره.مثلا گاهی صداهای!!! دخترک حالتی مزحک پیدا میکنه-جاهایی از فیلم اصلا دوبله نشدن-صدای فیلم تو خیلی از سکانسها قطع میشه و... البته اینم بگم دوبله ی فیلم فوق العاده زیباست همچنان حال و هوای فیلم رو حفظ میکنه و البته سانسور هم نشده (چون قبل از این حکومت کذایی دوبله شده) ولی به نظر من زیرنویس better!!!;)
سکانس پایانی فیلم احتمالا بهترین قسمت فیلمه و مثل خیلی از فیلم های هم سبکش (با شروع خوب و پایان مزخرف!) بیننده رو در آخر نا امید نمیکنه
در کل جنگیر یکی از بهترین فیلمها در سبک ترس هستش و من واقها دیدنشو واسه دوستای بزرگسالمون توصیه میکنم.:)
http://www.thecastrotheatre.com/calendar/2007/aug-sep/exorcist.jpg
Shahab
August 24th, 2009, 04:09 PM
از لحاظ ترسناکی فیلم چندان برجسته نیست چون بر خلاف فیلمهایی مثل سری فیلم کینه حالتی واقعیتر داره.دلیلی که این فیلم همین الانشم ترسناکه همین واقعی بودنشه ...
در مورد صدا گذازی هم با یک موزیک عالی مواجهیم.فقط جون هر کی دوست دارین نسخه ی دوبله شدشو نگاه نکنین!! البته به دلیل قدیمی بودن نمیشه ایراد گرفت ولی نسخه دوبله شده جذابیت فیلم رو پایین میاره.
قبلا نسخه ی دوبلشو نگاه کردم و جدیدا هم نسخه ی اصلی ... باید بگم نسخه ی دوبله ترسناک تره چون اولا دوبلش محشره و دوما یه صداهای خش داری توی صدای نسخه ی دوبله هست که مو رو بر هر بدنی سیخ میکنه ...
Farbod
August 24th, 2009, 04:13 PM
سلام
من میخواستم ببینم کسی اینجا بچه های آسمان اثر مجید مجیدی رو دیده؟
اگه دیده میشه نظرشو بگه؟:)
xaRax
August 24th, 2009, 04:50 PM
یه صداهای خش داری توی صدای نسخه ی دوبله هست که مو رو بر هر بدنی سیخ میکنه ...
:D:D:D:D:D:D:D
بابا این صداها که ماله خود فیلم نیستن که!!
Shahab
August 24th, 2009, 05:11 PM
:D:D:D:D:D:D:D
بابا این صداها که ماله خود فیلم نیستن که!!
منم نگفتم مال فیلمه . اما ترس فیلم رو چند برابر میکنه .
deadman
August 24th, 2009, 05:44 PM
پرتغال کوکی
یکی از اثر های واقعا به یاد ماندنی استلی کوبریک که باید این فیلم را پدر فیلم های کمدی سیاه فانتزی با کمی مایه های سیاسی دانست
داستان در مورد مسائل ناهنجار زندگی بشر است و انتخاب های که خالق انسان ها برای او گذاشته تا خود انتخاب کند چه بد چه خوب
اما بعضی از دانشمندان البته به همراه دولتمردان می خواهند روشی جدید برای جلوگیری از این ناهنجاری ها برای بشر خلق کنند که نتیجه این عمل را خودتون باید تا آخرین این فیلم ببینید
فیلم از نظر زیبایی شناختی در دنیایی فانتزی که مکان و زمان خاصی در آن وجود ندارد وافعا زیبا کار شده و این نکته را فراموش نکنید که در آن زمان مسایل ریز که همگی در ذهن کوبریک بوده مسائل ریزی مثل شیر خوردن شخصیت های اول و غیره و همچنین جزئیات صحنه واقعا فوق العاده کار شده است و به نظر من یک گام دنیایی فانتزی سیاه را به جلو برد و افرادی مثل تیم برتون نیز از قوائد خلق دنیایی کوبریک سعی در پیروی داشته اند
اما موسیقی که اکثرا کار بتهون است بعد از اتمام فیلم در ذهن خواهد ماند و خیلی از منتقدین معتقد هستند که هنر اصلی کوبریک در این فیلم هماهنگ کردن صدا و تصویر است که این فیلم را به بردن اسکارها و جوایز معروف راهی کرد مثل بهترین کارگردان -بهترین فیلم نامه - بهترین بازیگر و غیره...
deadman
August 24th, 2009, 05:59 PM
http://dc152.4shared.com/img/127346534/38e85323/A_Clockwork_Orange.jpg?sizeM=7
یادم رفت بگم من خیلی دنبال این فیلم گشتم البته زبان اصلی خودش و واقعا ارزش این فیلم رو داشت اگر قرار باشه به این فیلم امتیازی داد از نظر من 19 هست اما ممکنه از نظر یه آدم معمولی که فیلم های fun حال میکنه یه چیز تو مایه های 15 باشه
Xpab Shadow
August 24th, 2009, 07:19 PM
هری پاتر6
البته این اولین هری پاتری بود که من میدیدم ولی در کل بدک نبود!
modernwarfar2
August 26th, 2009, 02:47 AM
resident evil البته کارتونی بود ولی انصافا قشنگ بود
xaRax
August 26th, 2009, 05:55 AM
شهاب نمی خوای تذکر بدی؟
..Ezio..
August 26th, 2009, 06:40 AM
http://www.bytesplus.net/wp-content/uploads/2009/06/Legend_of_chun_li.jpg
Street Fighter: The Legend of Chun Li
20th Century Fox
February 27, 2009
Street Fighter: The Legend of Chun-Li بازی کلاسیک Capcom را بعد از 15 سال بر روی پرده نقره ای می آورد.
Street Fighter اولین فیلم بازی سال 2009 کاری از استودیو Fox است که مکس پین را در پرونده خود دارد. فیلم بروی یک مبارز زن به نام Chun Li که در سری کلاسیک حضور دارد متمرکز است. نقش اول فیلم را Kristin Kreuk بازی می کند.
خب حالا این سوال پیش می آید چرا Chun Li ؟ همانطور که مشخص است این شخصیت جزء کاراکترهای معروف نیست و این قضیه کمی توی ذوق می زند. Justin Marks که نویسنده سری X-Men می باشد داستان مناسبی را برای فیلم ننوشته است. در سال 1994 هم فیلم این بازی ساخته شده که به مراتب از عنوان جدید بهتر است.
فیلم به هیچ وجه عنوان دندان گیری نیست و فقط از یک سری مبارزات نیمه جذاب خیابانی تشکیل شده است. تنها دلیلی که من این فیلم را دیدم فیلم بازی بودنش بود.وگرنه دیدن آن را به شما توصیه نمیکنم.
6/20
HULK
August 26th, 2009, 07:13 AM
TOMB RAIDER ACCESNATION
اسمش رو درست یادم نمیاد یه چی تو همین مایه ها بود.. فیلم بسی مزحرفی بود مثلا تامب رایدر 3 بود!! یه فیلم ویدویی افتضاح با بازیگرای افتضاح!! اه!
Shahab
August 26th, 2009, 11:40 AM
هری پاتر6
البته این اولین هری پاتری بود که من میدیدم ولی در کل بدک نبود!
resident evil البته کارتونی بود ولی انصافا قشنگ بود
TOMB RAIDER ACCESNATION
اسمش رو درست یادم نمیاد یه چی تو همین مایه ها بود.. فیلم بسی مزحرفی بود مثلا تامب رایدر 3 بود!! یه فیلم ویدویی افتضاح با بازیگرای افتضاح!! اه!
دوستان روال کار این تاپیک اینطور نیست که شما انجام دادین ... لطفا قوانین پست اول رو بخونین، چون الان دارم بهتون تذکر میدم اگه تکرار کنین دفعه بعد برخورد جدی میکنم.
Death Knight
August 26th, 2009, 01:13 PM
My Bloody *********
http://images.amazon.com/images/P/B000069I04.01.LZZZZZZZ.jpg
داستان فیلم اصلا پرداخت خوبی نداره در ابتدا سعی میکنه کلی از back story ها رو بگه اما نحوه روایت بد اصلا به مخاطب اجازه نمیده که با دیدن این بک استوری ها با شخصیت منفی فیلم رابطه بر قرار کنه، نبود منطق و دلیل هم مزید بر علت شده این وسط، داستان بودن جذابیت که از اول مشخص هست اخرش قراره چی بشه. افکت های مصنوعی برای خون، بازی قابل تحمل Jensen Ackles
6/10
Shahab
August 27th, 2009, 12:38 AM
X-Men Origins: Wolverine
http://www.appscout.com/wolverine.jpg
محصول 2009
کارگردان :Gavin Hood
داستان فیلم به نقل از فکسون :
فيلم در زمان كودكي Jim Logan (Hugh Jackman ) يا همان Wolverine آغاز مي شود، يك اتفاق باعث مي شود كه Jim احساس كند كه از قدرتي ماورائي برخوردار است كه مي تواند هنگام خشم و لحظات خطرناك از آن استفده كند. چند سال ميگذرد و Jim با همراهي برادرش Victor (Liev Schreiber ) رهسپار جنگ مي شوند تا در جنگ جهاني شركت كنند. بعد از مدتي كه جنگ تمام شده و اين دو برادر به خانه باز ميگردند، به عضويت يك گروه گانگستري كه رهبري آنها را شخصي به نام William Stryker (Danny Huston ) بر عهده دارد، در مي آيند. اما Jim از گروه خارج ميشود و در بين گروه اين اتفاق باعث ميشود كه گروه احساس كند وي به آنها خيانت كرده بنابراين Stryker به اين فكر مي افتد كه با استفاده از قدرت شيميدانان به فكر پيدا كردن راهي براي ايجاد انسان هاي ماوراء الطبيعي مثل Jim باشد. 6 سال ميگذرد، Jim ميخواهد مثل يك انسان معمولي كنار نامزدش Kayla (Lynn Collins ) به زندگي اش ادامه دهد اما اين جاست كه باز سر و كله Stryker پيدا ميشود و در اثر نقشه اي كه براي رسيدن به Jim طراحي كرده بود و توسط Victor اجرا ميشد Kayla به قتل ميرسد و Jim به فكر كشيدن نقشه اي براي انتقام از Victor و Stryker مي افتد.
یه مدت پیش بازیشو انجام دادم و واقعا بازی خوبی بود و انصافا خیلی حال داد. فیلم هم مثل بازی خیلی خوب و خوش ساخته و به نظر من در حد X-Men های قبلی هست. موسیقی فیلم خیلی زیباست و جلوه های ویژه ی فیلم هم خوبه. بهتر از همه چیز اکشن فیلمه که واقعا دیدنیه. چه از طرفداران سری مردان ایکس هستید و چه نیستید حتما این فیلمو ببینین.
H00k
August 27th, 2009, 12:49 AM
بنظر من امتیاز ۱۴ از خیلی۲۰ زیاده، واقعا وقت سوزوندن بود دیدنش. داستان آبکی تر از این که نمیشد، قسمت های اکشنش فقط یکی دو تاش خوب بود، موسیقی متن فکر کنم نداشت کلا... تنها چیزش که باعث میشه نگم آشغال به تمام معنی بود یکی جلوه های ویژه و فیلمبرداریش بود و کمی هم بازی و شخصیت پردازیش.
من میدم ۹/۲۰. total disaster فاجعه بود. از هنکاک هم بدتر بود. اون لااقل یخورده آدم رو می خندود اینقدر ابلهانه بود...
Shahab
August 27th, 2009, 12:52 AM
بنظر من امتیاز ۱۴ از خیلی۲۰ زیاده، واقعا وقت سوزوندن بود دیدنش. داستان آبکی تر از این که نمیشد، قسمت های اکشنش فقط یکی دو تاش خوب بود، موسیقی متن فکر کنم نداشت کلا... تنها چیزش که باعث میشه نگم آشغال به تمام معنی بود یکی جلوه های ویژه و فیلمبرداریش بود و کمی هم بازی و شخصیت پردازیش.
من میدم ۹/۲۰. total disaster فاجعه بود. از هنکاک هم بدتر بود. اون لااقل یخورده آدم رو می خندود اینقدر ابلهانه بود...
موسیقی متن نداشت ؟ داستانشم که یه Origin خوب بود و میخواستی چی باشه دیگه هومن ؟
واسه من که حال داد و وقت سوزوندن نبود.
با چه کیفیتی دیدی تو ؟
Kenzo
August 27th, 2009, 12:54 AM
دیروز سریال " ترمیناتور : ماجرای سارا کانر Terminator : Sarah Conner Chronicles" رو تموم کردم.. واقعا عالی بود.
راستی من تا قسمت 22 فصل دوم دارم. کسی میدونه که تا الان چند اپیزود درست شده؟
..Ezio..
August 27th, 2009, 06:36 AM
http://historyofhorror.persiangig.com/image/Watchmen.jpg
Watchmen
Warner Bros
March 6, 2009
برای ما ایرانی ها ارتباط برقرار کردن با فیلم هایی که از روی کتاب های کمیک ساخته می شوند مقداری سخت است. آمریکایی ها را که می بینید با این کمیک بوک ها بزرگ شده اند همانطور که ما با شاهنامه و ... بزرگ شده ایم، اما دیدن این گونه فیلم ها برای ما هم می تواند بسیار جذاب باشد.
Watchmen ( نگهبانان ) یکی از آن فیلم هایی است که من خیلی دوست دارم آن را به شما معرفی کنم. فیلم براساس یک دی سی کمیک محبوب با همین نام که داستان جنایی- سیاسی دارد و خیلی ها آنرا برجسته ترین کمیک ادبی جهان می دانند ساخته شده است. این کمیک که توسط نویسنده مشهورAlan Moore نوشته شده با سایر کمیک های ابرقهرمانی فرق دارد و درون مایه آن بسیار قوی است به طوری که قبل از این چند کارگردان پیشنهاد ساخت آن را رد کردند چون معتقد بودند که داستان گسترده و پیچیده Watchmen را نمی توان در یک فیلم 3 ساعته بخوبی بیان کرد. با این حال بعد از چندین سال بلاخره پروژه کلید خورد و Zack Snyder ( کارگردان فیلم 300 !! ) شروع به ساخت آن کرد و با شجاعت اعلام کرد که می تواند داستان Watchmen را در فیلم به خوبی روایت کند و در این کار هم تقریبا موفق شده است هرچند که باز هم مشکلاتی هست، مثلا شخصیت ها قابل درک نیستند و روباط عاطفی مناسبی با یکدیگر برقرار نمی کنند. شخصیت های نگهبانان آنقدر زیاد است که بخش زیادی از فیلم به معرفی و دادن اطلاعات در مورد اشخاص می گذرد. در فیلم از ترفند داستان های موازی بهره گرفته شده تا هرچه بهتر بتوان از وقت استفاده کرد.
نگهبانان در آمریکای 1985 جریان دارد. زمانی که آمریکا و شوروی در کشمکشی سخت با یکدیگر قرار دارند و در آستانه آغاز جنگی عظیم هستند. در این بین قهرمان ها نقش مهمی را در جامعه بازی می کنند و قصد نجات مردم را دارند اما آنها هم در درون گروه خود با بحران مواجه هستند و سرانجام شومی انتظارشان را می کشد ...
در نگهبانان هیچ یک از ابر قهرمان های فیلم قدرت های ماورایی ندارند و فقط این Doctor Manhattan است که فوق بشری است. یکی از آنها هم شباهت زیادی به بتمن دارد.
Watchmen از نظر منتقدان آنطور که باید موفق نبوده است اما از خیلی فیلم های دیگر بهتر است.
deadman
August 27th, 2009, 08:50 AM
موسیقی متن نداشت ؟ داستانشم که یه Origin خوب بود و میخواستی چی باشه دیگه هومن ؟
واسه من که حال داد و وقت سوزوندن نبود.
با چه کیفیتی دیدی تو ؟
فیلم اصلا پایبند به کمیک اصلی خود Origin نبود و تنها از بعضی صحنه های کمیک و کمی داستانش استفاده کرده بود تا داستان رو تو آینده تعریف کنه ولی کمیکش واقعا عالی بود من تو یک روز همش رو خوندم. مثلا بارزترینش این بود که اصلا برادر jim تو کمیک نقش منفی هستش و تو آخرین قسمت کتاب هم یه مبارزه ای با هم می کنند که تو اون عشق jim اتفاقی عشق دوران بچگیش که با اون هم بزرگ شده رو می کشه و دیگه به خاطر این برادرشو اصلا نمی بخشه حالا دیگه اینکه تو فیلم نشون دادن با هم کلی رفیقن و تو جنگ رفتن و غیره البته بد هم نبود اما طرفدارای اصلیش زیاد خوششون نیومده بود چرا که داستان با کمیک ها تناقض داشت. 9 از 20 هم کمی زیاده :)8.5/20
راستی اگه خواستین بگین تا کمیک Origin رو واستون بزارم
deadman
August 27th, 2009, 09:02 AM
اتفاقا من watchmen رو دیشب داشتم می دیدم فیلم خوبی بود نه خیلی خوب .داستانش کمی مشکل داشت یعنی قشنگ معلوم بود که خلاصه شده و از خیلی چیز ها مثل نمایش روابط عاطفی عمیق و پیوندشون با داستان اصلی و غیره خیلی سرسری گذشته بودند البته حق هم داشتند چون داستانش رو نمی شه تو 3ساعت گفت .به نظر من دو قسمت درست می کردند خیلی بهتر بود .یعنی قسمت اول را به معرفی و دور هم جمع شدن و روابط قهرمانان می پرداختند و در قسمت دوم به داستان اصلی بیشتر بها می دادند.مثل سری جدید فیلم های بتمن که گذشته بتمن کاملا مشخص و قابل درک بوده و در قسمت دوم به معرفی جوکر و داستان مجزا تکیه کرده بود در واقع داستان بیشتر رو حول داستان اصلی می چرخید و حاشیه ها کم بودند .ولی فیلم برداری ها و CG ها خیلی خوب بود بازی هاشون هم در حد قابل قبول بود .در ضمن من کمیک هاشو هنوز نخوندم و لی خوب همه می گن آخرش رو خراب کردند .
ولی موسیقی هاشو قبول دارم که همه گی مال دهه ها 60 ,70 آهنگ های که من خیلی دوست دارم رو گذاشته بودند باب دیلان و جیمی هندریگس و لئونارد کوهن و غیره که الان یادم نیست و با وجود فیلم برداری خیلی خوبش با فیلم هم خوب هماهنگ شده بودند .در ضمن کی از نکته های که من تو فیلم ها خیلی دوست دارم نیز بود یعنی تقریبا همه شخصیت ها خاکستری بودند هم بد و هم خوب بودند و در واقع نقش منفی خاصی نداشت بلکه خودشون هم نقش مثبت بودند و هم نقش منفی دلیل این هم که من کمتر از دیگر کمیک ها مخصوصا marvel زیاد خوشم نیومده اینه که نقش متبتش مثبت مثبت و نقش منفی منفی منفی و زیاد پیچیدگی شخصیت توشون وجود نداره برای همین قهرمان بعد از چند مبارزه با دشمناش شروع به تکراری شدن می کنه .البته خود استنلی که خالق اکثر شخصیت های و قهرمانا امروزی هست و دوست دارم. ولی انصافا داستانش خیلی پیچیده و خوب بود و مایه های سیاسی فیلم خیلی خوب بود
15/20 my idea
Shahab
August 27th, 2009, 12:37 PM
فیلم اصلا پایبند به کمیک اصلی خود Origin نبود و تنها از بعضی صحنه های کمیک و کمی داستانش استفاده کرده بود تا داستان رو تو آینده تعریف کنه ولی کمیکش واقعا عالی بود من تو یک روز همش رو خوندم. مثلا بارزترینش این بود که اصلا برادر jim تو کمیک نقش منفی هستش و تو آخرین قسمت کتاب هم یه مبارزه ای با هم می کنند که تو اون عشق jim اتفاقی عشق دوران بچگیش که با اون هم بزرگ شده رو می کشه و دیگه به خاطر این برادرشو اصلا نمی بخشه حالا دیگه اینکه تو فیلم نشون دادن با هم کلی رفیقن و تو جنگ رفتن و غیره البته بد هم نبود اما طرفدارای اصلیش زیاد خوششون نیومده بود چرا که داستان با کمیک ها تناقض داشت. 9 از 20 هم کمی زیاده :)8.5/20
راستی اگه خواستین بگین تا کمیک Origin رو واستون بزارم
من اصلا کامیک هاشو نخوندم و تنها داستانی که توی ذهنمه همین فیلمه که به نظرم خوب بود. اگه کامیک هاشو بزاری خوبه .
deadman
August 27th, 2009, 01:02 PM
باشه حتما امروز که دم دست ندارم پس فردا upload می کنم لینکش و میزارم. کلا چیز جالبیه اگه دنبال کنی سری Origin کلا در مورد گذشته شخصیت اصلی داستانWolverine هستش که کی بوده و چی کاره بوده من خودم با این سریش خیلی حال کردم خیلی خوب پرداخت شخصیتی کرده بود.و نکات جالبی می گه مثلا وقتی بچه بوده خیلی ضعیف بوده و توی بچگی خیلی سختی می کشه تا لوگان معروف بشه حتی سیگار برگی که همیشه گوشه لبش هم هست را تعریف می کنه که تو نوجوانی برای این که قوی به نظر بیاد تو کافه ها از آدم های خلافی که سیگار برگ و مشروب می خردن تقلید می کنه تا قوی و ضمخت به نظر بیاد تا بتونه از عشقش دفاع کنه و قسمت آخرش که فوق العاده است دوست بچگیش که بعد می فهمی برادرش بوده نبرد جالبی میکنند و اگه اولین قسمت فیلم رو دیده باشی شخصیتی که مثل شیر هستش اسمش یادم نیست الان میاد و مبارزه می کنند این دقیقا جایی که کمیک بعد از مبارزه تموم می شه و فیلم اول شروع میشه.تو فیلم از این سری فقط موقعی که برای اولین بار چنگالاش در میاد و نشون داد که اگه ندیده باشی اصلا نمی فهمی که چی شده بود اون یارو و زنه کی بودند و غیره و جالب اینه که اگه دیده باشی هم از فیلم خوشت نمیاد چون داستان زیبایی کمیک و کلا عوض کرده
http://dc162.4shared.com/img/128077612/6e3b353f/WolverineOrigin.jpg?sizeM=7
sohrab
August 27th, 2009, 03:11 PM
من دیروزفیلم های ic age 3 _17 agne_crew skelton را دیدم
واقعا خیلی قشنگ بودن اگر خواسنین بگین لینک بدم اما حجمش زیاد هست ;)
permawl
August 27th, 2009, 03:26 PM
دیروز سریال " ترمیناتور : ماجرای سارا کانر Terminator : Sarah Conner Chronicles" رو تموم کردم.. واقعا عالی بود.
راستی من تا قسمت 22 فصل دوم دارم. کسی میدونه که تا الان چند اپیزود درست شده؟
فصل اول این سریال 9 قسمت بود و فصل دومش هم 22 قسمت.
Death Knight
August 27th, 2009, 05:36 PM
قوانین در پست اول خوانده شوند، از این به بعد پست های خلاف قوانین پاک شده و برخورد میشود.
Tohid
August 27th, 2009, 06:55 PM
اخرین فیلمی که من دیدم Burn After Reading بود که یه کمدی از برادران کوئن هستش!!
داستان فیلم در مورد یه انالیزوره CIA هستش که کارشو رها میکنه شروع میکنه به نوشتنه خاطراتش ولی زنش که میخواد ازش طلاق بگیره یه نسخه از این خاطرات رو میدزده و خیلی تصادفی این نسخه میوفته دسته چند نفر ساده لوح که فکر میکنن اطلاعات محرمانه ی CIA هست! بعد این افراد سعی میکنن در قبال برگردوندنه این اطلاعات پول دریافت کنن و ....
بقیه ی فیلمو خودتون ببینید بهتره!! فیلمه جالب و باحالیه!!
از بازیگراش میشه به جورج کلونی و برد پیت(برد پیت واقعا تو این فیلم باور نکردنیه!!)اشاره کرد. در آخر امتیاز من به فیلم 17 هست از 20!!
Dr.Strangelove
August 29th, 2009, 11:54 PM
خب من همینجوری کلی یهسری فیلم دیدم امتیاز بدم :D
چند کیلو خرما برای مراسم تدفین
خدا پدر و مادر سینمای مستقل رو بیامرزه که آدم میتونه توش فــیــلــم بسازه. کادربندیهاش فوقالعاده تو چشم بودن و اصلا کلا تمام فیلم تحت تاثیر این کادربندیا بود از نظر من. توییست فیلم یه مقدار خام پردازش شده و میتونست قویتر باشه
19/20
Dr.Strangelove
یکی از بهترین کمدیهای سیاه تاریخ، شایدم بهترینش باشه. بازی اعجابانگیز سلرز در سه نقش، نگاه خاص کوبریکی :D اسم یوزر منم که داره
20/20
a Clockwork Orange
کوبریک این فیلم رو خلق کرد تا بفهمیم کمدیسیاه یعنی چی.
20/20
Watchmen
افتضاح از نوع اسنایدری، نقدش رو هم مفصل میدم خدمتتون!
با کمال افتخار 2/20
از یه کامیک بیخود، یه فیلم بیخود هم درمیاد، خصوصا وقتیکه تیم ساخت فیلم اصلا نفهمه چی ساخته. بزرگترین مشکل فیلم از نظر من بازی خود جکمن بود و حجمی که سعی کرده بودند تو مدت زمان کوتاه فیلم جا بدند. فوق دکترای Waste کردن کرکترها رو هم میشه به تیم سازنده این فیلم داد --> وید
0/20
Shahab
August 30th, 2009, 12:32 AM
چند کیلو خرما برای مراسم تدفین
خدا پدر و مادر سینمای مستقل رو بیامرزه که آدم میتونه توش فــیــلــم بسازه. کادربندیهاش فوقالعاده تو چشم بودن و اصلا کلا تمام فیلم تحت تاثیر این کادربندیا بود از نظر من. توییست فیلم یه مقدار خام پردازش شده و میتونست قویتر باشه
19/20
Dr.Strangelove
یکی از بهترین کمدیهای سیاه تاریخ، شایدم بهترینش باشه. بازی اعجابانگیز سلرز در سه نقش، نگاه خاص کوبریکی :D اسم یوزر منم که داره
20/20
a Clockwork Orange
کوبریک این فیلم رو خلق کرد تا بفهمیم کمدیسیاه یعنی چی.
20/20
Watchmen
با کمال افتخار 2/20
از یه کامیک بیخود، یه فیلم بیخود هم درمیاد، خصوصا وقتیکه تیم ساخت فیلم اصلا نفهمه چی ساخته. بزرگترین مشکل فیلم از نظر من بازی خود جکمن بود و حجمی که سعی کرده بودند تو مدت زمان کوتاه فیلم جا بدند. فوق دکترای Waste کردن کرکترها رو هم میشه به تیم سازنده این فیلم داد --> وید
0/20
شما یا به فیلم ها 20 میدی یا 0 :D البته نظرتون 100٪ محترمه اما به عقیدهی من باید یه حد تعادلی رعایت بشه. به نظر من کمتر از 1٪ فیلم ها امتیاز کامل میگیرن و هیچ فیلمی هم نیست که حقش0 باشه ... به هر حال بازم نظر شما محترمه دوست عزیز.
Shahab
August 30th, 2009, 12:35 AM
Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark
http://demo.gavickpro.serwery.pl/joomla10/dec2007/components/com_jmovies/img_pictures/raiders-of-the-lost-ark-c10288336.jpeg
کارگردان : استیون اسپیلبرگ
بازیگران : Harrison Ford
Karen Allen
محصول 1981
داستان :طبق معمول در مورد ماجراجویی های دکتر ایندیاناجونز و حواشی اون هست. این بار ایندی به دنبال صندوقچه ی گمشده عازم مصر میشه و ....
یکی از بهترین فیلم هایی بود که چند وقت اخیر دیدم. بهترین قسمت فیلم طنز آمیخته با داستان و اکشن فیلم بود که به زیباترین نحو ممکن آدم رو میخندونه. نحوه ی روایت داستان و هیجان و گیرایی که در اون وجود داره همون چیزیه که توی اکثر کارهای اسپیلبرگ دیدیم.
دیالوگ منتخب : Keep your eyes close
Dr.Strangelove
August 30th, 2009, 01:10 AM
شما یا به فیلم ها 20 میدی یا 0 :D البته نظرتون 100٪ محترمه اما به عقیدهی من باید یه حد تعادلی رعایت بشه. به نظر من کمتر از 1٪ فیلم ها امتیاز کامل میگیرن و هیچ فیلمی هم نیست که حقش0 باشه ... به هر حال بازم نظر شما محترمه دوست عزیز.
نه اتفاقا خیلی از فیلمها رو امتیاز متعادل بهشون میدم، یه وقتی هست یه آشغال میبینی، خب باید بهش صفر بدی :دی یه وقتی هست میای فیلم کوبریک میبینی باید بهش 20 بدی :D البته همه کارای کوبریک هم بیست نیستند ولی خب
Shahab
August 30th, 2009, 02:36 AM
نه اتفاقا خیلی از فیلمها رو امتیاز متعادل بهشون میدم، یه وقتی هست یه آشغال میبینی، خب باید بهش صفر بدی :دی یه وقتی هست میای فیلم کوبریک میبینی باید بهش 20 بدی :D البته همه کارای کوبریک هم بیست نیستند ولی خب
بهترین کارگردان خود منم کوبریکه ولی خب مثلا به Clockwork Orange ش 20 نمیدم . حالا Dr.Strangelove ش ارزش خیلی بالایی داره اما بازم در حد 20 نیست. تو فیلمای کوبریک من به Shining ؛ 20 میدم و بقیه بالای 16 :D
permawl
August 30th, 2009, 02:43 AM
دارک نایت چی شهاب؟ :-"
Kourosh_Jal
August 30th, 2009, 02:55 AM
Score:21/20
http://www.starfilmshop.com/images/-20081119-BenjaminButton.jpg
The Curious Case Of BENJAMIN BUTTON
مورد عجیب بنجامین باتن
خلاصه:
مردی ساعت ساز پس از اینکه خبر کشته شدن پسرش در جنگ جهانی دوم را میشنود بدون هیچ ناراحتی شروع به ساخت ساعتی مخصوص استگاه مرکزی شهر میکند.پس از آماده شدن ساعت آن را در حضور شهردار افتتاح میکنند و تماشاچیان پس از اندکی تامل در میابند که عقربه های ساعت دقیقا برعکس حرکت میکند.مرد ساعت ساز میگوید این ساعت را ساختم تا شاید بتواند زمان را به عقب برگرداند و پسران کشته شده در جنگ مارا به ما پس دهد.
روز آتش بس جنگ جهانی دوم همه مردم شادند اما گویا زنی از درد به خود میپیچد.بله نوزادی در حال به دنیا آمدن است.نوزاد به دنیا می آید و پرستار آن رادر تخت میگذارد.زن فارغ شده به شوهرش میگوید از او نگه داری کن و میمیرد.مرد میرود تا بچه را در آغوش بگیرد اما صبر کنید.کودک مثل یک پیرمرد 80 ساله زشت و کور است.مرد با بچه فرار میکند و کودک را در جلوی یک خانه به عنوان بچه سر راهی میگذارد.صاحبخانه کودک را میبیند و میگوید این یک معجزه است.و کودک را نگه میدارد.اما هنوز.......
متن بالا رو خودم نوشتم :D
انصافا توی 2-3 سال اخیر قشنگ ترین فیلمی بود که دیدم.پر از صحنه های عاطفی.فکر کنید اگر هر روز جوان تر بشه باید به برادر بچه ی خودش تبدیل بشه و......
مثلا اینجا بنجامین 7 سالشه:
http://2.bp.blogspot.com/_q9RyPni9S2I/SaizhYxSFwI/AAAAAAAAAfU/xTqoSLLyZCc/s320/young-benjamin-button_361x323.jpg
Shahab
August 30th, 2009, 02:56 AM
دارک نایت چی شهاب؟ :-"
DK از اون دسته فیلم هاییه که هر چند دهه یبار درست میشن. 20 ی که DK میگیره واقعا حقشه :D
permawl
August 30th, 2009, 03:16 AM
میدونم تاپیک به بیراهه میره ولی من هنوزم فکر میکنم هیث لجر هست که بینظیره نه دارک نایت :">
Shahab
August 30th, 2009, 03:40 AM
میدونم تاپیک به بیراهه میره ولی من هنوزم فکر میکنم هیث لجر هست که بینظیره نه دارک نایت :">
هث لجر هست؛ نولان هم هست... یادت نره اگه نولان نبود ممکن بود هیچوقت هث لجر چنین ایفای نقشی نکنه.
Milad
August 30th, 2009, 08:37 AM
اتفاقا شهریار جان(:D)منم این فیلمو دیدم و الان پستو دیدم گفتم یه نقدی بریم بقیم بفهمن شاید رفتن دیدن:D
TEETH
محصول 2007 آمریکا
مدت فیلم 96 دقیقه
درجه بندی R
ژانر:کمدی ترسناک!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/81/Teeth_poster.JPG/405px-Teeth_poster.JPG
بازیگران مشهوری در این فیلم بازی نکردن که من در ادامه در حین معرفی بهشون میپردازم.
خوب شاید اولین باری که به این فیلم برخورد میکنین کمی گیچ میشید میگید موضوع نبود که اینا تا اینجا پیش میرن!داستان فیلم یک تخیل باطل هست!در کل قضیه از این قراره که در افسانه ها اومده طلسمی در بعضی زنان وجود داره که اندام تناسلی اونها دارای دندان هستند که دندانهاشونم از دندون کوسه تیزتر هست!و فقط به وسیله مردی پاک این طلسم باطل میشه.
آغاز فیلم شهر تگزاس (که محل فیلم برداری بوده)رو نشون میده و صحنه به سمت یک خونه جرکت میکنه.2تا بچه که توی یک تشت بادی پر از آب دارن برای خودشون بازی میکنن و مادر پدرشونم برای خودشون لم دادن دارن حرف میزنن و حمام آفتاب میگیرن.این 2 تا وروجک یک کاره بدی میکنند(اصلا گیج شدم چطور توضیح بدم سایت ***** نشه:D)این 2 تا خواهر برادر ناتنی هستند(خواهره برای مادر و برادر برای پدر)که چیز بازی میکنند توی تشت!پسر میگه بیا نیگا کن بعد میگه حالا نوبت تو هستش!اونم میگه باشه و یهو صدای جیغ پسره بلند میشه! و انگشتت خونیه!(خوب دست نزن بچه)!
نقش اول فیلم و نقش اول زن رو Jess Weixler در نقش Dawn O'Keefe بازی میکنه که تا حدودی بازیش قابل قبول هست.از اون طرف نقش اول مرد رو برادرش John Hensley به اسم Brad در فیلم بازی میکنه.
در آینده که این 2 بزرگ میشن مادر Dawn مریض میشه و امید زیادی بهش نیست و پدر هم به خوبی مراقب اون هست در حالی که Brad یک آدم سر به هوا و شر تبدیل شده تمام روز در خونست و با بقیه میخوابه و پر تنشم خالکوبیه/یک سگیم داره که شدیدا وحشی هستش!
در کل Dawn در مدرسه گروه ای رو تشکیل میده که این گروه هم قسم میشن تا زمان ازدواج با کسه دیگه ای سکس نداشته باشند و برای همین هم حلقه های رنگی پلاستیکی به انگشتشون میندازن تا یادشون بمونه.Dawn که سردسته گروهه خیلی به این مسائل ایمان داره.اما همیشه به خاطر طرز تفکرش مورد تمسخر بقیه قرار میگیره!Hale Appleman که نقش Toby رو بازی میکنه هم شدیدا از Dawn خوشش میاد.یک روز این 2 تا با 2 نفر دیگه(2 کفتر عاشق!) میرن به پیک نیک لب دریاچه که به سبک فیلم های کمدی هالیوودی اون 2 تا کفتر سریع میپرن میرن!و این 2 نفر تنها میشن Tobey برای Dawn بازگو میکنه که بهش علاقه داره و میخواد در آینده باهاش ازدوواج کنه و اونم به اعتقادات Dawn ایمان داره(مخ زنی تک!)که Dawn خیلی خوشش میاد و شروع میکنند به حرف زدن میرن تو یه غاری که اونجا Dawn میفهمه که دندون داره چیزش!چون چیز Tobey رو قطع میکنه میندازه وسط آب:D هراسانو Tobey هم داره ازش خون میره میرن بیمارستان و.....
در کل داستان فیلم با اینکه مزخرفه اما پیچیدگیه خاص خودشو داره برای بار دوم که دیدم فهمیدم.مثلا اول فیلم انگشت Brad که زخم میشرو نشون میده و وقتی بزرگ میشن در اواسط فیلم Brad با پدرشم دعوا میکنه و اونو میندازه جلوی سگش! که تیکه پارش کنهDawn این صحنرو میبینه و میره پیش برادرش که اونجا میفهمه برادرش عاشقش بوده مدتها!!!!بعد که Dawn دیگه این قابلیتش روفهمیده بود میره خودش رو آرایش میکنه و لباس حریر میپوشه میاد پیش برادرش تا گوشمالیش بده وقتی چیز Brad هم نقش زمین میشه سبک اول فیلم دوربین روی انگشت برد که جای زخم مونده میره و برد میگه من از همون اولم میدونستم که بعد Dawn چیزه برادرش که افتاده بود رو زمین رو میده سگش بخوره:D
بازیگر دیگه ای که بازی کرده Josh Pais در نقش Dr. Godfrey هست وقتی Dawn هراسانه میره پیش دکتر و میپرسه مشکلش چیه دکترم دست رو میکنه تو که 4 انگشتش نقش زمین میشن و خون فواره میکنه!یکدونه دندونم میمونه تو دستش که بعدا در صحنه ای کمدی جراحی که میخواد 4 تا انگشتو دکتر رو پیوند بزنه میگه:دکتر دستت رو تو دهن کوسه کردی!
در کل فیلم ارزش یک بار نگاه کردن رو داره.
آخرش هم وقتی Dawn میخواد بره از اون شهر چون اعتقادی نداره که کسی پاک وجود داشته باشه اونجا برای باطل کردن طلسمش جلیو ماشینه پیرمردیو میگیره پیرمردم سوارش میکنه و میرسونتش اما موقع پیاده شدن پیرمرد درارو قفل کرده و تقاضای دستمزد:Dمیکنه که Dawn هم حسابش رو میرسه که خودش نوعی تمسخر گرفتن جامعه آمریکاست که حتی این پیرمرد هم(خیلی پیره)باز هم دنبال حال کردنه! و یا در گوشه ای از فیلم تو دبیرستان گروهی به اتحاد اونها میان و میگن چقدر مسخره اصلا دیگه از سال 1997 باکره ای تو آمریکا نیست شمام این مسخره بازیارو تموم کنید!
با این حال به خاطر پرداختن به ایده ای کمیاب!بهش 14از 20 میدم.
یادم رفت بگم من خیلی دنبال این فیلم گشتم البته زبان اصلی خودش و واقعا ارزش این فیلم رو داشت اگر قرار باشه به این فیلم امتیازی داد از نظر من 19 هست اما ممکنه از نظر یه آدم معمولی که فیلم های fun حال میکنه یه چیز تو مایه های 15 باشه
منم این فیلم رو دیدم یه جوریه!گنگه خیلی!4 تا خولو دیوونه که فقط چیز گیری میکنن!لات بازی و....
در کل من چیزه زیادی دستگیرم نشد چون نمیشد خوب نیگاه کنم آخه حتی دکور فیلم هم صحنه بود از میز و لیوان همش شکل چیز بودن!اما تریفشو زیاد شنیده بودم!
deadman
August 30th, 2009, 09:30 AM
Dr.Strangelove
20/20
Watchmen
با کمال افتخار 2/20
آره خوب Dr.Strangelove واقعا یکی از بهترین کارای کوبریکه ولی منم بهش 19 می دم چون یه کم ضعف داره البته نسبت به سایر کاراش البته ضعف که نمی شه گفت چون در واقع این فیلم بیشتر یه چیز تو مایه های تله تئاتر با شات های محدود اما نما های خیلی خوب هست اما باز هم بی نظیره من حتی از پیتر سلرز با این فیلم خوشم اومد بعد پلنگ صورتی ها و فرانکستاینش و غیره درخشش هم 19 می گیره من عاشق بازی جک نیکلسون تو این فیلمم مخصوصا بعضی زاویه های دروبینش تو هتل که هیچ وقت تو سینما تکرار نمی شه. ولی مسلما اسطوره فیلم هاش از نظر من full metal jacket هست که اونو من می تونم با خیال راحت 20 بهش بدم
Born to kill
راستی خیلی در مورد سایر فیلم ها بی انصافی البته من خودمم نظرم این بود ولی یه روز دوربین گرفتم دستم نظرم کلا عوض شد تو فیلم و از دو دید باید ببینی یعنی یه چیز تو مایه های فنی و ارزشی مثلا Watchmen از نظر فنی خیلی قویی ولی یه خورده درون مایه اش ضعیفه یه خورده حداقل 15 رو باید بهش داد
permawl
August 30th, 2009, 09:56 AM
توکارای کوبریک من ادیسه و غلاف... رو نمره کامل میدم و بقیه بالای 18.
هث لجر هست؛ نولان هم هست... یادت نره اگه نولان نبود ممکن بود هیچوقت هث لجر چنین ایفای نقشی نکنه.
بله تا حدی قبول دارم ولی یادت نره هیث لجر تو کوهستان بروکبک چه بازی شاهکاری داشت.در واقع بازیگر خوب باید زیر دست کارگردان خوب بیافته (تاحدی)که تو کوهستان بروکبک هم همینطور بود.یکی از بینظیرترین نقش آفرینیهاش اونجاست با صدای گرم و سنگینش.واقعا مبهوت کنندهس بازیش.
deadman
August 30th, 2009, 09:57 AM
منم این فیلم رو دیدم یه جوریه!گنگه خیلی!4 تا خولو دیوونه که فقط چیز گیری میکنن!لات بازی و....
در کل من چیزه زیادی دستگیرم نشد چون نمیشد خوب نیگاه کنم آخه حتی دکور فیلم هم صحنه بود از میز و لیوان همش شکل چیز بودن!اما تریفشو زیاد شنیده بودم!
:) آره خوب یه خورده سنگینه یعنی یه مطلب سنگین و با یه زبون خاص و فانتزی خاصه بگه من خودم فیلم و دوبار دیدم انصافا هر دوبار هم کلی نکته ریزو درشت توش پیدا کردم
کلا این جور فیلمارو از دو دید باید ببینی یک اینکه می خوای خود فیلم و داستانش و ببینی یا حرفی که فیلم می خواد بزنه اون موقه می تونی درک کنی که منظورش از همون میزو صندلی ها که مثل زن بودن چی بوده .حالا اگه خواستی یه مطلب کلی می نویسم دربارش
modernwarfare
August 30th, 2009, 05:20 PM
من شرمندم.قوانین رو نخونده بودم.
در حال حاظر آخرین فیلم شکارچی بیگانه بود که یه سال بود داشتم!موضوع فیلم اینجوری که یه شی نا شناخته اندازه یه قایق کوچک در قطب جنوب سقوط میکنه .این شی رو میبرن تو یه مرکز تحقیقاتی تا روش تحقیق کنن.بعد از مدتی که یخ اطرافش باز میشه سعی میکنن تا با اره برقی بازش کنن.وقتی که باز میشه یه موج شدید ازش خارج میشه و هر کسی که در تماس با این موج بود رو در جا میکشه .بعد میبینن که توش یه موجود فضاییه که یه جوری از دستشون فرار میکنه.در این فیلم تمام افراد با پریونی آلوده میشن ولی بعضی فقط ناقل اون میشن .از طرفی ناسا برای از بین بردن این مکان یه موشک اتمی روانه اونجا میکنه .چند ثانیه قبل از برخورد یه سفینه فضایی میاد و از بازماندگان میخواد که با اونها برن .و پس از خروج اونها موشک برخورد میکنه و انفجار عظیمی رخ میده.
به نظر من فیلم خوب و جذابی بود ولی اسم گول زننده ای داشت .وقتی من اسمش رو دیدم با خودم گفتم حتما با موجودات فضایی زیاد و عجیبی سر و کار داره ولی فقط یکی بود که اون هم کاری به کسی نداشت!
xaRax
August 31st, 2009, 01:10 PM
TERMINATOR SALVATION
محصول سال 2009
ژانر اکشن
http://www.iwatchstuff.com/2008/11/25/terminator-salvation-flash-.jpg
طرفداران یک فیلم چه انتظاری از ادامه ی آن دارند؟
بذارین همین اول خیالتون رو راحت کنم:هرچی که از این فیلم تو ذهن دارین دور بریزین.من به عنوان یکی از طرفداران سری نابودگر بعد از شاهکار های قبلی انتظارم از این فیلم خیلی بالا بود ولی متاسفانه این شماره اصلا به پای شماره های قبلی هم نمیرسه.:mad:
داستان فیلم نسباتا جالبه و به طرز شایسته ای هم تموم میشه و امکان ساخت ادامشو قطعی میکنه.
ولی بارزترین ویژگی این سری سکانس های فوق اکشن بود که در نسخه های قبلی به وفور این چنین صحنه هایی رو با کیفیت ساخت بالا شاهد بودیم ولی در این نسخه از این لحاظ کم کاری شده و هرچند فیلم بسیار پر افت و خیزه و سکانس ها هم همگی بسیار طبیعی کار شدن ولی باز هم به پای نسخه های قبلی نمیرسه.همچنین روبات ها هم حسابی لوس شدن و چند نمونه ی واقعا مضحک به فیلم اضافه شده که واقعا نابخشودنیه:mad::mad::mad::mad::mad:
اما در مورد موزیک و صدا فیلم خیلی خوب عمل کرده و موسیقی بسیار زیبا ی فیلم (هر چند تم اصلی سری نیست) سکانس های مناسب رو به خوبی همراه میکنه.در مورد دیالوگ ها باز هم با اثری بی نقص مواجهیم که در کنار ایفای نقش باور پذیر شخصیت ها باعث میشه فیلم از این حیث در سطح بالایی باشه.
همونطور که احتمالا قبلا هم مطلع شده بودین آرنولد شخصیت اصلی این قسمت نیست اما یک حضور چند ثانیه داره که احتمالا برخی هم متوجهش نشن!!:p
در کل :
این فیلم به تنهایی یک فیلم بسیار جالبه ولی وقتی نام Terminator رو فیلم قرار میگیره انتظلرات هم به سقف میزنه!!:D اگر فیلم با اسم دیگه ای عرضه میشد فیلم قابل قبولی بود ولی چون اصالت این سری رو تو خودش نداره طرفداران سری رو حسابی نا امید میکنه.:(
اولش فکر میکردم بازی ضعیف این نسخه ارزش فیلم رو پایین میاره ولی الان میبینم خلایق هر چه لایق!:D
deadman
September 1st, 2009, 09:51 AM
بزرگترین مشکل فیلم هم اینه که فیلم های قبلی روی شخصیت های منفی مثبتش خیلی مانور می داد مخصوصا قسمت دوم که اگه نقش مثبت و منفی و بر داریم عوض کنیم فیلم افتضاح می شد ولی خوب کامرون خیلی خوب روی این دو شخصیت پرداخت کرده بود با وجود اینکه هر دو ماشین بودند اما تو این قسمت نه شخصیت مثبت خیلی تاثیر گذار بود و نه منفی که اصلا وجود نداشت .
کلا این فیلم رو اگه از این لحاظ بخواهی مقایسه کنی با قلی ها فاجعه بوده اما به قول شما به نوبه ای یک فیلم مستقل می تونست خوب باشه .
من خودم به شخصه فقط با سکانسی که آهنگ Guns N' Roses که برای فیلم قسمت دوم خونده بودند گذاشته بود خیلی حال کردم :)
deadman
September 1st, 2009, 09:57 AM
نه خدایی این جمله ای که گفتی تن هیث لجر و تو گور لرزوندی :)
می دونی همیشه نقش مکمل برای به وجود آمدن نقش اصلی و بالعکس مهمه و همونقدر که پرداختن به نقش مثبت اهمیت داره به همان مرتبه هم نقش منفی اهمیت داره مخصوصا تو فیلم های ابر قهرمانی که مطمئنا این جمله رو شنیدی اگه ضد قهرمان نباشه قهرمان هم وجود نداره .
توی این فیلم هر دو به یک اندازه نقش داشتند اما به نظر من جوکر فوق العاده تر از بتمن بوده البته دلیلشم اینه که بتمن رو ما کاملا می شناختیم والبته به نوبه ای خود خوب بود ولی جوکر واقعا جدید و فوق العاده بود که مثل این شخصیت تو کمتر فیلمی دیده شده بود
Dr.Strangelove
September 2nd, 2009, 06:45 PM
حالا بازی فوقالعاده لجر کنار، کلا بیل داره بازیهای تکراری، تیپهای تکراری، حتی تن صدای تکراری از خودش ارائه میده
Shahab
September 2nd, 2009, 09:43 PM
نه خدایی این جمله ای که گفتی تن هیث لجر و تو گور لرزوندی :)
می دونی همیشه نقش مکمل برای به وجود آمدن نقش اصلی و بالعکس مهمه و همونقدر که پرداختن به نقش مثبت اهمیت داره به همان مرتبه هم نقش منفی اهمیت داره مخصوصا تو فیلم های ابر قهرمانی که مطمئنا این جمله رو شنیدی اگه ضد قهرمان نباشه قهرمان هم وجود نداره .
توی این فیلم هر دو به یک اندازه نقش داشتند اما به نظر من جوکر فوق العاده تر از بتمن بوده البته دلیلشم اینه که بتمن رو ما کاملا می شناختیم والبته به نوبه ای خود خوب بود ولی جوکر واقعا جدید و فوق العاده بود که مثل این شخصیت تو کمتر فیلمی دیده شده بود
شما اصلا نگرفتی من چی گفتم. هث لجر توی نقش جوکر خدا بود. 100٪ هم از بیل بهتر بود و بهترین جوکر تاریخ هم بود. اما اگه نولان نبود که چنین فیلمی بسازه اون وقت هث لجر میخواست چیکار کنه؟ لجر توی کوهستان بروکبک هم بازیش خیلی خوب بود اما چرا به محبوبیتی اندازه ی الانش تو نقش جوکر دست پیدا نکرد؟ مطمئن باش نولان هم توی محبوبیت دارک نایت و شاهکار شدنش تاثیر خیلی خیلی زیادی داشته و این بی انصافیه که بگیم فقط هث بود که فیلمو خدا کرد.
deadman
September 3rd, 2009, 03:41 PM
مطمنا همینه شهاب
من خودم از قهرمان های کمیک از همه بیشتر از بتمن و جوکر خوشم میاد من هنوز 4تا فیلم VHS قدیمی بتمنو دارم با کلی کمیک از اون اول فوق العاده بود ولی مطمئنا فقط نولان بود که می تونست انقدر قشنگ داستان و شخصیت ها رو بیاره تو عالم واقعای و واقع گرایانه بشه حتی قسمت قبلیش هم بازگشت بتمن خیلی خوب بود و اولین باری بود که بتمن رو می شد در دنیایی واقعی حس کرد . و از شوخی ها و کار های که تعادل واقعیت و فانتزی رو به هم بزنه جلوگیری کرده بود مخصوصا برای جوکر که از کار های عجیب و غریب و فانتزی جلوگیری کرده بود در عوض شخصیت پردازی فوق العاده ای کرده بود تا به دنیایی واقعی بیاد در عین حال که حس جوکر رو داشته باشه که مطمئنا خیلی کار سختیه
Dr.Strangelove
September 4th, 2009, 02:06 AM
ده
خو عمو عباسه دیگه، بازی میگیره
بعد اینکه اولا کسی که تو این فیلم دنبال جمله Quotable بگرده و ایراد بگیره که دیالوگاش خیلی روونه و ایناها، اولا ثابت میکنه شعور فیلم دیدن نداره، دوما ثابت میکنه شعور فیلم کیارستمی دیدن نداره.
بعد یه موجود کمشعوری مثل ساهرخی میاد این فیلم رو میبینه میگه در این فیلم تجویز خرافه صورت گرفته.
فیلم زنانه نیست، نگاه فمینیستی هم نداره. مشکل اینه که آخر مخاطب میخواد با نگاه فمینیستی این فیلم رو ببینه و بعد میگه فیلم بدیه. البته اول فیلم یکم طول میکشه تا جذب کنه مخاطب رو ممکنه یکم حوصله بطلبه از بیننده ولی خو عمــو عباسه
خو بعد امتیازش هم میشه 18 از 20
Vocolizive
September 4th, 2009, 08:09 PM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/9/93/Pulp_Fiction.jpg
فیلمی با 3 داستان !
موضوع : جنايي درام
محصول سال/ کشور : 1994 آمريکا
کارگردان : Quentin Tarantino
بازيگران : John Travolta , Samuel L. Jackson , Tim Roth
این فیلم 3 تا داستان مختلف رو با هم روایت میکنه...یه شاهکار از تارنتینو.....
داستان ها ! رو لو نمی دم تا هرکی ندیده حتما ببینه !
imdb (http://www.imdb.com/title/tt0110912/)
امتیاز <<<<<20 از 20
...............................
پ.ن :
داستان فیلم نسباتا جالبه و به طرز شایسته ای هم تموم میشه و امکان ساخت ادامشو قطعی میکنه.
از اولم قطعی بود...
bale قرارداد سه تا فیلم ترمیناتور رو بسته.....
AliAhmadi
September 4th, 2009, 08:21 PM
2006 The Prestige - حیثیت
http://www.gigaimage.com/images/1uj4kx1d99pih6bovt8.jpg
فیلمی بسیار زیبا که حتما باید ببیند . موضوع این فیلم اینه که دو تا شعبده باز هست که اول با هم کار میکنند و بعدش به خاطر اتفاقی زن یکی از این شعبده باز ها هنگام اجرا کشته میشه و ....
از اون فیلم هایی هست که تا آخر داستان نمیشه پیش بینی کرد که چی میشه ( وقتی آخرشو دیدی می فهمی چی میگم)
بازیگرش هم بازی گر بتمن هست(فکر کنم کریس بیل باشه اسمش) و اون یکی هم بازیگر مردان ایکس!!!
نمره 9.5 از 10 بهش میدم
Shahab
September 4th, 2009, 08:49 PM
2006 The Prestige - حیثیت
http://www.gigaimage.com/images/1uj4kx1d99pih6bovt8.jpg
فیلمی بسیار زیبا که حتما باید ببیند . موضوع این فیلم اینه که دو تا شعبده باز هست که اول با هم کار میکنند و بعدش به خاطر اتفاقی زن یکی از این شعبده باز ها هنگام اجرا کشته میشه و ....
از اون فیلم هایی هست که تا آخر داستان نمیشه پیش بینی کرد که چی میشه ( وقتی آخرشو دیدی می فهمی چی میگم)
بازیگرش هم بازی گر بتمن هست(فکر کنم کریس بیل باشه اسمش) و اون یکی هم بازیگر مردان ایکس!!!
نمره 9.5 از 10 بهش میدم
بازیگراش کریستین بیل، هیو جکمن، مایکل کین و اسکارلت جانسون هستن. کارگردانشم کریستوفر نولان هست و خود فیلم هم یه شاهکار به تمام معناس.
permawl
September 4th, 2009, 10:10 PM
Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl
http://www.melwesson.com/images/posters-large/potc1.jpg
یه سری از بازیگرا هستن که حضورشون تو یه فیلم برای دیدن فیلم کافیه،تو اکثر سینماهای دنیا همچین بازیگرایی حضور دارن که بسته به طرفدارای اون سینما متفاوته.اگه تو هالیوود بخواهیم نگاه کنیم به نظر من ویل اسمیت و جانی دپ این خصوصیت رو دارن.دزدان دریایی کارائیب:نفرین مروارید سیاه رو امروز دیدم.فیلمی مهیج و سرگرم کننده و البته فان که بازیگرای خوبی هم توش نقش آفرینی میکردن.فیلم یه روایت متفوات از دزدای دریایی هست که یه نفرین افسانهای رو به صورت طنز روایت میکنه.و جالب اینجاست که تمام بار شیرینی فیلم روی دوش جانی دپ قرار داره و یه تنه فیلم رو جلو میبره.اگه مثل من از طرفدارای جانی دپ باشین،کاپیتان جک اسپارو متفاوتترین نقش در کارنامهی جانی دپ(از نظر کارنامهی شخصیش) هست.در واثع جک اسپارو از نظر کاری جانی دپ چیزی بین ویلی وونکا(willy wonka) و سویینی تاد هست که البته بیشتر به سمت ویلی وونکای معروف تمایل داره.از بازی جانی دپ که بیاییم بیرون میرسیم به فیلم خوش ساختی که کار وربینسکی هست.یه ماجراجوی مفرح عصر استعمار که البته با جلوههای ویژهی بسیار خوبی هم همراه هست.
این فیلم جدای از ارزش عمومی برای بیننده ها،فیلم عالیای برای طرفدارای جانی دپ هست که بازی متحیر کنندهای رو تو این فیلم داره.اورلاندو بلوم شمشیر زن هم نقش دوم این فیلم رو به عنوان یکی از بیشمار فیلمهای عصر شمشیر حضور داره.این فیلم رو به هیچ وجه از دست ندین.
17/20
صفحهی IMDB (http://www.imdb.com/title/tt0325980/)
Red h
September 5th, 2009, 04:20 AM
http://a.imagehost.org/t/0594/sororityboy.jpg (http://a.imagehost.org/view/0594/sororityboy)
بازیگران
Barry watson - michael rosenbaum -harland williams
کارگردان
john papeidera
فقط بگم که نمی خوام (شاید نتونم) راجع بهش توضیح بدم ، ولی از خنده خواهید مرد . خلاصه داستان3 تا پسر هست که خودشون رو به شکل دختر ها در میارند . خب هدفشون چیه ؟ یکی از این پسر ها مسئول نگهداری از پول های انجمن KOK هست . بعد اینپول ها دزدیده میشه و تقصیرات به گردن این 3 نفر میفته . ای ها هم دختر میشن تا بتونن به داخل KOK نفوذ کنند تا بتونن یه مدرک گیربیارن تا بی گناهیشون ثابت شه و ....
فیلم به شدت خنده دار هست و حتما توصیه میشه .
(برای افراد زیر 18 سال توصیه نمیشه) ، نبینی بچه :D
نمره هم به فیلم 17 میدم . اما اگر فقط ه طنزش بخوام نمره بدم 20 میدم
Red h
September 5th, 2009, 06:05 AM
http://a.imagehost.org/0682/51BQH5GN6QL_SL500_AA240.jpg (http://a.imagehost.org/view/0682/51BQH5GN6QL_SL500_AA240)
http://a.imagehost.org/0910/2004_if_only_004.jpg (http://a.imagehost.org/view/0910/2004_if_only_004)
بازیگران
jennifer love hewitt - Paul Nicholas
کارگردان
Gil Junger
این فیلم از اون فیلم های خاص بود که دیدم . واقعا زیبا بود و باهاش حال کردم . از بازی بازیگراش هم بسی لذت بردم . در این فیلم به احتمال زیاد 2 یا حداقل 1 بار به گریه خواهید افتاد (که اگه 2 بار شد ، اواسط فیلم می فهمید که سر کارید :D)
داستان
دو تا جوان که نامزدند و فوق العاده زیاد عاشق هم هستند . داستان در ابتدا خیلی معمولی به نظر میاد و فکر می کنید هیچ روند خاصی نداره . صبح پسره و دختره از خواب بیدار میشند و تا آخر شب یه سری اتفاقات عادی و معمولی واسشون میفته (واسه همن اول فکر می کنید که هیچ روند خاصی رو دنبال نمی کنه) . ولی آخر شب پسره و دختره یکم با هم حرفشون میشه و دختره سوار یه تاکسی میشه ف ولی بر اثر تصادف جون خودشواز دست میده . پسره هم با ناراحتی زیاد میره خونه و با یاد نامزدش می خوابه .ولی بعدش که از خواب بیدار میشه .....
واقعا یکی از زیباترین فیل هایی که توی عمرم دیدم بود . نکات بسیار جالبی داشت . حسی که فیلم به آدم منتقل میکنه بسیار عالیست . برای کسانی که این فیلم رو می خوان ببنند توصیه می کنم که حواستون به صحنه هاش نره خواهشا ، به خود فیلم با دقت توجه کنید . فکر کنم تا حالا خیلیا ندیده باشن (اگه کسی دیده نظرش رو حتما بگه)
اما یه نکته ی مسخره بگم :
چند وقت پیش یه فیلم ایرانی ساخته شد که دقیقا داستان این فیلم رو دنبال می کرد (با بازی نیما رئیسی و یه سری دیگه) و فقط صحنه های فیلم رو حذف کرده بودند از توش :D . حتی به دیالوگ ها و خلاصه بگم که به هیچیش رحم نکرده بودند . نتیجه میگیرم که ایده ی بسیار جالبی داره ....
در کل به این فیلم از 20 من میدم 19 .
Red h
September 8th, 2009, 05:29 AM
بابا من اومدم همتون در رفتین چرا :D
چرا کسی UP رو نذاشته ؟ خب خودم مینویسم :D
کارگردانان
پیت داکتر، باب پترسون
نویسنده
باب پترسون
داستان :
کارل فردریکسن یک پیرمرد 78 ساله هست که شغل بادکنک فروشی داشته بعد از مرگ همسرش میخواد به ارزوی او جامه ی عمل بپوشونه .
او با وصل کردن چندین هزار بادکنک به خانه اش میخواهد در اسمان ها پرواز کند تا از این طریق خود را به یک منطقه در افریقا رسانده و از این طریق زیبایی های انجا را ببیند .
اما کمی بعد از عمل موفقیت امیز خود میفهمد که در این سفر تنها نیست و پسر بچه ی 8 ساله ای به نام راسل او را همراهی میکند
ایا او میتواند به راحتی ارزوی همسر خویش را براورده کند ؟
http://a.imagehost.org/0826/Up_45.jpg (http://a.imagehost.org/view/0826/Up_45)
-----------------------------------------------------------------------------
به شخصه از این فیلم خیلی لذت بردم . بعد شاهکاری به نام Wall - E هرگز فکر نمی کردم فیلم بعدی disney و Pixar یه همچین چیزی از آب در بیاد . ابتدای فیلم واقعا غم انگیز هست . در ادامه هم لحضات شاد و پر هیجانی توی فیلم وجود داره که آدم از همشون لذت می بره . واقعا سخته برام که بگم UP بهتره یا Wall-e . انصافا دو تاشون عالین . Up فیلمی نیست که من رو خسته کنه . تا الان 3 بار دیدم . واقعا لذت بردم .
نمره 19/20
Kenzo
September 8th, 2009, 12:21 PM
http://bluestarfamilies.files.wordpress.com/2009/07/605_band_of_brothers_468.jpg
نام فیلم : باند برادران - Band of Brothers
محصول سال : 2001
هنرپیشگان : Damian Lewis ,Donnie Wahlberg ,Ron Livingston ,Matthew Settle ,Rick Warden ,Frank John Hughes
کارگردان : David Frankel ,Tom Hanks
تام هنکس رو که دیگه همتون میشناسید.
خلاصه فیلم : داستانش در مورد شرکت هوابرد ارتش ایالت متحده است.. اگه فیلم "نجات سرباز رایان" رو دیده باشید.. این سریال کپی اون فیلمه ...واقعا زیباست
گروه فیلم : ماجرائی و جنگی و تاریخی
deadman
September 8th, 2009, 06:08 PM
مطمئنا اسم جیم جارموش به گوش اکثر دوست داران سینما خورده من خودم باید بگم که این کارگردان جز 5کارگردان مورد علاقه منه البته بیشتر به خاطر نوع نگرشش به روابط و اتفاقاتی که به نظر خیلی ها یا مسخره هست و یا اصلا اون ها رو نبینند مثل فیلم قهوه و سیگار این کارگردان که اکثرا اتفاقاتی بود که هر روزه به چشم ما می آیند اما توجه و یا دید خوبی نسبت به آن نداریم. گل های پژمرده محصول سال 2005 این کارگردان خسته هستش که تو جشنواره کن اونسال خیلی سر و صدا کرد.راستشو بخواین فیلم روند خیلی آهسته و سردی داره که اگه با سایر کارای این کارگردان آشنا نباشید مطمئنا خیلی کسل کننده به نظر میاد اما اگه با استعاره ها و نماد های زندگی کارگردان و بشناسید حتما خوشتون میاد البته اینو همه تو کن هم گفته بودند که فیلم خاص و منتقد پسندیه ولی عامه نیست البته بقیه کارهای جیم جارموش هم اکثرا اینجوریه البته به غیر از گوست داگ که تا حدودی عامه پسند هم بوده .
http://dc126.4shared.com/img/131131894/79a58fc/broken-flowers-707f5.jpg?sizeM=7
خلاصه داستان :
داستان در مورد یه آدم معمولیه (که بیل موریی فوق العاده بازی کرده اصلا قیافش واسه این نقش ساخته شده بود) که یه زندگی معمولی داره اما یه روز با یه نامه وارد ماجرایی می شه که مجبور می شه به گذشتش و خاطراتش بره و به قول دوستش راز زندگیشو کشف کنه تویی اون نامه که از طرف زنی بی نام نوشته شده بود که من دوست دختر قدیت بودم و یه پسر از تو دارم که نگفته بودم حالا اون بیست سالش شده و داره میاد تورو پیدا کنه....او پیش همه دوست دخترایی قدیمش می ره که در واقع نوعی نگاه خود به نوع زندگیش در گذشته داشته که چه جوری زندگی می کرده و حالا در اون رویه ها گم شده و بی ثباط طرقی می شود و کلا فیلم در واقع معمای که جیم طرح کرده این هست که شخصیت ما مطعلق به کدوم نوع زندگی بوده که اینو شما باید بفمید به خاطر همین آخر فیلم هم مشخص نمی شه که واقعا پسری بوده و یا برای کدوم یکی از دوستای قدیمیش بوده . راستی اینو هم بگم به نظر من پایان این فیلم و صحنه ای آخر این فیلم یکی از فوق العاده ترین پایان های تاریخ سینما هستش
نمره 17/20 با کمی ارفاق (به خاطر جیم جارموش :) )
deadman
September 8th, 2009, 06:22 PM
up منم بهش توی سایر انیمشن ها 19.5/20میدم و وال ایی انصافا حقش 20 بود
up از لحاظ زیبایی و شخصیت پردازی فوق العاده بود اما تنها اشکال فیلم این بود که درسته داستان چند لایه و پر کنش بود و ماجراهای احساسی خوبی هم تعریف شد اما خیلی سریع روی موضوع های دیگه می پرید به شکلی که ماهیت اصلی کم کم فراموش می شد و هی یاد آوری می شد. البته این بخاطر اینه که می خواستند فیلم برای تمام سنین باشه پس می شه فیلم و فصل فصل تعریف کرد که هر فصل برای سن خاصی تعریف می شه اما درست که فیلم واقعا برای هر سنی جذاب بود ولی همانطور که گفتم تنها مشکل عدم تناوب گیرا بین فصل های داستانی بود. مثلا همانطور که اشاره کردید در اوایل داستان داستان جدی و بدون عناصر فانتزی خاص دنبال می شد و تمرکز اصلی روی داستان عشقی ما می چرخد و هر چه به جلوتر می رفت روند فانتزی تر می شد و رابطه ای بین گام ها خیلی خوب رعایت نشده بود و داستان به موضوع های بعضا غیر متعارف نسبت به گام قبل کشیده می شد
اما در وال ایی داستان اکثرا حول محور شخصیت های ما می چرخید که با یک معرفی خوب شخصیت های ما رو وارد داستانی علمی تخیلی رومانتیک می کرد و گام ها و یا تناوب فواصل داستانی فوق العاده جلو می رفتند و اشکال خاصی نمی شد گرفت و به اصطلاح از موضوع اصلی دور نمی شدیم بلکه سایر داستان ها به خوبی در کنار هم به جلو می رفتند و نقاط آغاز و پایان خوبی تعریف شده بود.کاری که در up خیلی خوب نتوانسته بودند انجام دهند
اینا نظر من بود
من خودم وال ایی را دو سه بار دیدم کلا هر کس که می خواست ببینه نه نمی گفتم بهش و هر دفعه هم انصافا لذت می بردم مخصوصا با موزیک های کلاسیکش مثل لویس آرمسترانگ و بابی مکفرین و غیره
up هم دو بار دیدم
farer
September 8th, 2009, 07:15 PM
The Fountain محصول2006 کارگردان دارن آرونوفسکی فیلمی زیبا ودلنشین وخوش اب ورنگ چیزی که می توان تحسین کرد موسیقی فیلم که کلینت منسل ان راساخته این فیلم رو به کاربران عزیز پیشنهاد میکنم امتیاز 20 imdb7.5
Amir360
September 9th, 2009, 10:31 AM
فیلم twilight رو دیدم که فوق العادست .
19از 20
Amir360
September 9th, 2009, 10:33 AM
up منم بهش توی سایر انیمشن ها 19.5/20میدم و وال ایی انصافا حقش 20 بود
up از لحاظ زیبایی و شخصیت پردازی فوق العاده بود اما تنها اشکال فیلم این بود که درسته داستان چند لایه و پر کنش بود و ماجراهای احساسی خوبی هم تعریف شد اما خیلی سریع روی موضوع های دیگه می پرید به شکلی که ماهیت اصلی کم کم فراموش می شد و هی یاد آوری می شد. البته این بخاطر اینه که می خواستند فیلم برای تمام سنین باشه پس می شه فیلم و فصل فصل تعریف کرد که هر فصل برای سن خاصی تعریف می شه اما درست که فیلم واقعا برای هر سنی جذاب بود ولی همانطور که گفتم تنها مشکل عدم تناوب گیرا بین فصل های داستانی بود. مثلا همانطور که اشاره کردید در اوایل داستان داستان جدی و بدون عناصر فانتزی خاص دنبال می شد و تمرکز اصلی روی داستان عشقی ما می چرخد و هر چه به جلوتر می رفت روند فانتزی تر می شد و رابطه ای بین گام ها خیلی خوب رعایت نشده بود و داستان به موضوع های بعضا غیر متعارف نسبت به گام قبل کشیده می شد
اما در وال ایی داستان اکثرا حول محور شخصیت های ما می چرخید که با یک معرفی خوب شخصیت های ما رو وارد داستانی علمی تخیلی رومانتیک می کرد و گام ها و یا تناوب فواصل داستانی فوق العاده جلو می رفتند و اشکال خاصی نمی شد گرفت و به اصطلاح از موضوع اصلی دور نمی شدیم بلکه سایر داستان ها به خوبی در کنار هم به جلو می رفتند و نقاط آغاز و پایان خوبی تعریف شده بود.کاری که در up خیلی خوب نتوانسته بودند انجام دهند
اینا نظر من بود
من خودم وال ایی را دو سه بار دیدم کلا هر کس که می خواست ببینه نه نمی گفتم بهش و هر دفعه هم انصافا لذت می بردم مخصوصا با موزیک های کلاسیکش مثل لویس آرمسترانگ و بابی مکفرین و غیره
up هم دو بار دیدم
up انیمیشن خیلی خوبیه و به نظر من از wall-e هم بهتره
deadman
September 10th, 2009, 10:22 AM
up انیمیشن خیلی خوبیه و به نظر من از wall-e هم بهتره
نه اگه یه خورده به حرفام دقت کنی میفهمی که من گفتم up هم فوق العادست ولی کار قبلی پیکسار وال ایی بهتره دلیلشم گفتم.
ولی انصافا ببعضی از شوخی های up خیلی قشنگ و نو بود مخصوصا ده دقیقه اول فیلم که تو کمترین فیلم و انیمیشن دیده بودم ولی بعد از لحاظ داستانی کمی سقوط می کنه و از موضوع اصلی دور می شه و به موضوع جدیدی می ره که این گام کمی بد برداشته شده
Red h
September 10th, 2009, 06:06 PM
راجع به UP باید بگم که هر کی یه نظری داره . یکی میگه خوبه و یکی میگه بده . بهتره تاپیک با این جور پست ها شلوغ نشه .
xaRax
September 13th, 2009, 04:44 PM
The Haunting in Connecticut
محصول سال 2009
ژانر:ترسناک-ماجرایی-جنایی
بازیگران:virginia madsen-kyle gallner-ellias koteas-amanda crew-martin donovan
http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/the_haunting_in_connecticut_poster2.jpg
بی شک یکی از بهترین فیلمهای ترسناکی که تابحال دیده بودم The Haunting in Connecticut بود.
داستان درمورد یک خانوادست که پسر نوجوانشون (مت) مبتلا به سرطانه.بنا به سفارش دکتر مجبور میشن برای مدتی رو تو یه جای دیگه ای زندگی کنن.مادر خانواده (سارا) یه خونه ی بزرگ با قیمت تقریبا مفت پیدا میکنه و به اونجا اسباب کشی میکنن.اما این ارزانی دلیلی داره...:eek:;)
فیلم از همون بدو ورود به خونه بیننده رو درگیر میکنه.از همون اولین دقایق سکانس های ترسناک شروع میشه و تا آخرین دقیقه بیننده رو بمب باران میکنه!:Dسکانس های ترسناک هم واقعا ترسناک هستن ولی 2 تا مشکل جزئی دارن:
اول اینکه بیشتر ترس مربوط به صداست اگه صدا رو قطع کنین تا حد زیادی از ترسناکی کاسته میشه البته استفاده از افکت صوتی در سکانس های ترسناک در این جور فیلم ها یک ترفنده نه ایراد ولی این اثر تو این عنصر یکم زیاده روی کرده.
دوم اینکه به دلیل زیاد بودن بیش از حد این سکانس ها و فاصله ی زمانی خیلی کم بینشون ممکنه اثر ترس کمرنگ تر بشه.
البته جای هیچ نگرانی نیست!فیلم با این همه باز هم ترسناکه.
از لحاظ روایت داستان فیلم عالیه و داستان کاملا غیرقابل پیشبینیه و بیینده رو تا آخر میخکوب میکنه.همچنین خود داستان هم بسیار جالب و کم نظیر نوشته شده و جنبه های احساسی فراوانی رو همراه داره.در ضمن با اینکه به گفته ی خود فیلم داستان فیلم از روی اتفاقات واقعی ساخته شده ولی بیش از حد ماورایی به نظر میاد.
از لحاظ بازیگردانی فیلم به جز یکی دو مورد بی نقصه و همه ی بازیگران (به خصوص مت) کارشون رو عالی و بسیار باور پذیر انجام میدن.
از لحاظ موسیقی فیلم بی نقصه و موسیقی فوق العاده زیبا به همراه افکت های صوتی عالی فیلم رو به خوبی همراهی میکنن.
پایان فیلم باز هم بی نقص کار شده.
در کل فیلم The Haunting in Connecticut یکی از بهترین فیلم های ژانر ترسناکه که نه تنها از بعد ترس بلکه از جنبه های داستان و موزیک و ... که به اونها اشاره شد فیلمی کم رقیب محسوب میشه که من شخصا دیدنشو واسه همه ی دوستان با هر سنی شدیدا توصیه میکنم.
http://media.entertainment.sky.com/image/unscaled/2008/10/28/Trailer-The-Haunting-In-Connecticut.jpg
Death Knight
September 13th, 2009, 05:48 PM
UP
دوستان در صفحه گذشته درباره کادر فیلم و داستانش توضیح دادن فقط یه چند تا نکته رو هم من اضافه کنم. از لحاظ تکنیکی و بصری به نظرم پیکسار افت داشته. شاید توی بعضی طراحی ها خوب عمل کرده باشه و در کل راضی کننده نبود برام، مخصوصا از لحاظ تکنیکی که انتظار بیشتری داشتم ازش. داستان فیلم پرداخت خوبی نداشت به نظرم. این نکته هم قابل ذکر هست که کلیت داستان و یه سری تیکه ها خیلی کلیشه کار شده بود و کاملا میشد پیش بینی کرد که در فلان قسمت چه اتفاقی می افته.
15 از 20
Milad
September 13th, 2009, 06:54 PM
UP
دوستان در صفحه گذشته درباره کادر فیلم و داستانش توضیح دادن فقط یه چند تا نکته رو هم من اضافه کنم. از لحاظ تکنیکی و بصری به نظرم پیکسار افت داشته. شاید توی بعضی طراحی ها خوب عمل کرده باشه و در کل راضی کننده نبود برام، مخصوصا از لحاظ تکنیکی که انتظار بیشتری داشتم ازش. داستان فیلم پرداخت خوبی نداشت به نظرم. این نکته هم قابل ذکر هست که کلیت داستان و یه سری تیکه ها خیلی کلیشه کار شده بود و کاملا میشد پیش بینی کرد که در فلان قسمت چه اتفاقی می افته.
15 از 20
کاملا موافقم به نظرم پیکسار باید روی عناوین طنز کار کنه نه یک اثر دراماتیک(انیمشن)
بد نبود اما خیلی کلیشه ای بود سبک طراحی هم با آثار قبلی که من دیده بودم فرق داشت .اما شاید داستان قویترین قسمتش بود.البته از صداگزاری هم خوشم اومد.با این حال اون چیزی که انتظار میرفت در نیومد.
XerXeS
September 13th, 2009, 08:15 PM
این فیلم در رابطه با گروهی از سربازان سیاه پوست آمریکایی است که در ایتالیا در مقابل ارتش نازی قرار می گیرند.در حین عملیات تعدادی از آنها از گروه جدا شده و پشت خطوط دشمن سر گردان می شوند.در دست یکی از آنها سر مجسمه ای تاریخی وجود داره که این مجسمه به اعتقاد دارنده اش دارای قدرت ماورائ طبیعه بوده و او را از هر گزندی حفظ می کنه.
روایت داستان هم چون بیشتر فیلم های مربوط به جنگ جهانی بازگویی خاطرات یکی از این سربازان است.در کل فیلم خوش ساختی به حساب نمی یاد اما بعضی صحنه های جنگ به خصوص در اوایل فیلم خوب کار شده اند.در مجموع فیلم سرگرم کننده ای است و ارزش یک بار دیدن (و نه بیشتر) را دارد.
xaRax
September 14th, 2009, 04:52 PM
ICE AGE 3
محصول سال 2009
ژانر:کمدی-3D
http://lnkit.info/up/images/397_ice_age_3.jpg
شماره ی اول انیمیشن عصر یخبندان به خاطر سوژه ی جالب و طنز قوی به سرعت طرفدار پیدا کرد.اما نسخه ی دوم که کاملا مشخص بود فقط و فقط به خاطر سود مالی و سواستفاده از نام و موقعیت شماره ی اول ساخته شده بود اصلا اثر جالبی از آب در نیومد و من به شخصه اصلا ازش خوشم نیومد.ولی نسخه ی سوم این سری بازگشتیست به دوران طلایی این سری...:)
این شماره هم ادامه ی داستان اصلیه و کلا نکته ی قابل ذکری در خصوص داستان نمیتونم بگم.
اما مهمترین عنصر که طرفداران انتظارشو داشتن همین طنز سری بود که در این نسخه به زیبایی هر چه تماتر برگشته و در طول فیلم لحظات لذت بخشی واسه بیننده رقم خواهد خورد.طنز سری اینبار خیلی جالب تر کار شده.
از لحاظ گرافیک!!:D.....از لحاظ تکنیکی IA3 پیشرفت چندانی نداره و تو همون سطح باقی مونده.(البته نسبت به شماره ی اول خیلی بهتره ولی اگه بخوایم مقایسه کنیم...)
در مورد موسیقی نیازی به تعریف تمجید نیست و موسیقی هم همراهی خوبی رو با سکانس ها داره.
در کل ICE AGE 3 اگه بهترین نباشه قطعا یکی از بهترین هاست و من دیدنشو به همه,چه طرفداران و چه تازه واردان توصیه میکنم و چون واقعا ایرادی توش ندیدم امتیاز دیگه ای رو مناسب ندونستم.
http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/ice-age-3.jpg
Farbod
September 20th, 2009, 06:22 PM
آخرین فیلم که نه، سریالی که دیدم، همین پنجمین خورشید بود.{که چون تموم شد، میخوام نقدش کنم.} خب از اول سریال شروع میکنیم که خیلی خوب بود. من تصمیم داشتم امسال اصلا سریالهای رمضون رو نبینم و فقط به بازی کردن بپردازم. ولی به خاطر ایده ی سفر در زمان و فضای ایرانیش و از همه مهمتر قشنگ بودنش{ در اوایل} جذب شدم. راجع به داستان حرف نمیزنم. چون فکر کنم خودتون میدونید.{ اگرم نمیدونید، چیزی رو از دست ندادید.} اول به بازی حمید گودرزی میپردازم. کلا حمید گودرزی بازیگر بدی نیست و من خوشم میاد ازش، ولی اینجور نقشها بهش نمیاد. مثلا کسایی که خیلی خوش غیرتن، خیلی با معرفتن و...{ البته خود شخصیت محسن هم نقص داشت.}بازی بقیه ی بازیگرا هم متوسط رو به خوب بود.غیر از شهرام قائدی که بازیش از نظر من خیلی خوب بود. من نمیدونم چرا چندوقته توی سریالهای ایرانی، جنبه ی واقع گرایانه ی مسئله کاملا نادیده گرفته میشه. من سریال عبور از پاییز رو ندیدم، ولی شنیدم که اون سریال هم شدیدا از ضعف واقع گرایی شخصیت و داستان رنج میبره. این سریال هم همینطور.شخصیتها باورپذیر و ملموس نیستن. همه ی شخصیتهای سریال این حالتو دارن.{ حتی همایون که مثلا میخوان نشون بدن که خیلی رفیق دوسته، ولی اصلا در این زمینه خوب عمل نکردن و غلو کردن.} یکی از تکنیکهایی که کارگردان بیش از حد از اون استفاده میکنه و تقریبا دیگه اعصاب خرد کن میشه، تکنیک غافل گیری در داستانه که تقریبا در پایان هر قسمت استفاده میشه{و حتی در وسط هر قسمت} و آدم همشم میفهمه که سرکار بوده. به طوری که من دیگه همیشه حدس میزدم که الان کارگردان توی این صحنه میخواد بیننده رو سرکار بذاره.
میرسیم به قسمت پایانی فیلم که به قول معروف، یه جور تیرخلاصه. روند نزولی فیلم رو میشد دید و با توجه به داستان فیلم، میشد حدس زد که پایان بدی داشته باشه، ولی نه تا این حد. پایان فیلم مثل این بود که عوامل فیلم بود بیان بگن: دیدید یه ماه رمضون سرکارتون گذاشتیم. دیدید! دیدید!
یکی باید بیاد به نویسنده ها و فیلنامه نویسها بگه:بابا، اینکه یهو بیننده بفهمه همه ی اتفاقات فیلم داستان بوده که یکی داره مینویسه یا یهو یکی از خواب پا میشه و میبینه همه ی اتفاقاتو تو خواب دیده، مدتهاست که منسوخ شده و ارزش فیلم رو کم میکنه.خلاصه این سریال یکی از بدترین پایانها رو داشت و از نظر من یه توهین به بیننده بود.
سخن پایانی: این سریال اول خوب شروع میشه، بعد کم کم رو به زوال میبره، در آخر هم کاملا بد میشه.
امیدوارم که اقای افخمی، از این به بعد توی کاراشون،یکم روی پایان فیلم بیشتر دقت کنن. چون اینجور پایانها چیزی جز نابودی ارزش کلی فیلم، چیز دیگه ای نداره. اصلا هم باحال و سورپرایز کننده نیست.
نمره: پنج از ده نسبت به دیگه سریالهای ایرانی
Kenzo
October 7th, 2009, 07:00 PM
http://i.imagehost.org/0156/1254.jpg
نام فیلم : کلاورفیلد - Cloverfield
محصول سال : 2008
هنرپیشگان : Lizzy Caplan, T.J. Miller, Michael Stahl-David, Mike Vogel, Odette Yustman
کارگردان : Matt Reeve
خلاصه فیلم : راب و بتی دختر و پسر جوانی هستند که زندگی مشترک شان را در کنار هم در منطقه منهتن نیویورک آغاز می کنند . چند هفته بعد قرار است راب برای انجام یک ماموریت کاری عازم کشور ژاپن شود . بنابراین تمام دوستان راب در خانه او گرد هم می آیند تا برایش یک مهمانی خداحافظی برگزار کنند . جیسون برادر راب ، لیلی نامزد جیسون ، هاد بهترین دوست راب و مارلنا دوست هاد افراد حاضر در این جمع هستند . در ادامه ناگهان سر و صدای وحشتناکی از بیرون شنیده می شود و انفجارهایی در سطح شهر رخ داده و ساختمانها فرو می ریزند و نیویورک در آستانه نابودی کامل قرار می گیرد . آنها نمی دانند چه اتفاقی رخ داده است و بنابریان عازم خیابان می شوند و در ادامه در می یابند یک هیولای غول پیکر به شهر حمله کرده است . بتی در یک آسمان خراش در حال فرو ریختن گیر افتاده است و راب تصمیم می گیرد او را نجات دهد .
گروه فیلم : اکشن,تخیلی,هیجانی,معمائی
یه کار بسیار عالی و نوآوری بسیار زیبا در فیلم برداری ... 15 دقیقه ی اول رو هر کی تماشا میکنه خسته میشه ولی بعد اون میخکوب میشی ... حیف که بد تموم شد (امیدوارم بعدیش هم بیاد)
hosseinh
November 2nd, 2009, 10:04 AM
اگه امکان داره از ژان رنو و کیانو ریوز و تام هنکس و کاراشون رو معرفی کنید
مرسی
D/|ni3L
November 2nd, 2009, 05:22 PM
there?s a lot of secrets in district 9
http://img2.tinypic.info/files/je0hsx96678h27kh2397.jpg
نام فیلم : District 9
محصول سال : 2009
هنرپیشگان : Sharlto Copley, Jason Cope, David James, Mandla Gaduka
کارگردان : Neill Blomkamp
presents:
peter jackson
-----------------------------------------------------------------
داستان: یک روز سفینه ای خیلی بزرگ بالای شهری در جنوب افریقا یافت میشود(اسم شهر یادم نیست).به مدت 2 ماه بشر بروی این سفینه تحقیق میکند.و میفهمند که هیچ راهی برای ورود نیست.و تصمیم میگرند که طرفی از سفینه رو ببرند تا به ان وارد شوند.در حالی که بشر داشت درئن سفینه تحقیق میکرد ان ها موجوداتی در این سفینه پیدا کردند.که بی ازار بودند.و انگار مریضی بین ان ها پخش شده بود.بعد از این پدیده شرکتی بنام MNU ساخته شد و کار این شرکت این بود که بروی فضایی ها تحقیق کنند.و این شرکت محلی بنام District 9 را ساخت تا فضایی ها ان جا بمانند.عده ای تصمیم داشتند فضایی ها رو به خانه خود یعنی سیاره خود باز گردانند اما رئیس جمهور اعلام کرد که prawns (فضایی ها) همین جا میمونند و ما به ان ها اجازه برگشت نمیدهیم.
http://asubtleknife.files.wordpress.com/2009/09/district9seven_500.jpg
بعد از 20 سال افرادی که در اطراف district 9 زندگی میکنند شکایت هایی دارند.چون بعضی پرون ها فرار میکنند و مردم رو اذیت میکنند.بعضی ها هم میگفتند که این ها دزدی میکنند !!! و با توجه به این شکایت ها و با اجازه رئیس جمهور شرکت MNU یک جای دیگر برای پرون ها ساخت تا از شهر دور باشند.فردی بنام ویکوس در شرکت MNU کار میکند.و برای این عملیات او انتخاب میشود.و او کار خود را شروع میکند.MNU دومین شرکت تفنگ سازی در دنیا هست.و ان ها برویی تفنگ هایی که در سفیته پیدا کردند تحقیق میکردند و نتیجه تحقیق این بود که تفنگ ها فضایی DNA فردی که دارد از تفنگ استفاده میکند رو اسکن میکرد و فقط توسط پرون ها کار میکرد.و ادم ها نمیتوانستن استفاده کنند.
http://www.scene-stealers.com/wp-content/uploads/2009/08/district-9-warning.jpg
پرونی به اسم کریس هست.که 20 سال با کمک پسر و دوستش داشتند ماده ای درست مییکردند.این ماده کمک می کند تا سفینه راه بیوفتد و پرون ها به خونه بروند.اما در همان لحظه ویکوس به خانه ان ها سر میزند.و کریس مجبور بود تا ماده رو قایم کند چون ویکوس همه خانه ها رو میگشت و اگه چیزی غیر قانونی پیدا میکرد ان ها رو باید نابود میکرد.متاسفانه ویکوس ان ماده رو پیدا میکند و بطور اتفاقی کمی از ماده درون ان بروی صورت ویکوس میریزد.و ویکوس کم کم به یک پرون تبدیل میشود.MNU میقهمد که با دست ویکوس میشه از تفنگ ها استفاده کرد.اما ویکوس از ان جا فرار میکند.و به جایی میرود که هیچکس نتواند به دنبال او بیاید.District 9
متن نوشته شده توسط NOMAD
deadman
November 2nd, 2009, 05:39 PM
همه داستان و که گفتی :)
نه ولی واقعا فیلم قشنگی بود و بازی نیل هم فوق العاده بود وقتی تیز هاشو میدیدم با خودم می گفتم خیلی قیافش فوتوژنیک نیست کلا به درد بازی گری نمی خوره اما وقتی بازیشو دیدم نظرم 180 درجه شد تو نقشش خیلی فرو رفته بود
من به فیلم حداقل 18 رو میدم مخصوصا تو این ماه که فیلم های زیاد خوبی نبود ( البته به جز inglorious basterd که شاهکاره تارانتینو هستش ولی خودم هنوز ندیدم چون کیفیت اصلشو می خواستم ببینم تا نظر نهایی و بدم)
ولی تنها ضعف فیلم به جز چند صحنه که انیمیشن هاش کمی تو ذوق می زد
مشکل به حاشیه کشوندن داشت .فیلم روایت فوق العاده ای داره و داستان خیلی خوب جلو می ره اما تابلو که می خواستند به فیلم مایه های سیاسی هم بدن ولی خیلی خوب در نیومده بود اما خط اصلی داستانی با اینکه می شه گفت کمی الگو برداری شده بود مثل فیلم های که طرف کم کم داره تبدیل به زامبی یا خون آشام و اینا می شه ولی در کل خیلی خوب و عالی بود
18 واسه فیلم خوبه
D/|ni3L
November 2nd, 2009, 06:01 PM
من به فیلم 19.5 میدیم.
و جز یکی از بهترین فیلم های امسال بود که دیدم.و در مورد بازیگر هم کاملا با شما موافقم اول فکر کردم بد بازی میکنه ولی اینقدر قشنگ بازی میکرد که واقعا رو ادم تاثیر میزاشت ! البته فیلم اشکالاتی هم داشت.
مثلا من یه سوال دارم.انسان ها و فضایی ها چطور زبان هم رو میفهمیدند؟
ولی در کل خیلی خوب بود !
deadman
November 3rd, 2009, 12:55 PM
یکی از فیلم های که تو این هفته دیدم و دلم نیومد چیزی نگم ازش فیلم Million Dollar Baby بود که محصول سال 2004 هست
http://dc167.4shared.com/img/145886117/6a19cdab/untitled.bmp?sizeM=7
این فیلم و حدود یک سالی داشتم ولی دلم نمی خواست ببینمش چون دوست نداشتم کلین ایستوود و انقدر پیر ببینم چون خاطره خوش چهره ای که تو ذهنم داشت می ترسیدم خراب شه
http://dc167.4shared.com/img/145885749/e6eec7b5/ClintEastwood.jpg?rnd=0.8234868307440255&sizeM=7
damn you man I LOVE U and your pancho
در ضمن باید بگم با تمام احترامی که نسبت بهش قائلم فکر می کردم در مقام کارگردانی اینا خوب نیست باشه و بهتره با یاد فیلم های وسترنشو و هری کثیف و اینا مردم و داشته باشه
anyway خلاصه فیلم و دیدم و باید بگم واقعا خوش ساخت بود فیلم و روابط بین شخصیت ها و عواطف و احساسات کاملا با دقت پرداخت شده بود و عالی بود مخصوصا مورگان فریمن و کلینت که همش با هم کل کل می کنن و تیکه میندازن
فیلم بیننده رو کاملا به جلو حرکت می ده و ترقیب به دیدن ادامه فیلم می کنه و انصافا اصلا سرکار هم نمی ذاره
http://dc167.4shared.com/img/145886356/7af6ec57/untitled3344.bmp?sizeM=7
داستان مربوط به دختری هست که می خواد بنا به دلایلی به یک بوکسر حرفه ای تبدیل بشه و کلینت هم مربی حرفه ای مرد هاست و داستان مربوط به قهرمان شدن دختر قصه ما به دست کلینت هستش و حتما سوپرایز آخر فیلم و اتمام فیلم که می شه گفت کلا تم فیلم عوض می شه رو باید دید چرا که فیلم تازه در انتهای داستان شکل تراژیک به خود می گیره و پیوند قهرمان پروری و ترادژی فیلم مسلما عالیه چیزی که من اصلا از کلینت ایستوود انتظار نداشتم و باید بگم هنوز هم که هنوزه با اینکه پانچو رو دوشش نیستو اسلحه کمریشو گذاشته تو صندوقش می تونه یه فیلم عالی و داشته باشه
http://dc167.4shared.com/img/145888545/1eb6872d/_2__untitled33.bmp?sizeM=7
می خواستم 18 بدم ولی چون کلینت سیگار برگشو نداشت 17 می دم just kidding
D/|ni3L
November 4th, 2009, 11:17 AM
surrogates
http://goremasternews.files.wordpress.com/2009/07/bruce-willis-in-surrogates1.jpg?w=500&h=741
این فیلم رو من چند روز پیش دیدم و واقعا از داستان زیبای ان لذت بردم !
در مورد این هست که علم انقدر پیشرفت کرده که انسان ها خود میتوانند روح خود را در یک روبات پرورش دهند.و با جسم یک روبات در این دنیا زندگی کنند !.اما احساس کجاست؟قدرت بویایی و چشایی و ...؟؟؟؟؟
در حین این اتفاق عظیم در جهان ادم های نا موافقی هم هستند که میگویند روبات ها باید بروند و نباید بین انسان ها باشند.این انسان ها هم برای خود گروهی تشکیل میدهند.و یکی از ان ها موفق میشود تا اسلحه ای را گیر بیاورد تا اینکه بتواند روبات ها رو از بین ببرند!اما یک اسلحه در برابر انقدر روبات کارساز هست؟
http://monsterscifishow.files.wordpress.com/2009/08/the-surrogates.jpg
داستان در فیلم خیلی خوب پیاده شده ولی مشکلات :
اول از همه چرا فیلم اینقدر کوتاه بود؟ اون داستانی که من دیدم خیلی خوب میشد فیلم رو کش داد :)
بزرگترین مشکل فیلم زود تمام شدن ان هست.
چون دقیقا وقتی که داستان گسترش پیدا میکند و سوال ها ایجاد میشوند و بیننده منتظر جواب از فیلم هست فیلم تموم میشود !
نه به استرالیا که 3 ساعت بود و نه به این--->
ولی در کل فیلم سرگرمکننده و به یاد ماندنیی بود و من بهش 18 میدم.
http://www.scificool.com/images/2008/07/surrogates-movie-set-3.jpg
Kenzo
November 4th, 2009, 12:51 PM
http://h.imagehost.org/0577/SunshineMoviePoster.jpg
نام فیلم : نور خورشید - Sunshine
محصول سال : 2007
هنرپیشگان : Michelle Yeoh, Cillian Murphy, Chris Evans, Troy Garity, Rose Byrne
کارگردان : Danny Boyle
خلاصه فیلم : سال ٢٠٥٧. کره زمین در معرض تهدیدی بزرگ قرار دارد. خورشید مانند گذشته قادر به گرم کردن کره زمین نیست و از این رو ادامه زندگی انسان ها نیز با خطر مواجه شده است. تنها یک راه امیدبخش برای تغییر وضعیت باقی مانده است: سرنشینان سفینه فضایی ایکاروس ٢ به فرماندهی ناخدا کانه دا که به سوی خورشید در حرکت است. هدف این ماموریت ایجاد فعل و انفعالات درونی تازه درون خورشید به وسیله کلاهک های هسته ای است. هفت سال قبل سفینه ایکاروس ١ به همین منظور راهی سفر شده و ماموریت اش ناکام مانده بود، اینک همه دنیا نفس را درون سینه حبس کرده و منتظر سرانجام ماموریت این هشت نفر است. اما ناگهان ارتباط رادیویی ایکاروس ٢ با زمین قطع می شود...
Shahab
November 6th, 2009, 11:15 PM
American Beauty
بازیگران:
کوین اسپیسی
آنته بنینگ
http://forum.ciwciw.com/uploads/watcher/2006-01-11_165524_American_B00003CWL6.01._SCLZZZZZZZ_.jpg
داستان فیلم: لستر مردی ميانسال است که زندگی خانوادگی او بعلت داشتن همسری ناشايست به اسم کارولين و دختری سرکش به اسم جين دچار بحران شده است. کارولين مشغول عشق بازی با فردی تاجر به اسم بودی کين است و جين نيز عاشق ريکی پسر همسايه شان است شده است. ريکی پسری عجيب است که هم در کار فروش دارو و هم تهيه فيلم مستند می باشد و پدری سخت گير دارد. زندگی لستر زمانی دچار تغيير می شود که دوستف دخترش را که دختری جذاب به اسم آنجليا است را ملاقات می کند و می کوشد تا به نوعی توجه او را بخود جلب کند. آنجليا دختری است که همواره می کوشد در مورد سکسش لاف بزند. اما با اين ملاقات دردسرهای لستر افزايش می يابد...
نظر شخصی:
این فیلم در یک کلمه یعنی "تناقض". هر چی که تو فیلم میبینیم دروغه. توی این فیلم ظاهر هیچ چیزی باطنش نیست.
توی این فیلم هیچکس نمی خواد یه فرد عادی باشه. یکی با لاف زدن، یکی با تلاش برای ایجاد تناسب اندام مناسب، یکی با عشق بازی با یه مرد پول دار و... همه و همه سعی در متفاوت بودن از چیزی که هستن رو دارن.
از نکات شدیدا مثبت این فیلم بازی فوق العاده ی کوین اسپیسی بود که واقعا بی نظیر بود. بازی آنته بنینگ هم در نقش کارولین خیلی خوب بود.
نکته ی عطف فیلم هم پایانش بود که تقریبا در چند دقیقه باطن همه چیز رو شد و نتیجه گیری های کلی فیلم در ذهن لستر مرده مرور شدن. لبخندی که روی لب لستری که جان نداشت گویای خیلی چیزها بود که برای فهمیدنشون باید فیلم رو با دقت دید.
فیلم برنده ی 5 جایزه ی اسکار در سال 1999 شده.
Shahab
November 8th, 2009, 12:10 AM
The Mist
http://www.horrorphile.net/images/the-mist-movie-poster12.jpg
کارگردان : فرانک دارابونت
بازیگران: توماس جِین، مارسیا گی هاردن، لوریا هوردن
داستان فیلم:
دیوید دریتون یک نقاش است که بهمراه پسرش بیلی در یک شهر کوچک زندگی می کند . او یکروز که مشغول کار در گالری نقاشی می باشد ناگهان طوفان مهیبی باعث شکستن یک درخت و افتادن آن بر روی پنجره استدیو می شود . دیوید با دیدن این شرایط بهمراه بیلی و همسایه شان برنت عازم مرکز شهر می شود تا از فروشگاه مرکزی مقداری مایحتاج ضروری برای مقابله با طوفان خریداری کند . در همین موقع مه عجیب و مرموزی شهر را فرا می گیرد و رفته رفته غلیظ تر می شود . دیوید و سایر افرادی که در فروشگاه هستند ناگهان با مردی با سر و وضع خونین مواجه می شوند که سراسیمه وارد فروشگاه می شود . در ادامه آنها متوجه می شوند که موجودات خطرناکی در مه وجود دارند که انسانها را مورد حمله قرار می دهند . دیوید در این شرایط می کوشد تا همه را آرام کرده و راه حلی منطقی برای این موضوع پیدا کند اما زنی به اسم کارمودی معتقد است که خداوند بخاطر گناهان آنها این بلا را بر سر آنها نازل کرده است .
نظر شخصی:
فیلم های فرانک دارابونت همیشه یه پیامی غیر از ظاهری که فیلم نشون میده دارن. چیزی که توی مسیر سبز بود. چیزی که توی رستگاری در شاوشنک بود. توی "مه" ما با دو گروه از افراد مواجهیم که هر دو گروه توی یه فاجعه گیر افتادن اما این دو گروه با هم خیلی فرق دارن. یه گروه دلایل این فاجعه رو به خدا ربط میدن و گروه دیگه به دنیای مدرن و متمدن و دلیل و منطق. با این حال این دو گروه یه وجه اشتراک هم دارن:"نا امیدی". دارابونت میخواد بگه که ناامیدی بدتر از مرگه. پس اگه ناامید شدی بهتره که بمیری. دقیقا پیامی که اَبـــَر فیلم رستگاری در شاوشنک هم داشت. توی سکانس پایانی فیلم میبینیم که گروه منطقی فیلم که تا حالا با تمام توان تلاش کردن رو ناامیدی فرا میگیره و دست به خودکشی میزنن. اونا پنج نفرن و فقط چهار تا تیر دارن. پس دیوید (شخصیت اول فیلم) زنده میمونه و چنذ لحظه بعد میبینه که ارتش برای نجاتشون اومده و مه ها هم از بین رفتن. این سکانس زیباترین سکانس فیلمه که دیوید رو میبینیم که خواستار مرگه. و صد البته پشیمان! از اینکه ناامید شده.
دارابونت از یه جهت بسیار عالی عمل کرد و اون پایان فیلم بود. برخلاف شخصیت اول شاوشنک که تا پایان فیلم امیدوار بود و بالاخره نجات پیدا کرد، دیوید بالاخره ناامید شد و شکست خورد!
فیلم از لحاظ محتوای مذهبی هم بسیار غنی بود. جدال و کشمکش های کارمودی که یه زن خداپرست هست، با دار و دسته ی دیوید مفاهیم زیادی رو به دنبال داره که برای کامل فهمیدنشون باید روشون فکر کرد.
جمله ی Fear Changes things که نماد این فیلمه هم قابل تامله. توی این فیلم میبینیم که ترس واقعا روی انسانها تاثیر میزاره. خیلی ها رو خداپرست میکنه. انسانهای متمدن و مدرن رو مثل آدم های اولیه میکنه به طوری که میخوان برای خاموش کردن خشم خدا قربانی کنن! امیدوار ترین انسانها رو ناامید میکنه به طوریکه دست به خودکشی میزنن و ...
و بالاخره دیالوگ منتخب فیلم :
You scare people badly enough, You can get'em to do anything
(اگه به اندازه کافی انسانها رو بترسونی، میتونی اونا رو به هر کاری وادار کنی)
CitoXotiC
November 8th, 2009, 02:10 PM
http://picup.ir/image-BC71_4AF670C0.jpg (http://picup.ir/share-BC71_4AF670C0.html)
نام فیلم: Good Will Hunting
بازیگران: Robin Williams - Matt Damon - Ben Affleck - Stellan Skarsgård - Minnie Driver - Casey Affleck - Cole Hauser
کارگردان: Gus Van Sant
نویسندگان: Matt Damon - Ben Affleck
توضیحات:
این شاهکار نیاز به معرفی و تعریف و تمجید ندارد. Good Will Hunting از جمله فیلم هایی است که هر فیلم دوستی باید حتما آن را ببیند.
داستان فیلم در مورد جوان نابغه ای به نام Will است که از کودکی با مشکلات بزرگی درگیر بوده و این مشکلات باعث شده که او از نبوغ خود استفاده نکرده و بسیار پرخاشگر باشد. ویل در یکی از دانشکده های بستون فراش است اما با حل مسئله ی سختی که یکی از استادان معروف دانشکده برای دانشجویانش آماده کرده نبوغ خود را به وی نشان می دهد. اما کار این استاد که Stellan Skarsgård نقش او را ایفا می کند اصلا آسان نیست و ویل را که به خاطر یک دعوای خیابانی به زندان افتاده به شرط کمک به خود در حل مسائل ریاضی و ملاقات با تراپیست از زندان آزاد میکند. ویل تراپیست های زیادی را سرکار میگذارد و سرانجام با Sean Maguire که رابین ویلیامز نقش آن را ایفا میکند ملاقات میکند و...
فیلم نامه را مت دیمون و بن افلک به صورت مشترک نوشته اند. ناگفته نماند که این دو بازیگر معروف از کودکی با هم دوست بوده اند.
تماشای این شاهکار دنیای سینما را به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم.
http://www.imdb.com/title/tt0119217/
Shahab
November 9th, 2009, 12:58 AM
Requiem for a Dream
http://arnoskatas.files.wordpress.com/2008/11/requiem-for-a-dream.jpg
کارگردان :
دارن آرونفسکی
بازیگران:
الن بارستین
جارد لتو
جنیفر کانلی
داستان:
سارا گلدفارب (الن بارستین) زنی سالخورده است که به تنهایی زندگی می کند و تنها سرگرمی او تماشای تلویزیون و آفتاب گرفتن با دوستانش است. پسر او هری (جارد لتو)، دوست دخترش ماریون (جنیفر کانلی) و دوست دلال مواد مخدرش تایرون (مارلون وایانز) به طور تفننی مواد مخدر مصرف می کنند. شخصی طی تماسی تلفنی با سارا گلدفارب به وی اطلاع می دهد که او به یک برنامه تلویزیونی دعوت شده، و بدین منظور برای اینکه بتواند لباس زیبایی را که دارد بر تن کند اقدام به گرفتن رژیم لاغری با قرص های مخصوص که انرژی زا و اعتیاد آور هستند می کند. از سوی دیگر هری، ماریون و تایرون به کار خرید و فروش مواد مخدر وارد می شوند. اما اینجا فصل تابستان زندگی آنهاست و پاییزی بی برگ و زمستانی سرد و سوزناک در راه است...
نظر شخصی:
Holy Shit! زیباترین درامی بود که تا حالا دیدم!
آرامش. چیزی که 4 شخصیت اصلی این فیلم به دنبال دستیابی بهشن. چیزی که حاضرن هر کاری به خاطرش بکنن. آرامشی که شخصیت های این فیلم می خوان واقعا چیزهای دست نیافتنی نیست. اما بشر وقتی به چیزی که میخواد دست پیدا نمیکنه به سراغ جایگزین هاش میره. هر 4 شخصیت این فیلم به سراغ مواد مخدر میشن تا به این واسطه به آرامشی که میخوان، حداقل به صورت آنی و لحظه ای برسن. اما افسوس که زیاده خواهی شون از این خواسته ی کوچیک باعث نابودی همشون میشه! سکانس پایانی فیلم هم بی نظیره.
روند فیلم محشره! فیلم هر چه رو به جلو میره بیشتر اوج میگیره و زمان سریع تر میگذره و یک دقیقه ی انتهایی فیلم جرو به یاد ماندنی ترین یک دقیقه هاییه که توی دنیای سینما شاهدشون هستیم.
نکته ی پایانی: مطمئن باشین نام دارن آرونفسکی رو در آینده خیلی بیشتر خواهید شنید.
Shahab
November 19th, 2009, 01:04 AM
Modern Times
کارگردان: چارلی چاپلین
بازیگران: چارلی چاپلین، پاولت گادرد
محصول: 1936
http://www.teachwithmovies.org/guides/modern-times-DVDfiles.jpg
داستان:
چارلی چاپلین کارگر کارخانه است. شغل او انقدر تکراری و کسالت بار است که دیوانه می شود و پس از درست کردن دردسرهای زیاد او را به اسایشگاه می فرستند. وقتی از اسایشگاه مرخص می شود اتفاقی در تظاهراتی دستگیر می شود و به عنوان رهبر کمونسیت ها زندانی می شود. دردسر در زندان نیز او را رها نمی کند و درگیر ماجرای فرار عده ای از زندانیان می شود. از زندان که ازاد می شود با دختری بی خانمان اشنا می شود. ان دو در ارزوی داشتن خانه ای کوچک و زندگی ای شاد در کنار یکدیگر تلاش می کنند، اما کارگر ما دست و پا چلفتی تر از این است که بتواند جایی شغلی ثابت به دست اورد.
نظر شخصی:
بدون شک یکی از بهترین فیلم های تاریخه. هنوزم در عجبم که یه فیلم چقدر میتونه زیبا و تاثیرگذار باشه. تازه اگر بدونیم که اون فیلم صامته ارزش این کار بیشتر هم میشه. به نظر من این فیلم نه تنها از جنبه ی طنز بهترین فیلم چارلی چاپلین و تاریخه بلکه از لحاظ هنری هم بهترین فیلم این کارگردان و شخصیت بزرگ هستش. این فیلم اوج هنر سینما و زبان تصویر رو به رخ میکشه. توجه کنین فیلمی که 7 دهه پیش ساخته شده چطور دنیای مدرن رو به تصویر میکشه. مطمئن باشین این فیلم ارزش دیدن رو داره.
در مورد چارلی چاپلین و ایفای نقشش توی این فیلم باید بگم که مطمئنا با یکی از 5 رول برتر تاریخ طرفیم. بازی چارلی چاپلین توی این فیلم حرت انگیزه.
اما فیلم جدا از ظاهر طنزش یه مفهوم هم داره. به سکانس پایانی فیلم توجه کنین. چارلی و دخرتک یتیم با اینکه هیچی ندارن، میخندن. میخندن و با کمال خرسندی توی جاده ی دراز قدم میزنن. پس همیشه خوشحال باشین. چیزی که شخصیت چارلی چاپلین توی دنیای واقعی نبود!
sonic
November 19th, 2009, 01:26 AM
سلام
اخرین فیمی که دیدم امروز بود
اسم فیلم thehangover
درمعنی فارسی ما یعنی ته دیوانگی.ته قاطی بودن
4دوست دوران دبیرستان دور هم جمع میشن و می خواهن برون لاس وگاس و بعد از رسیدنشان وبعد از مصرف نوشیدنی الکلی لاس وگاس را بهم میریزن .یکیشون اینه که ببر مایک تایمسون را می دزدند و می برنش توی یک اتاق شیک و ببر مایک تایمسون را آره دیگه نگم بهتره چون اسم فیلمش معلومه چیه
ژانر فیلم هم : چی بگم کمدی دیوانه بازی
http://www.onlinemovieguru.com/images/movies/thehangover.jpg
http://www.thecinemapost.com/wp-content/uploads/2009/05/the-hangover.jpg
http://translate.google.com/translate?hl=fa&sl=en&u=http://www.imdb.com/title/tt1119646/&ei=QnsES42jMOSZjAfKvLWxDg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CA0Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dthe%2Bhangover%26hl%3Dfa%26lr%3D%26sa%3DN
Shahab
November 19th, 2009, 01:30 AM
دوستان عزیز دو نکته رو خواهشا رعایت کنین. 1- عکس های بزرگ و بیش از یدونه لازم نیست بزارین. 2- به فیلم امتیاز بدین.
ممنون از همکاریتون
Shahab
November 22nd, 2009, 08:23 PM
2012
http://i.imagehost.org/0456/1111.jpg
کارگردان:رونالد امریچ
بازیگران: جان کیوزاک، آماندا پیت
داستان: در سال 2012 تاثیر گرمای خورشید و سلول های خورشیدی بر روی زمین باعث گرم شدن زمین و بالا رفتن این گرما در هر لحظه میشود. در این حادثه کل کره ی زمین نابود میشود و عده ای در صدد نجات جان خود بر می آیند.
نظر شخصی: فیلم بدی نبود. تا حدی سرگرم کننده و مهیج بود. از طرفی صحنه های هندی بسیار شدیدا توی ذوقش میزنن. انتظار من از مضامین آخرزمانی و پرداختن به اونها توی فیلم هم خیلی بیشتر از این بود و فیلم از این لحاظ ضعیف کار کرده. بازی بازیگرا خوب بود. خلاصه همین دیگه!
xaRax
November 22nd, 2009, 08:45 PM
با اجازه ی sonic من امتیاز Hangover رو میگم:
5 از 20
یک افتضاح به تمام معنا
CitoXotiC
November 22nd, 2009, 08:49 PM
با اجازه ی sonic من امتیاز Hangover رو میگم:
5 از 20
یک افتضاح به تمام معنا
:D پس حتما نگاهش کنیم! دو دسته فیلم رو باید حتما دید: یکی بهترین فیلم ها و دیگری افتضاح ترین فیلم ها. هر دو برای درس گرفتن :D
permawl
November 22nd, 2009, 09:05 PM
Public Enemies
http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/public_enemies_poster.jpg
دشمنان عمومی(یا تهدید عمومی)
داستان:
جان دیلینجر یک سارق حرفهای و بسیار باهوش است که تخصص او سرقت از بانک است.او با فراری دادن دوستان قدیمیش از یک زندان ایالتی و تشکیل یک گروه سرقت دست به سرقتهای گسترده در شیکاگو میزند.ملوین پرویس یکی از کارآگاهان کارکشته و جوان پلیس فدرال است که با دستگیری فلوید خوشگله (فراری معروف زندان فدرال) در میان رسانهها مشهور میگردد.پروندهی دیلینجر به دست پرویس میافتد و او با استخدام گروهی حرفهای موفق به دستگیری دیلینجر میگردد.اما دیلینچر که با بخشیدن پولهای خود به گروگانها و مردم عادی محبوبیت پنهانی دارد با نقشهای زیرکانه...
آخرین نقشآفرینی بزرگ جانی دپی با همراهی کریستین بیل (بتمن) در نقش مقابل در یک بازسازی واقعیت از روی زندگی جان دیلینجر(ملقب به رابین هود) سارق افسانهای دهههای ابتدایی و میانی قرن بیستم و با کارگردانی مایکل مان(جانبی با بازی تام کروز) یک فیلم سراسر تعلیق و البته لذتبخش در آمده.استانداردهای نمایشی فیلم مثل بقیهی کارهای ناب مایکل مان(علی،Insider،میامی وایس)فوقالعاده از آب در آمده.فیلم با صحنههای شوک آوری همراه نیست(یکی از دلایل ریت پایین در IMDB) اما با تصویربرداری فوقالعادهی گروه ثابت فیلمهای مان و بازی بی نظیر دو ستاره ی بزرگش فیلم خاصی برای طرفدارای این دو بازیگر.این دو بازیگر فارق از هرگونه تبلیغ و بزرگنمایی در این فیلم فقط و فقط هنرنمایی میکنند.لهجه ی چسبیدنی جانی دپ و استیل راه رفتن و نگاههای چپ چپی کریستین بیل در این فیلم برای اولین بار اتفاق میافته.
نکتهی بزرگ دیگهی فیلم موسیقی دلچسبیست که خنواخته میشود.به خصوص صحنههای آرام(حضور ماریون کوتیارد(برنده ی جایزهی اسکار نقش اول در 2007) در خانهی دیلینجر) موسیقی واقعا شنیدنیای دارد.برای خود من بازی جانی دپ و کوتیارد دلیل کافیای برای دیدن فیلم محسوب میشه و 101 عامل (نقد نویسندهی شیکاگو سان در مورد این فیلم با عنوان 101 دلیل برای دیدن Public Enemies!!)دیگر رو در نظر نمیگیرم.امیدوارم از دیدن این فیلم لذت ببرین.
ارزش فیلم:16 از 20
---------
قابل توجه شهاب که امیلی راوین خوشگله (بازیگر محبوب کلیر تو لاست :D ) هم تو فیلم یه حضور افتخاری داره (تلاش برای مخ در 100 ثانیه :D )
پ.ن:شخصا از حضورش ذوقزده شدم :D
Shahab
November 22nd, 2009, 09:17 PM
PE رو دانلود کردم ما هنوز ندیدم.
راستی امروز تولد اسکارلت جنسون هم بود. So Say Happy Birthday to her :D
CitoXotiC
November 22nd, 2009, 10:29 PM
http://picup.ir/image-23A8_4B095340.jpg (http://picup.ir/share-23A8_4B095340.html)
نام فیلم: Schindler's List
کارگردان: Steven Spielberg
نویسندگان : Thomas Keneally - Steven Zaillian
بازیگران: Liam Neeson - Ben Kingsley - Ralph Fiennes - Caroline Goodall
سبک و سال ساخت: Biography , Drama , History , War محصول سال 1993
امروز می خواهم در مورد Schindler's List شاهکار استاد Steven Spielberg صحبت کنم. فیلمی که بسیار ببیشتر از یک فیلم است... کتابی است مصور. اثری سیاه که بیان کننده ی زشتی های جنگ جهانی دوم به بهترین نحو ممکن است. شاید اسپیلبرگ از حضور رنگ در چنین اثری شرم داشته است که فیلم را سیاه و سفید ساخته است, و حقیقتا نیز چگونه می توان رنگ های زیبا را در اثری که بیان کننده ی سیاهی ها و زشتی های انسان است به کار برد؟
بیشتر داستان در مورد شخصی به نام اسکار شیندلر است و بیان کننده ی ارتباط وی با جنگ. داستان به صورت بسیار جالبی وی را نمایش می دهد و در عین حال شخصیت های دیگر را نیز معرفی می کند و با وی پیوند می زند. از داستان فیلم نمی خواهم چیز زیادی بگویم تا خودتان این شاهکار را ببینید چون تعریف کردن داستان این فیلم معنایی ندارد. این کار مانند این می ماند که من داستان جنگ و صلح را برای شما تعریف کنم, اما آیا واقعا منی که کتاب را خوانده ام و شمایی که بدون خواندن کتاب و با توضیحی کوچک از طرف من به داستان پی برده اید به یک اندازه از آن لذت خواهیم برد؟
پایان فیلم بسیار زیبا و تکان دهنده است طوری که من هر دو باری که فیلم را دیدم نتوانستم جلوی اشکهایم را بگیرم. بلاهای که بر سر یحودیان در دوران جنگ جهانی دوم آمده است دل هر کسی را به درد می آورد. فیلم وقتی به اوج خود می رسد که می فهمید تمام حوادث واقعی بوده اند. درسی که این فیلم به بینندگانش می دهد... غیر قابل توصیف است.
نمره دادن به این فیلم کاری بی معنی است زیرا هیچ نمره ای ارزش واقعی این شاهکار نیست.
خواهش می کنم حتما این فیلم را ببینید و گرنه چیز بسیار با ارزشی را از دست خواهید داد.
ضمنا موزیک این فیلم در زمره ی بهترین هاست و معروفترین آن را در بخش داونلود موزیک قرار خواهم داد.
IMDB (http://www.imdb.com/title/tt0108052/)
Kenzo
November 22nd, 2009, 10:53 PM
Recep Ivedik
عنوان فیلم: Recep Ivedik
کارگردان: Togan Gökbakar
نویسنده:
Serkan Altunigne (scenario)
Sahan Gökbakar (writer)
بازیگران:
Sahan Gökbakar
Fatma Toptas
Tulug Çizgen
Vural Buldu
Hakan Akin
Recep finds a wallet on the street which belongs to a millionaire, and starts his journey south in order to return it. On his way, a series of unexpected events occur, but he manages to reach his destination and return the wallet. As a reward, he is offered a free stay in a hotel, but he politely refuses this offer. However, when he sees his childhood love depart a tour bus, he changes his mind and
یکی از کمدی ترین فیلم هایی بود که تا به حال دیدم ...
یه چیزی تو مایه های فیلم Borat بود که این فیلم هم شبیه اونه
اگه ندیدی حتما بگیر نگاه کن
اینم بگم که 2 نسخه داره 1 و 2 که اولیش بهتر از دومیشه ...
با بابام نشستیم نگاه کردیم انقدر خندیدیم که دیگه اشک در اومد از چشمامون
زبان اصلی فیلم استانبولی هست ... زیرنویس فارسی هم داره
داستانش هم اینه که رجب (همین شخصیت اصلی فیلم) یه کیف پول پیدا میکنه و میره تا به صاحبش که یه مرد ثروتمندی بوده پس بده ...
[SIZE=2][B]وای خدا .. این حرکتش منو کشته .. :D
http://i.imagehost.org/0082/r_0m411p***9ccec02izii.jpg
[/CENTER]
November 22nd, 2009, 11:35 PM
کاربر eeltauy (http://www.bazyrayaneh.com/forum/member.php?u=2279) به فهرست شیندلر امتیاز ندادی .
permawl
November 22nd, 2009, 11:40 PM
به جاش من نمره میدم نیما عیب نداره :D
9.5 از 10!
صحنهی خداحافظیش با کارگرا بدجوری روم تاثیر گذاشت.
Shahab
November 23rd, 2009, 05:19 PM
Antichrist
ضدمسیح
کارگردان : لارس فون تریر
بازیگران: Willem Dafoe - Charlotte Gainsbourg
محصول 2009
http://i.imagehost.org/0777/112121.jpg
خلاصه ی داستان: مردی در حال عشقبازی با همسرش است که فرزندشان از پنجره به پایین پرت شده و جانش را از دست می دهد. زن در اثر این حادثه تعادل روحی اش را کاملا از دست می دهد. مرد که روانپزشک است سعی می کند تا همسرش ر از این غم خود ویرانگر نجات دهد؛ او همسرش را به کلبه ی جنگلی شان می برد جایی که زن در گذشته روی پایان نامه اش کار می کرده است.
نظر شخصی: فیلم از جنبه های تکنیکی و استفاده از تکنیک های خاص فیلم برداری فوق العادس. استفاده از سکانسهای سیاه و سفید در پاره از اوقات و گاهی هم استفاده ی بسیار زیبا و روانشناختانه از رنگ ها جو خاصی به فیلم داده.
اما مضامین فیلم؛ فقط کافیه لارس فون تریر رو بشناسین تا بدونین با چه فیلمی طرفین. به جرات میشه گفت مهمترین هدف کاراگران راه رفتن روی اعصاب و روان بیننده بوده. در فیلم با صحنه های خشونت بار زیادی طرفیم که میتونه حتی باعث بالا آوردن بیننده بشه. از طرفی لارس فون تریر کارگردانیه که با فیلم Idioterne دنیای سینما رو وارد مرحله ی لختی کامل بازیگر کرد و این فیلم هم مثل اون فیلمه. در چند صحنه با سکانس های کامل ســکس مواجه میشیم که 100% موجب ایجاد یه سری اختلالات در تفکرات بیننده میشه. تلفیق سکــس و صحنه های چندش آور هم که هدفش مشخصه! ضربه زدن به اعصاب و روحیه ی بیننده. به هر حال از این کارگردان نودیست هیچی بعید نیست.
فیلم به هیچ وجه به افراد زیر 18 سال توصیه نمیشه! بهتر بگم فیلم به هیچکس توصیه نمیشه. مگر اینکه بخواین متفاوت ترین فیلم عمرتون رو ببینین.
امتیاز : 14/20 (به خاطر تکنیک های زیبای فیلم برداری و مفاهیم روانشناختی که فیلم داره)
ebibatboy
November 23rd, 2009, 06:43 PM
حریم
http://media.farsnews.com/Media/8802/ImageNews/880207/9_880207_L600.jpg
کارگردان:سید رضا خطیبی سرابی
بازیگران:حمید فرخ نژاد، عنایت اله شفیعی،چکامه چمن ماه، شیرین بینا
داستان(خودم): چند نفر خارجکی در جنگل های شمال بطور فجیعی(البته از نظر ایرانی:D ) کشته شده اند.شواهد نشان می دهد که آنها با دیدن جانوری ترسناک درجا سکته کرده اند.کارآگاه محبی که به تازگی زن و فرزند خود را از دست داده برای پیگیری ماجرا اعزام می شود.در جنگل او با روستایی آشنا می شود که اهالی خارج از جنگل آن ها را عادی نمیدانند.همچنین اهالی معتقدند که در این جنگل غاری است که هر که به انجا وارد می شود سرانجام کشته می شود.سرگرد با بررسی مدارک می فهمد که این خارجی ها برای پیدا کردن کتیبه ای باستانی وارد غار شده اند.اما او هنوز نمیتواند بفهمد که چه چیزی انها را کشته.پس بررسی های بیشتری انجام میدهد.
بالاخره ایران هم داره در ساخت فیلم های ترسناک پیشرفت می کنه.بیشتر فیلم در یک اتاق تاریک و یا در جنگل می گذرد.یکی از نکات منفی این فیلم این است که فقط از یک روش برای ایجاد ترس استفاده می کند.اونم اصل غافلگیری است.مثلا در جایی از فیلم سرگرد محبی برای شستن دست و صورتش به دستشویی می رود.او در آینه مدتی خود را نگاه می کند و بعد وقتی سرش پایین می آورد ما در آینه میبینیم که یک مرد سیاهپوش(تا آخر فیلم هم معلوم نمیشه این چیه] که فقط چشماش پیداست از توی آینه به ما زل زده(یک آهنگ "دینگ" هم نواخته می شود) و وقتی محبی سرش بالا می آورد مرد رفته.در جای جای فیلم ما با همین یک روش می ترسیم.مثلا یکدفعه صورت یک جسد را (با همین آهنگ "دینگ")نشان میدهند که کبود شده.
یکی دیگه از نکات منفی پایان مبهم فیلمه.آخرش معلوم نمیشه که اهالی روستای عجیب آدمند یا جن هستند؟خود محبی از اهالی روستاست؟اون مرد سیاهپوش کی بود؟
به هر حال من به این فیلم 15 از 20 میدم.
..Ezio..
November 25th, 2009, 11:50 AM
بازسازي يك فيلم پر محتوا به زبان انيميشن
http://movietime.ir/images/uploads/Image/christmas_carol_350-www_movietime_ir.jpg
داستان فيلم در مورد مرد پول دار خسيسي به نام Ebenezer Scrooge ( با صدا گذاري Jim Carrey ) است كه طمع تمام وجود وي را گرفته و حاضر نيست يك سنت از داراييش را در راه هاي خيريه و كلا در هيچ راهي خرج كند. كريسمس نزديك ميشود و Scrooge نيز طبق معمول در گرقتار چشم تنگيش است، اما اين كريسمس با بقيه كريسمس ها فرق دارد، حداقل براي آقاي Scrooge خسيس ما چرا كه ارواحي به نام هاي روح كريسمس گذشته، حال و اينده بر وي ظاهر ميشوند تا چشم Scrooge را بازكنند. اين سه روح وضعيت اعمال و رفتار وي نسبت به كار هايي كه در گذشته انجام داده و باعث شادي و دل مشغوليش شده اند، وقايعي كه در زمان حال در شرف اتفاق است بدون اينكه وي از آنها خبر داشته باشد و حوادث ناگواري كه در آينده به خاطر اين خساست وي براي او و اطرافيانش اتفاق مي افتد و پس از مرگ و مصادره داراييش هيچ انساني حتي اسم وي را نميگيرد، را به وي نشان ميدهند.
پس از تمام شدن اين ديد و بازديد ها حال نوبت آقاي Scrooge است تا انتخاب خودش را بكند و به اين سوال جواب دهد كه آيا پول بهتر است يا محبت .
شايد اين روز ها بازار كار Jim Carrey در سينما و در روي صحنه داغ و پر در آمد نباشد چرا كه ژانر وي ( كمدي ) پر شده از فيلم هاي بي معني و پوچ كه با موضوعات تكراري مسخره كردن كل اعتقادات و فرهنگ ملل مختلف كمتر كسي براي ديدن كمدي هاي امروزي پا در سالن هاي سينما ميگزارد ( اين حرف را خيلي راحت از آمار بدست آمده از گيشه هاي سري كمدي هاي امروزي مي توان اثبات است ) اما نقش وي در بازار انيميشن و صدا پيشگي بسيار پر كار است چرا كه Jim توانايي بخصوصي در درآوردن صدا هاي مختلف از انسان و حيوان گرفته تا اجسام و ... دارا است
چرا كه در خود اين انيميشن صدايScrooge/ Ghost of Christmas Past/ Ghost of Christmas Present/ Ghost of Christmas Yet
4 شخصيت اول اين فيلم را اجرا ميكند بدون آنكه مو لاي شكاف كارش برود. اما با تمام اين تعريف و تمجيدها A Christmas Carol بيشتر براي افراد بزرگسال ساخته شده تا كودكان چرا كه داستان فيلم بيشتر افراد ميان سال را مخاطب خود قرار ميدهد ( علي الرغم انيميشن بودنش) و صحنه هاي آن بيشتر حالت ترسناك دارند كه حتي برخي كودكان در حين تماشاي اين فيلم به علت داشتن ترس و استرس از شخصيت ها و روح هاي اين فيلم خواستار ترك سالن توسط والدينشان شده اند و زبان گفتاري فيلم براي افراد بالغ مفهوم است اما براي كودكان كمي گيج كننده به نظر ميرسد و همچنين داستان فیلم نيز تكراري است يا به عبارت ديگر باز سازي يك داستان قديمي است.
بنده خود به ياد دارم كه فيلمي با همين موضوع يعني دقيقا با همين داستان چندين سال پيش توسط صدا و سيماي جمهوري اسلامي پخش شد كه آن فيلم به خودي خود بسيار وحشتناك بود و حتي زمان نمايشش ساعت 23:30 بود تا همه بچه ها خوابيده باشند
اما صحنه هاي 3-D فيلم روي هم خوب از كار در آمده اند و اين مديون تجربه هاي Disney است.
در كل اين روزها پس از نمايش انيميشن UP ( آخرين كار مشترك استديو Walt Disney و Pixar ) خوب است و بيننده ي بيشتري را براي خود دست و پا كرده چرا كه خود همين انيميشن A Christmas Carol در بين چندين فيلم اكران شده در دو هفته اخير توانسته عنوان نخست را در فروش به خود اختصاص دهد و نبايد اين عنوان را نيز فراموش كرد كه بيش از نصف فروش اين انيميشن به خاطر آن است كه آن محصول استديو پر آوازه Walt Disney است و كارگردان فيلم نيز Robert Zemeckis است
كه در كارنامه خود انيميشن موفق The Polar Express محصول سال 2004 را دارا است كه اين خود نويد يك انيميشن خوب را به بيننده مي دهد Zemeckis در بيشتر فيلم هايش ( مثل همين انيميشن ) نويسندگي و تهيه كنندگي فيلم را نيز خود بر عهده دارد كه به بيشتر مواقع اين نوع كار ها در پروژه هاي كوچك خوب از كار در مي آيند.
كارگرداني: 9
داستان پردازي: 8.2
بازيگرداني: 8
امتياز كل: 8.3
Black Shadow
November 28th, 2009, 12:59 AM
با سلام.
همه جا ترس از به پایان رسیدن وجود داره! تمام شدن و نابودی همیشه باعث وحشت میشده و البته این یک چیز کاملا عادی هست و وقتی حرف از پایان چیزی به میان میاد مطمئنا خیلی ها یاد صحبت های وحشتناک در مورد پایان دنیا در سال 2012 میفتن! گویا تفکر مایا ها و پایان دنیا در سال 2012 حتی وارد هالیوود هم شده و همین امر رو میتونید در فیلم 2012 مشاهده کنید!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/d/dd/2012_Poster.jpg/200px-2012_Poster.jpg
فیلم بسیار زیبا هست و خود من به شخصه خیلی باهاش حال کردم. صحنه های هیجانی فیلم بسیار زیاد هستن و شاید همین امر باعث شده تا ن فیلم درجه ی سنی بالای 12 سال رو بگیره. همونطور که گفتم این فیلم در مورد تصور مایاها هستش که میگفتن در سال 2012 جهان به کلی نابود میشه و خب در سال 2012 به نظر میرسه این پیشگویی به واقعیت میپیونده ولی کارکترهای اصلی فیلم نمیخوان این موضوع رو قبول کنن پس... !
کارگردان این فیلم Roland Emmerich هست که در کارنامه ی خود فیلمهایی مثل The Day After Tomorrow و Godzilla رو ثبت کرده! همچنن اگر بخواهیم مهمترین بازیگرانی که در این فیلم حضور دارند را نام ببریم باید بدون شک به لیست زیر اشاره کنیم:
John Cusack
Chiwetel Ejiofor
Amanda Peet
Thandie Newton
Oliver Platt
Danny Glover
Woody Harrelson
Zlatko Burić
Beatrice Rosen
Chin Han
Jimi Mistry
Johann Urb
Morgan Lily
Liam James
John Billingsley
Thomas McCarthy
Blu Mankuma
George Segal
Osric Chau
در هر صورت این فیلم رو از دست ندید چون واقعا ارزش دیدن داره! من به این فیلم نمره ی 17 از 20 رو میدم
spiderman2007
November 28th, 2009, 08:39 AM
نام فیلم :
نیش و زنبور (ایرانی ، روی پرده)
داستان : در مورد یک گروه کلاهبردار هست که سر پیرزنهای پولدار رو کلاه میزارن. ولی آخرش رو دست میخورن...
با بازی ضعیف رضا کیانیان که من نمیدونم چرا چنین فیلم و نقش لوسی رو قبول کرده.حالم بهم خورد.
به نظر من اصلا ارزش دیدن نداره و واقعا فیلم بی معنی و چرتی هست.
Black Shadow
November 28th, 2009, 10:57 AM
نام فیلم :
نیش و زنبور (ایرانی ، روی پرده)
داستان : در مورد یک گروه کلاهبردار هست که سر پیرزنهای پولدار رو کلاه میزارن. ولی آخرش رو دست میخورن...
با بازی ضعیف رضا کیانیان که من نمیدونم چرا چنین فیلم و نقش لوسی رو قبول کرده.حالم بهم خورد.
به نظر من اصلا ارزش دیدن نداره و واقعا فیلم بی معنی و چرتی هست.
واقعا فیلمش بدرد نخوره؟ دمت گرم.. ما رو از یه خرج اضافی نجات دادی پس. قرار بود تو این هفته با یکی از دوستان بریم سینما و این فیلم رو نگاه کنیم ولی فکر کنم با این تعریفی که کردی دیگه کلا بیخیال شدم :D
رضا کیانیان هم تازگیا فیلمهای بی معنی و محتوا زیاد بازی میکنه برای مثال فیلم "خروس جنگی" که از نظر من نگاه کردنش تنها و تنها برای آدمای بیکار که وقت بینهایت زیاد دارن باید توصیه بشه!
ebibatboy
November 28th, 2009, 11:05 AM
2 تا نکته:
1- مایا ها نمی گفتند سال 2012 دنیا به پایان می رسد.فقط تقویم آنها در این سال به پایان می رسد.موضوع پایان دنیا یک افسانه است که غربی ها به ان اضافه کرده اند.(منبع: imdb )
2-مهدی جون رضا کیانیان توی خروس جنگی بود؟ خیلی شبیه عطاران بود ها! :D
Black Shadow
November 28th, 2009, 11:24 AM
2-مهدی جون رضا کیانیان توی خروس جنگی بود؟ خیلی شبیه عطاران بود ها! :D
من بمیرم هم آخرش اسم این بازیگرای ایرانی رو نمیتونم حفظ کنم :D منظورم همون عطاران بید :D
spiderman2007
November 28th, 2009, 11:33 AM
از فیلمهای روی پرده من "زندگی شیرین" رو دیدم.بد نبود.
فکر کنم "چشمک" هم قشنگ باشه.
"دو خواهر" چطوره؟
Black Shadow
November 28th, 2009, 11:47 AM
"دو خواهر" چطوره؟
فیلم دو خواهر با بازی مزخرف و بی معنی محمد رضا گلزار یکی از احمقانه ترین فیلمهایی هست که در مدت این 22 سال عمرم دیدم. به طرز وحشتناکی این فیلم توهین به شعور تماشاگر هستش. داستانش از این قراره که آقا گلزار ارواح شکمش یه جورایی هنرمند کلاه بردار هستش و در بین ماجراها عاشق یه دختر خانومی میشه که بعد وقتی خواهرش رو میبینه ییهو عاشق خواهر دختره میشه و برای اینکه دختر اولیه رو بپیچونه شروع میکنه به نقش بازی کردن که مثلا یه برادر دوقلو هم داره که ... !
فوق العاده فیلم لوس و بی معنی هستش. مثلا در یه جا محمد رضا گلزار موهاش رو از پشت میبنده و میشه برادر دو قلو اولی که 12 دقیقه زودتر به دنیا اومده بود و بعدش موهاش رو که باز میکنه و میریزه روی شونه هاش و یه عینک میزنه میشه برادر دومی که مثلا خیلی آدم عارف و باحالی هستش. جالب اینجاس که هیچکس هم مثلا متوجه ی این کارش نمیشه... واقعا از این احمقانه تر ممکنه؟
در انتها اگر دوست دارید یه فیلم کمدی ببینید که نهایتا باعث تاسف شما بشه بخاطر وقتی که طلف کردید بنده بهتون حتما این فیلم رو پیشنهاد میکنم.
xaRax
November 28th, 2009, 11:57 AM
LOST
http://andromeda.plymouthlibrary.org/blog/libchoice/images/Lost.jpg
هیچ کدوم از مسافرای اوشینیک 815 از سرنوشتشون خبر ندارن.فقط یه اتفاق سادتس...سه سقوط...تو یه جزیره ی معمولی...بالاخره پیداشون میکنن نه؟
بدون شک بهترین داستان و داستان سرایی در بین کل سریال ها و فیلم ها در اختیار LOST هست..داستان فوق العاده پیچیده به همراه داستان سرایی پیچیده تر و تعلیق های عالی هر بیننده ای رو پای این سریال میخکوب میکنه.موضوع وقتی پیچیده تر میشه که فلش بک ها هم به داستان وارد میشن و باز هم از این پیچیده تر میشه وقتی که در اواخر فیلم فلش بک ها جای خودشون رو به فلش فورواردها میدن اونم بدون هیچگونه نشانه یا راهنمایی.شاید بگین از این پیچیده تر نمیشه ولی اشتباه میکنین!چون تو فصل پنچ خود زمان عملا عقب و جلو میشه!!LOST هیچ اصراری برای متوجه کردن بیننده به داستان نداره و بیننده باید خودش با تمرکز و توجه به تک تک صحنه ها و دیالوگها مسیر خودشو پیدا کنه.
در اکثر فیلم ها معمولا بازیگران اصلی اتفاق خاصی براشون پیش نمیاد.شاید چند بار مواجه شدنشون با مرگ رو شاهد باشیم ولی به نحوی به داستان برمیگردن.اما در LOST هیچ گونه شوخی وجود نداره و فیلم خیلی راحت شخصی های اصلی مثبت و منفی خودشو رو میکشه.جالب این که برای گمراه کردن بیننده گاهی از بازیگران معروف برای نقش های موقتی استفده میکنه.در کل شما به هیچ عنوان نمیتونین بگین که در قسمت بعد چه اتفاقی خواهد افتاد چون تقریبا همیشه اتفاقی که نباید بیفته میفته.
یکی از عواملی که باعث زیباتر شدن داستان میشه مسائل ماورایی و غیرطبیعی هست که در طول فیلم به وفور شاهد هستیم.
از طرفی بازیگران به بهترین شکل نقش خودشون رو ایفا میکنن و هیچ گونه ایرادی در این زمینه شاهد نیستیم به جز اندکی اغراق در بعضی نقش ها که البته انگشت شمارن.
موسیقی سریال یکی از بهترین ویژگی های LOST هست و موسیقی های فوق العاده دلنشین سکانس های مناسب رو به خوبی هر چه تمامتر همراهی میکنن.
تنها نکته ی منفی این سریال برخی جلوه های ویژه ابتداییشه.
تا بحال 5 فصل از LOST پخش شده و فصل ششم هم اواسط یا اواخر سال 2010 پخش خواهد شد.
Death Knight
November 28th, 2009, 12:18 PM
تا بحال 4 فصل از LOST پخش شده و فصل ششم هم اواسط یا اواخر سال 2010 پخش خواهد شد.
خودت داری میگی فصل ششم قراره پخش بشه، در نتیجه سیزن 5 رو خوردیش؟:D
xaRax
November 28th, 2009, 12:20 PM
خودت داری میگی فصل ششم قراره پخش بشه، در نتیجه سیزن 5 رو خوردیش؟:D
:D
ویرایش شد
ebibatboy
November 28th, 2009, 12:27 PM
دو خواهر" چطوره؟
دو خواهر یک کپی برابر اصل از فیلم Two much از آنتونیو باندراس است.کسی این فیلم رو دیده.چنت نکنته جالب براتون میگم:
در فیلم باندراس فیلم با این صحنه شروع میشه که که باندراس با کت شلوار و موهای بسته و ماشین کروکی میاد دم یه خونه ای که صاحبش مرده و تابلوی نقاشی رو به عنوان سفارش مرده به زنش قالب می کنه
در دو خواهر گلزار با موهای بسته و ماشین کروکی میاد تابلو را به دختر های مرد قالب می کند.
باندراس از روی آگهی های ترحیم در روزنامه ها به سراغ خانواده های متوفی میره.
گلزار هم دقیقا همین کارو می کنه
ملینا گریفیث جلوی خانه پدر همسر سابقش با ماشین کروکی اش به پشت ماشین کروکی باندراس می زند.او سرتاپا مشکی پوشیده
الناز شاکر دوست با همین رنگ لباس و همین نوع ماشین همین کارو می کنه
منبع: همشهری جوان
بازم هست. بگم؟ :D
Shahab
November 30th, 2009, 02:45 AM
21 Grams
محصول 2003
شان پن
نائومی واتس
کارگردان: آلخاندرو گونزالس ایناریتو
http://www.dongdu.org/images/uploads/21grams.jpg
خلاصه داستان : مردی مذهبی پدر و دو دخترش را در تصادفی زير میگيرد و در بيمارستان، قلب اين پدر به بيماری که در حال مرگ است پيوند میشود و او را نجات میدهد. بعد از اين اتفاق، زندگی سه خانواده متاثر میشود. مردف با قلب پيوندی کنجکاو میشود خانوادهی فرد اهداکننده را پيدا کند و زن بيوه هم دنبال گرفتن انتقام از قاتل همسر و فرزندانش است. همين دو موضوع باعث میشود زندگی قهرمانهای فيلم به هم مربوط شود...
نظر شخصی: اصلا میدونین انسان وقتی میمیره 21 گرم از کل وزنش کم میشه؟ 21 گرم! وزن چند تا سکه 5 سنتی، وزن یه گنجشک مگس خوار یا وزن یه تکه شکلات؟! اصلا 21 گرم چقدره؟ (پل ریورز)
واقعا 21 گرم چقدره؟ مگه جان انسان چقدر ارزش داره که به خاطر از دست داد 21 گرم از وزنش این همه خودمونو به آب و آتیش میزنیم؟ (امیدوارم مفهوم این بخش از نوشته هامو فهمیده باشین!)
مهمترین ویژگی این فیلم سکانس های غیر خطیشه. یعنی ممکنه یه سکانس از ابتدای داستان فیلم ببینیم، بعد یه سکانس از انتهای فیلم و سکانس بعدی وسط فیلم. فیلم از این لحاظ قاعده ی خاصی نداره. البته جدا از تدوین بی نقص فیلم در این مورد ممکنه وقتی یه سکانس از پایان فیلم رو میبینین، از جذابیت فیلم کمی کاسته بشه اما مطمئنا اون سکانسی که ما ابتدای فیلم از انتهای داستان فیلم میبینیم چیزی نیست که تو ذهنمونه! نکته ی منفی دیگه در مورد این غیرخطی بودن سکانس ها، خطی شدن اونها از نیمه ی فیلم به بعده. میشه گفت فیلم سناریو کم میاره و هر چه سکانس ها (که کلا 106 تا هستن) کم میشن از غیرخطی بودنشونم کاسته میشه. این دقیقا خاصیت ریاضی مدارات غیرخطی هم هست!
بازی شان پن توی این فیلم یکی از با کلاس ترین بازیهایی بود که دیدم. فوق العاده زیبا بازی کرد. همچنین نائومی واتس و Benicio Del Toro.
به فیلم امتیاز 19 از 20 میدم؛ فقط به خاطر تجزیه بی نقص روحیه انسانها!
..Ezio..
November 30th, 2009, 05:56 AM
Zombieland
http://movietime.ir/images/uploads/Image/zombieland-350.jpg
اگر با دیدن فیلم با خود گفته اید : آه یک فیلم زامبی دیگر. باید بگویم در قضاوت خود کمی عجله کردید. فیلم بهتر از تصوری است که شما در ذهنتان دارید. زامبی ها این بار با کی کار خوب و کارگردان متفاوت به سینما بازگشته اند.
داستان فیلم سرزمین زامبی ها ZombiLand در هنگامی اتفاق می افتد که بر اثر یک ویروس جدید مردم شهر تبدیل به زامبی های آدم خوار شده اند و در این بین بازمانده های سالم در حال فرار از شهر برای نجات خود هستند. یکی از این بازمانده ها کلمبوس نوجوان ترسویی است که سعی دارد تا خود را از مهلکه نجا دهد در حین فرار او با یک زامبی کش! به نام تالاهاسی روبرو می شود و هر دو در راه خروج از منطقه ی خطر با هم همراه می شوند. در ادامه ی راه دو خواهر دیگر به نام های راک ریچا نیز به آنها می پیوندند و آنها سفر خود را برای فرار از دست زامبی هایی که به دنبال آنها هستند آغاز می کنند...
اصولا زامبی ها در سینما چیهای جدیدی نیستند و اتفاقا تا دلتان بخواهد فیلم هایی با همین مضمون ساخته شده اند. آدم خوارها در سینما یک گروه علاقه مند دارند که تمامی فیلم هایشان را دنبال می کنند و یک گروه مخالف دارند که حوصله ی تحمل یک دقیقه از این گونه فیلم ها را نیز ندارند.
به همین خاطر Ruben Fleischer کارگردان فیلم سعی کرده است تا جایی که میتواند هر دو گروه را جذب کند. و دلیل اصلی وارد شدن کمدی و ظنز به فیلم نیز همین است. تا جایی که ممکن بوده است ظنز به فیلم تزریق شده است تا همگی راضی باشند. و انصافا کارگدان و عوامل نویسنده نیز تا حد زیادی در کار خود موفق بوده اند.
اما فیلم را نمیتوان در یک ژانر محدود کرد بلکه تمامی سبک های سینمایی در فیلم جای دارند .اگر فیلم را ببینید دقایق ابتدایی فیلم کاملا هیجانی و زیبا کار شده اند و حتی صحنه های اکشنی که در فیلم قرار داده شده اند سطح بالایی دارند و قابل تحسین هستند . ضمن اینکه کارهای زیادی روی شخصت زامبی ها انجام شده است.تا از تکراری بودن و کلیشه ی همیشگی این چنین فیلم های خارج شوند.
آدم خوارها در این فیلم چالاک سریع و کمی باهوش هستند و از در و دیوار و چپ و راست نیز وارد فیلم نمی شوند بلکه حضورشان در سکانس های فیلم کنترل شده و به موقع است .
پس از اینکه فیلم در ابتدای خود با صحنه های اکشن ناب و حضور زامبی ها تماشاگر را از حضورش در سینما راضی می کند. کار بر روی شخصیت های فیلم اغاز می شود و در واقع از این به بعد محوریت فیلم بر روی چهار شخصیت فیلم و روابط نیز آنها استوار می شود که همین شخصیت پردازی و به تصویر کشیدن روابط بین آنها یکی دیگر از نکات قوی فیلم به شمار می رود.
اما بازگیران فیلم نیز همگی از با سابقه ها هستند که کارشان را خوب انجام داده اند و دراین بین تالاهاس با بازی وودی هارلسون با انکه نقش اصلی فیلم نیست اما بازی اش فوق العاده است .
فیلم سرزمین زامبی ها با کمک همین چند گانگی موجود در خود که کمدی اکشن زامبی و خون خواری را شامل می شود توانسته است موفقیت خوبی در گیشه ها به دست اورد و امتیاز بالایی در سایت IMDB به دست اورد.
هر چند شخصا دیگر به سیات imdb و امتیازاتی که کاربرانش به فیلم ها میدهند چندان اعتماد ندارم. نمونه اش همین فیلم است که کاربران با رای خود آن را در ردیف 135 فیلم برتر تاریخ سینما قرار داده اند!
Black Shadow
December 4th, 2009, 08:23 PM
با سلام.
امروز بیکار بودم و داشتم شبکه های ماهواره رو همینجوری میزدم برن که ییهو چشمم به یه فیلم افتاد که به نظر جالب میومد. اسم فیلم "راز شکلات" بود که اسمش یه جورایی جذبم کرد. یه مقدار از فیلم رو که نگاه کردم فهمیدم هندی هستش :D ولی خب گفتم بذار ببینم داستانش چیه. آقا اصلا نه خبری از برادر گم شده بودش و نه خبری از اون عشق های قشنگ و رمانتیک هندی. داستانش هم به نظر جالب میومد.
داستان فیلم از این قرار بود که دو نفر به علت اینکه در بمبگذاری در یک کشتی پر از اسلحه در انگلیس دستگیر میشن و بعد یک وکیل هندی که "آنی کاپور" نقشش رو ایفا میکنه و خیلی هم وکیل معروف و مشهوری بوده میاد تا ثابت کنه این زن و مرد هندی که در انگلستان دستگیر شدن بی گناه هستن. آقا اینا از در رو دیوار داستان میبافن. اول داستان شما فکر میکنید دختری که همراه مرد هستش مقصر هستش و بعد از اینکه کمی میگذره یه دفعه ذهنتون میره که احتمالا خود مرد گناهکار اصلی هستش ولی کم کم که فیلم میره جلوتر و داستان براتون روشن میشه متوجه میشید که یکی از دوستان اینها تمام این نقشه ها رو چیده بوده. در وقاع اینها در ابتدا به یک ماشین حمل پول انگلیسی دسپرد میزنن و تمام پولهاش رو میدزدن و بعد هم به یک کشتی حامل سلاح حمله میکنن و منفجرش میکنن. آخر آخر داستان که وکیله با هزارتا بدبختی اینا رو نجات میده یه دفعه ای چشمش میخوره به روزنامه ای که عکس خودش توش بوده و میبینه که تمام اسامی و داستانهایی که اون دو نفر سر هم کرده بودن الکی بوده و تازه متوجه میشه که خودش هم گول خورده و از اول هم همه ی اینا نقشه بوده که این چند دوست پولا رو بدزدن و بعد هم راحت فرار کنن. خلاصه فیلمش خیلی قشنگ بود. همونطور که گفتم اصلا شبیه به فیلمهای لوس و مزخرف هندی نبود!
من به این فیلم نمره ی 8 از 10 میدم . به نظر میرسه که سینمای هند داره خیلی خوب پیشرفت میکنه!
Shahab
December 10th, 2009, 12:27 AM
jennifer's body
http://www.wildaboutmovies.com/images_6/jennifers_body.jpg
یکی از آشغالترین فیلم های هالیوود. هدف فیلم هم معلومه! مگان فاکس و استفاده تبلیغاتی از اون. بازی ها ضعیف. فیلم نامه ابَرضعیف. تدوین آشغال و خلاصه هیچ نکته ی مثبتی توی این فیلم وجود نداره.
4/10
CitoXotiC
December 10th, 2009, 08:42 PM
پس واجب شد ببینیمش! :D می خوام ببینم چطوری از مگان خانوم استفاده کردن! :D
................................................................................................................
راستی... این پست بی معنی (!) 400 امین پست منه! هووووووووورا :D
JAVAD
December 10th, 2009, 08:52 PM
منم با نظر آقا شهاب مواقم
فیلمیست( jennifer's body)بس ...
آخرین فیلمی هم که دیدم یه فیلم قدیمیه به نام The.Shawshank.Redemption.1994
هرکی ندیده پیشنهاد میکنم ببینه! امتاز من به این فیلم 8/10
Shahab
December 11th, 2009, 05:39 PM
منم با نظر آقا شهاب مواقم
فیلمیست( jennifer's body)بس ...
آخرین فیلمی هم که دیدم یه فیلم قدیمیه به نام The.Shawshank.Redemption.1994
هرکی ندیده پیشنهاد میکنم ببینه! امتاز من به این فیلم 8/10
فکر کنم من قبلا توی همین تاپیک هم گفتم. امتیاز من به شاوشنک 20 از 10 هستش. یعنی این فیلم خداس. بهترین فیلم دارابونت و جزو سه فیلم برتر منه.
Kenzo
December 11th, 2009, 06:03 PM
امتیاز من به شاوشنک 20 از 10 هستش. یعنی این فیلم خداس. بهترین فیلم دارابونت و جزو سه فیلم برتر منه
سه فیلم برترت چیه شهاب؟
CitoXotiC
December 11th, 2009, 06:11 PM
سه فیلم برترت چیه شهاب؟
من به جاش می گم! :D
The Twilight Saga: New Moon!!! :D
You Don't Mess with the Zohan!!! :D
و The Shawshank Redemption!
Kidding :D
بگو شهاب جان، من هم علاقه مند شدم بدونم
D/|ni3L
December 11th, 2009, 06:15 PM
من امروز بیکار بود.و یک بار دیگه نشستم meet the spartans رو نگاه کردم:)
http://www.spadanstore.com/images/meetthespartan/mahsool-shop-ecommerce-meet%20the%20spar.jpg
فک نکنم احتاج به توضیح داشته باشهhttp://www.bazyrayaneh.com/forum/images/smilies/biggrin.gif
CitoXotiC
December 11th, 2009, 06:22 PM
لاالله الا الله!!! اینا چیه نگاه می کنی؟! بیکاری؟! برو تیلیویزییون (!) رو روشن کن و از برنامه های بسیار مفیدش لذت ببر! :D با وجود برادران و خواهران زحمت کش و از جان گذشته ی ما در پخش صدا و سیما کی نیاز به این فیلم ها داره؟! :D
hitman 47
December 11th, 2009, 06:28 PM
منم این فیلمرو دیدم کلی بد اموزی داره!!!!!!!!!!!!!
ebibatboy
December 11th, 2009, 06:52 PM
خوشبختانه پسرخالم نذاشت کامل ببینمش:D .هی میزد جلو.ولی یه سری تیکه خنده دار داره که خیلی توپه.مثل همون تیکه که از GTA تقلید کرده بودند
Shahab
December 11th, 2009, 08:25 PM
سه فیلم برترت چیه شهاب؟
من به جاش می گم! :D
The Twilight Saga: New Moon!!! :D
You Don't Mess with the Zohan!!! :D
و The Shawshank Redemption!
Kidding :D
بگو شهاب جان، من هم علاقه مند شدم بدونم
به زودی یه تاپیک میزنم برای فیلم های برتر و اونجا کامل توضیح میدم ولی 3 فیلم برتر من اینان:
Modern Times
The Shawshank Redemption
Godfather 1
البته فیلم خوب خیلی زیاد هست که بعدا توضیح میدم.
permawl
December 11th, 2009, 08:59 PM
بحث فیلم خوب شد من بالاخره سومین بازی برتر و مبهوت کنندهی عمرم رو دیدم! دو بازیگری مبهوتکنندهی قبلی مربوط میشد به نقشآفرینی بی بدیل آل پاچینو تو فیلم بعد از ظهر سگی(پاچینو بار ها اون حضور مبهوت کننده رو تکرار کرد).دومیش ابر نقش تکرار نشدنی هیث لجر به جای جوکر بود و سومیش هم نقش(واقعا لقبی نمیتونم پیدا کنم که کیفیت این نقش رو بیان کنه) واقعا بی بدیل،خشک کننده و و و Jared Leto(ژیرد لتو) تو فیلم تحسین شدهی Requiem for a dream هست.هرچقدر که فضای فیلم،کارگردانی،سناریو و ... خوبی داره اما بازی بازیگراش یه چیز دیگهس.از اونجچایی که فکر کنم بچهها قبلا در موردش صحبت کردن من فقط نمرهم رو بدم که 10 از 10 هست.
شهاب واقعا این فیلم 10 از 10 هست به نظرم (در کنار یه چندتا فیلم معدود دیگه.)
Shahab
December 11th, 2009, 09:02 PM
Requiem for a dream واقعا شاهکار بود. هیچ حرفی توش نیست. جارد لتو و حتی جنیفر کانلی هم خدا بازی میکرد. ولی به نظر من موفقترین نکته ی این فیلم ریتم فیلم نامه بود که تو چند دقیقه ی آخر نفس رو بند می آورد.
پ.ن:آخرش چطور شد دیدیش؟ :D
CitoXotiC
December 11th, 2009, 09:23 PM
خوشبختانه پسرخالم نذاشت کامل ببینمش:D .هی میزد جلو.ولی یه سری تیکه خنده دار داره که خیلی توپه.مثل همون تیکه که از GTA تقلید کرده بودند
آره. تیکه ی خنده دار داره... همون جایی که داره با زن و بچش خداحافظی می کنه و یارو قد کوتوله میگه من پسرت نیستم! کلی خندیدم :D
..................................................................................
ضمنا من این فیلم رو واسه پسرخالم همین طور که گفتی تیکه تیکه گذاشتم! تو پسر خاله ی من نیستی؟!! :D
ebibatboy
December 11th, 2009, 09:33 PM
آه... کجا بودی ای پسرخاله گم شده.من تورا بعد از 18 سال یافتم.:D
این فیلم جایزه تمشک طلایی هم برده؟
shahryaraz
December 11th, 2009, 09:47 PM
inglorious bastards
نام فارسی: حرامزادههای گمنام
زمان: 153 دقیقه
کارگردان: تارانتینو
بازیگران: Brad Pitt , Mélanie Laurent, Christoph Waltz, Eli Roth, Diane Kruger
سبک: درام/ جنگ
http://www.chinadaily.com.cn/showbiz/images/attachement/jpg/site1/20090513/0023ae606f170b74d8081f.jpg
داستان: فیلم روایتی دیگر به جنگ جهانی دوم است، این بار ب سبک تارانتینویی! یک سرهنگ عالی رتبه آلمانی معروف به شکارچی یودی در پی نابودی تمامی یهودیان واقع در فرانسه اقدام به کشتار بیرحمانهای از مردم و حامیان یهود میکنه که در پی اون عدهای سرباز آمریکایی/ یهودی با نام حرامزادههای گمنام برای زهر چشم گرفتن از آلمانها وارد اک فرانسه میشن و سربازان این کشور رو به طرز بسیار فجیهی از بین میبرن، هر کدوم از این سربازان آمریکایی مهارتی خاص در کشتار دارن، مثلا یکی با چوب بیسبال مغز میترکونه، اون یکی با چاقو و.... خلاصه در پی یک سری اتفاقات حرامزادهها به چنگ افسر آلمانی میافتن که در ادامه اتفاقات بسیار جالبی برای اونها میافته.
حتما فیلم رو تماشا کنید زیرا تارانتینو بار دیگر هنر خودش رو در نماهای متفاوت از فیلمبرداری و روایت داستانی به معرض نمایش میگذاره. البته من خیلی توقع بیشتری داشتم چون فکر میکردم خیلی باید brutal باشه.
امتیاز من: 18 از 20
Shahab
December 11th, 2009, 09:51 PM
inglorious bastards
متاسفانه هیچ بهایی به بازیگراش توی این فیلم نداده تارانتینو. به خصوص نقش برد پیت که با توجه به اون همه تبلیغات و پوسترهای قبل از عرضه فکر میکردم خیلی نقشش زیاد باشه.
ebibatboy
December 11th, 2009, 09:53 PM
من خیلی تعریفشو شنیدم.میگن جزو معدود فیلم هایی که به جای اینکه المانی رو خشن جلوه بده یهودی ها رو خشن جلوه داده
CitoXotiC
December 11th, 2009, 10:10 PM
آه... کجا بودی ای پسرخاله گم شده.من تورا بعد از 18 سال یافتم.:D
این فیلم جایزه تمشک طلایی هم برده؟
کهریزک بودم عزیز! :D
CitoXotiC
December 11th, 2009, 11:28 PM
متاسفانه هیچ بهایی به بازیگراش توی این فیلم نداده تارانتینو. به خصوص نقش برد پیت که با توجه به اون همه تبلیغات و پوسترهای قبل از عرضه فکر میکردم خیلی نقشش زیاد باشه.
اتفاقا همین 3 ساعت پیش تارانتینو اومد CNBC اگه اشتباه نکنم و در مورد فیلمش صحبت کرد... حالا من کاری به حرف های خودش که گفت مثلا 10 سال پیش این فیلم به ذهنش رسیده ندارم، می خوام نظر شخصیم رو بگم...
به نظر من این فیلم یکی از بهترین فیلم های برد پیت بود. من شخصا ازش خوشم نمیومد اما با دیدن این فیلم نظرم عوض شد. واقعا کارش رو بلده و رفته تو نقش. طرز حرف زدن، راه رفتن و حرکاتش (مخصوصا صورت) واقعا عالی بود. هنوز هم بعضی وقتا اون تیکه ای که میگه: They need to be distroy رو با خودم با صدا و لحن برد تکرار می کنم. داستان پردازی و کارگردانی فیلم هم حرف نداشت و به راحتی می تونم ادعا کنم یکی از بهترین کارهای تارانتینو هستش. پایان فیلم هم وافعا غیر قابل پیش بینی بود چون من فکر می کردم این فیلم از تاریخ گرفته شده اما... به هر حال به همه پیشنهاد می دم ببیننش. عالی بود
Xpab Shadow
December 11th, 2009, 11:39 PM
سلام دوستان عزیز.
آقایون جاتون خالی من تا دیشب فیلم چارچنگولی رو ندیده بود دیشب نشستم این فیلم رو دیم دیگه اینقدر خندیدم که نزدیک بود نصف از از خونه بندازنم بیرون!
جواد رضویان میگفت برادر کریمی پاس بده به برادر خلیلی برادر خلیلی گلش کن...:D !
داستان فیلم مربوط به دو برادره که از ناحیه ی دست به هم چسبیدن و به نوعی دست هر دو مشترک هست.
البته فیلم اصلا جدید نیست ولی به هر حال
هرکی این فیلم رو ندیده شدیدا بهش پیشنهاد می کنم بگیره ببینه ش و لذت ببره توی این دوره که تمامی فیلم های ایرانی لوس شدن دیدن این فیلم واقعا لذت بخش شده!
Kenzo
December 11th, 2009, 11:59 PM
http://i.imagehost.org/0496/aliens_in_the_attic.jpg
نام فیلم : بیگانگان در زیر شیروانی - Aliens in the Attic
محصول سال : 2009
هنرپیشگان : Carter Jenkins, Ashley Tisdale, Austin Butler, Doris Roberts, Robert Hoffman
کارگردان : John Schultz
داستانش با سقوط شهاب سنگهایی همانند راکت از دل کهکشان تاریک آغاز میشه. در سقوط شهاب سنگ ها ، چهار پاد درخشنده هست که در این میان مخفی شده اند. نیروی اسرارآمیزی باعث میشود تا شهاب سنگ ها از مسیر خود منحرف شده و به سمت توپ آبی و درخشانی در فاصله ای خیلی دور قرار گرفته است بروند، این توپ آبی درخشنده همان زمین است....چند خواهر و برادر که پدر و مادرشان به تعطیلات رفته اند و انها در خانه تنها هستند. یک شب گروهی از موجودات فضایی در کنار منزل آنها فرود می آیند و میخواهند دنیا را تسخیر کنند . موجودات فضایی که چندان بهره ی هوشی بالایی هم ندارند. اکنون با نوجوانان این خانه درگیر می شوند.
امتیاز 17 از 20
یه چیزی تو مایه های فیلم Spiderwick که جالب بود.
Shahab
December 12th, 2009, 12:16 AM
اتفاقا همین 3 ساعت پیش تارانتینو اومد CNBC اگه اشتباه نکنم و در مورد فیلمش صحبت کرد... حالا من کاری به حرف های خودش که گفت مثلا 10 سال پیش این فیلم به ذهنش رسیده ندارم، می خوام نظر شخصیم رو بگم...
به نظر من این فیلم یکی از بهترین فیلم های برد پیت بود. من شخصا ازش خوشم نمیومد اما با دیدن این فیلم نظرم عوض شد. واقعا کارش رو بلده و رفته تو نقش. طرز حرف زدن، راه رفتن و حرکاتش (مخصوصا صورت) واقعا عالی بود. هنوز هم بعضی وقتا اون تیکه ای که میگه: They need to be distroy رو با خودم با صدا و لحن برد تکرار می کنم. داستان پردازی و کارگردانی فیلم هم حرف نداشت و به راحتی می تونم ادعا کنم یکی از بهترین کارهای تارانتینو هستش. پایان فیلم هم وافعا غیر قابل پیش بینی بود چون من فکر می کردم این فیلم از تاریخ گرفته شده اما... به هر حال به همه پیشنهاد می دم ببیننش. عالی بود
دلیل اینکه منم گفتم نقشش کوتاه بوده و بهش بها داده نشده همینه. بازیش توی این فیلم محشره. شاید بهترین بازی عمرشو انجام داده و با توجه به این ایفای فوق العاده همه انتظار دارن لااقل بیشتر ازش ببینیم.
حالا برد پیت به کنار. چند تا دیگه از اعضای گروه حرامزاده ها قبل از اینکه کامل معرفی بشن کشته میشن! البته توی فیلم های قبلی تارانتینو مثل "سگ های انباری" هم چنین چیزی بود اما اونجا بعد از کشته شدن چند تا فلش بک زده میشد تا اون نقش رو بیشتر بشناسیم اما اینحا نه! طرف که کشته میشه دیگه کارش تمومه و همونجا فراموش میشه. اما در کل فیلم فوق العاده ای بود.
یه چیز دیگه اینکه به نظر من بازی برد پیت توی این فیلم به اندازه ی بازی جانی دب توی پابلیک انمیز اسکاری و زیبا نیست.
سلام دوستان عزیز.
آقایون جاتون خالی من تا دیشب فیلم چارچنگولی رو ندیده بود دیشب نشستم این فیلم رو دیم دیگه اینقدر خندیدم که نزدیک بود نصف از از خونه بندازنم بیرون!
داستان فیلم مربوط به دو برادره که از ناحیه ی دست به هم چسبیدن و به نوعی دست هر دو مشترک هست.
هرکی این فیلم رو ندیده شدیدا بهش پیشنهاد می کنم بگیره ببینه ش و لذت ببره توی این دوره که تمامی فیلم های ایرانی لوس شدن دیدن این فیلم واقعا لذت بخش شده!
منم بعد از 7-8 سال یه فیلم ایرانی دیدم به اسم چارچنگولی. خداوکیلی اینقدر حرص خوردم که نگو. واقعا پتانسیل ایران در حد چارچنگولیه؟!؟! من که اسمشو فیلم نمیزارم.
راستی "درباره ی الی" رو هم دیدم. به نسبت فیلم های ایرانی خیلی خوب بود. در کل بهش 14 از 20 میدم.
توی سینمای ایران هم چند تا فیلم جاودانه داریم به نظر من:
گوزن ها
یک تکه نان
بچه های آسمان
درباری ه الی
permawl
December 12th, 2009, 12:24 AM
شهاب فکر کنم دیگه نوبت جانی دپ شده که اسکار بگیره.با توجه به همون قضیه اسکاری بودن اقتباسهای شخصیتی که تو هالیوود رواج داره و اکثر دوباره سازیهای بزرگ یه اسکار بازیگری میگیرن معمولا.تازه امسال بازی اسکاری نداریم(یا من فعلا ندیدم) و از اونجایی که آکادمی خیلی به جانی دپ لطف داره تو رد کردنش شاید امسال حقش رو بگیره.جانی دپ 2 بار در بدترین شرایط و در حالتی که کلی بازی خوب دیگه از کاندیداهای خوب وجود داشت کاندید شد یه بار به خاطر کاپیتان اسپارو و اون لهجهی محشرش یه بارم به خاطر سویینی تاد که دفعه دوم انگار همه بازیگرا بازی خوبشون رو برای اون سال نگه داشتن.به هر حال امسال شانس جانی خیلی زیاده.شانس که نه حقشه(هرچند نقش از این بهتر داشته که اسکار بگیره!).
من یکی خودمو برای اسکاری که جانی دپ از سین سیتی میگیره آماده کردم.
-----------
دربارهی الی رو چند روز پیش دیدم همون 14 از 20 تو خوب بود.فیلم به طور کلی فضاش مثل بقیه فیلمای ایرانی بود هرچند ایدهی به نسبت بهتری داشت.اما نکتهی مثبت و قابل تاملش نوع روایت،زوایای دوربین و بازی خوب بازیگراش بود.یکی از بهترین بازیگردانیةای این چند سال اخیر رو تو دربارهی الی دیدم.پایان بر خلاف اکثر فیلمای ایرانی بی رحم فیلم هم خوب بود.بازی مانی حقیقی محشر بود.در حد راه یافتن به اسکار (:D)
CitoXotiC
December 12th, 2009, 12:24 AM
آخر درباره ی الی فهمیدی چی شد؟!!! :D همه ی نکته ی فیلم تو اون دستشوییه بود! :D هی نشون میداد.... فکر کنم کله بچه های پشت صحنه و بچه های جولوی صحنه یک بار تو فیلم رفتن دست به آّب! :D
ولی واقعا چیز خاصی ندیدم تو این فیلم که روزنامه هی ازش تعریف می کرد و گفته بود رابرت دنیرو بهش جایزه داده.
..............................................................................................................................................................
در مورد شخصیت پردازیه Ing.Bas باهات کاملا موافقم. فکر میکنم فیلم باید یک ساعت دیگه اضافه می داشت. انگار بریده بودنش. اون صحنه که هوگو رو معرفی می کنه من فکر کردم مثل بیل را بکش همه ی اعضا رو معرفی خواهد کرد اما... نه! :(
CitoXotiC
December 12th, 2009, 12:33 AM
دربارهی الی رو چند روز پیش دیدم همون 14 از 20 تو خوب بود.فیلم به طور کلی فضاش مثل بقیه فیلمای ایرانی بود هرچند ایدهی به نسبت بهتری داشت.اما نکتهی مثبت و قابل تاملش نوع روایت،زوایای دوربین و بازی خوب بازیگراش بود.یکی از بهترین بازیگردانیةای این چند سال اخیر رو تو دربارهی الی دیدم.پایان بر خلاف اکثر فیلمای ایرانی بی رحم فیلم هم خوب بود.بازی مانی حقیقی محشر بود.در حد راه یافتن به اسکار (:D)
رضا جان به نظر من رابرت دنیرو واسه فحش هایی که تو فیلم بود (از جمله گه که زیاد هم تکرار می شد) و همچنین به دلیل زدن یک شخصیت زن به طور تقریبا واقعی اونم تو یک فیلم ایرانی بهش جایزه داده. کلا نسبت به فیلم های تاپ اصلا حرفی واسه گفتن نداره اما اقلا به پول بلیط سینما میرزه. از افتضاحی مثل زندگی شیرین بسیار بسیار بهتره
Shahab
December 12th, 2009, 12:37 AM
شهاب فکر کنم دیگه نوبت جانی دپ شده که اسکار بگیره.با توجه به همون قضیه اسکاری بودن اقتباسهای شخصیتی که تو هالیوود رواج داره و اکثر دوباره سازیهای بزرگ یه اسکار بازیگری میگیرن معمولا.تازه امسال بازی اسکاری نداریم(یا من فعلا ندیدم) و از اونجایی که آکادمی خیلی به جانی دپ لطف داره تو رد کردنش شاید امسال حقش رو بگیره.جانی دپ 2 بار در بدترین شرایط و در حالتی که کلی بازی خوب دیگه از کاندیداهای خوب وجود داشت کاندید شد یه بار به خاطر کاپیتان اسپارو و اون لهجهی محشرش یه بارم به خاطر سویینی تاد که دفعه دوم انگار همه بازیگرا بازی خوبشون رو برای اون سال نگه داشتن.به هر حال امسال شانس جانی خیلی زیاده.شانس که نه حقشه(هرچند نقش از این بهتر داشته که اسکار بگیره!).
من یکی خودمو برای اسکاری که جانی دپ از سین سیتی میگیره آماده کردم.
-----------
آخر درباره ی الی فهمیدی چی شد؟!!! :D همه ی نکته ی فیلم تو اون دستشوییه بود! :D هی نشون میداد.... فکر کنم کله بچه های پشت صحنه و بچه های جولوی صحنه یک بار تو فیلم رفتن دست به آّب! :D
ولی واقعا چیز خاصی ندیدم تو این فیلم که روزنامه هی ازش تعریف می کرد و گفته بود رابرت دنیرو بهش جایزه داده.
..............................................................................................................................................................
در مورد شخصیت پردازیه Ing.Bas باهات کاملا موافقم. فکر میکنم فیلم باید یک ساعت دیگه اضافه می داشت. انگار بریده بودنش. اون صحنه که هوگو رو معرفی می کنه من فکر کردم مثل بیل را بکش همه ی اعضا رو معرفی خواهد کرد اما... نه! :(
رضا من این جمله رو امسال شونصد جا نوشتم :D
"اگه اسکار امسال رو به جانی دب ندن به نامردی های آکادمی یکی دیگه اضافه میشه"
بهترین سکانس فیلم پابلیک انمیز که واقعا هم کف کردم صحنه ای بود که نامزد جانی دب رو گرفتن و خودش تو ماشین بود و نمیدونست باید چیکار کنه! واقعا اونجا خدا بازی میکرد. من اون صحنه رو در حد بازیهای شاهکار آلپاچینو توی "بوی خوش زن" میپرستم.
بازی ها توی درباره ی الی واقعا عالی بود. توی زن ها مریلا زارعی یه تیکه عالی بازی کرد. اونجا که بهش خبر دادن الی رفته توی آب واقعی ترین استرس رو میشد توی چهرش دید. قسمتی که پانتومیم بازی میکردن زیبا بود. داستانش نکته ی خاصی نداشت، به نظر من بیشترین موفقیت فیلم به خاطر بازی های خوب، کاراگردانی خوب، همون دوربین که خودتم گفتی و صدا(فیلم موسیقی متن نداره تا حس بیشتری به مخاطب منتقل بشه!) هستش.
ایلتای به نظر من Kill Bill جزو ضعف ترین آثار تارانتینو هست! دیروز برای بار n ام Pulp Fiction رو دیدم راستی. شاید بشه گفت جزو حرفه ای ترین کارهای تاریخ سینما هستش.
permawl
December 12th, 2009, 12:39 AM
من البته اون فحش ها و مثلا کتک زدن رو ساختار شکنی نمیدونم که بگم اوه چه cool.نکات خوب فیلم به نظرم همون دوربین متحرک جالب و روون فیلم و ساختار روایی خوبش شبیه مثلا district 9 و نه در اون حد و بعدش بازی خوب بازیگراش هست.حالا رابرت دنیرو شاید کلا از گلشیفته خانم جان خوشش اومده قبلا خواسته اینجا فیلمشو تحویل بگیره که شاید ... :D
ولی جدای از شوخی من دربارهی الی رو نه خیلی تاپ ولی بسیار سرتر از جریان فعلی سینمای ایران میدونم و امیدوارم حالا که به مرحله اول گلدن گلاب هم راه پیدا کرده بتونه بیشتر و بیشتر موفق بشه.
----
ادیت برای شهاب:جانی دپ بازی خوب زیاد داره منتها معمولا همکاریش با استاد، به مذاق آکادمی خوش نمیاد.مثلا کاندیدا شدنش تو سویینی تاد انگار از روی اجبار و اکراه بود هرچند که سویینی تاد برای اون کارگردانی هنری محشرش یه چیزی برد ولی خیلی کم بود.مثلا اسکار موسیقی رو ندادن بهش در حالیکه موسیقی(و نه ترانه چون ترانه مال همون تئاترای زنجیرهای تئاتر بردوی بود) فیلم محشر ساخته شده بود.خوشبختانه امسال جانی دپ رقیب چندانی نداره که بگیم مثل سویینی تاد به رقبای خفنش باخت!
CitoXotiC
December 12th, 2009, 12:41 AM
ایلتای به نظر من Kill Bill جزو ضعف ترین آثار تارانتینو هست! دیروز برای بار n ام Pulp Fiction رو دیدم راستی. شاید بشه گفت جزو حرفه ای ترین کارهای تاریخ سینما هستش.
به نظر من دقیقا برعکسه شهاب! pulp fiction رو n دفعه دیدم، طوری که دیالوگ هاش رو حفظ شدم و ازش سوتی هم گرفتم خراب، اما نمی فهمم چرا تو 250 تا فیلم برتر IMDB چهارم شده!
Kill Bill رو من خیلی دوست دارم، مخصوصا یکش. sound track یکش هم مهشره
Captain Tsubasa
December 12th, 2009, 12:44 AM
تمام نکته فیلم درباره الی همون کارگردانیش بود و همچنین بازی خوب بازیگران و فیلمبرداریش
داستانش زیاد جالب نبود و آخرش هم که معلوم نشد چی شد می خواستن بگن که Open End هست
آخرین فیلم افتضاحی هم که دیدم دو خواهر بود ،البته خیلی اتفاقی دیدم
permawl
December 12th, 2009, 12:46 AM
تارانتینو کلا فیلماش یه روال خاصی داره عجیب(یا من اینطور حس میکنم) اینطور که انگار کل حقهها و ایدههای محشرش تو پالپ فیکشن رو شده و همهی فیلمای بعدیش یه تیکهای از ایدههای اونو داشتن.یه جور ارجاع به سبک قدردانی! شاید سبک کلی تارانتینو شامل فیلمای خوب میخکوب کننده باشه،اما به نظرم مثلا با یکی مثل برتون(استاد شهاب :D) که اونم فیلماش روال خودشو داره فرق داره.فیلمای برتون از همدیگه قرض نمیگیرن معمولا با اینکه نکات شبیه دارن ولی هرکدوم یه موضوع اوریجنال دارن(تو همون کارنامهی برتون) که این مثلا تو ساختههای تارانتینو نیست.برا همین میگم جناب تارانتینو برای من فقط همون یه فیلم پالپ فیکشن رو داره.(killing floor رو دیدین؟)
CitoXotiC
December 12th, 2009, 12:48 AM
تمام نکته فیلم درباره الی همون کارگردانیش بود و همچنین بازی خوب بازیگران و فیلمبرداریش
داستانش زیاد جالب نبود و آخرش هم که معلوم نشد چی شد می خواستن بگن که Open End هست
دو خواهر که محشره!!! :D نماد کامل پختگی و بلوغ سینمای ایران! :mad:
نمی دونم به همچین فیلم هایی چه طوری مجوز پخش میدن. افتضاح هستن. باز زندگی شیرین دست دو خواهر رو از پشت بسته. اومدیم بعد از n سال با دوستا بریم سینما، این فیلم آشغال رو گذاشته بودن، ما هم واسه اینکه بیش از این به شعورمون توهین نشه 20 دقیقه بعد پاشدیم رفتیم و بر خودمون لعنت فرستادیم که پول ها پرید! :mad:
Shahab
December 12th, 2009, 01:02 AM
من البته اون فحش ها و مثلا کتک زدن رو ساختار شکنی نمیدونم که بگم اوه چه cool.نکات خوب فیلم به نظرم همون دوربین متحرک جالب و روون فیلم و ساختار روایی خوبش شبیه مثلا district 9 و نه در اون حد و بعدش بازی خوب بازیگراش هست.حالا رابرت دنیرو شاید کلا از گلشیفته خانم جان خوشش اومده قبلا خواسته اینجا فیلمشو تحویل بگیره که شاید ... :D
ولی جدای از شوخی من دربارهی الی رو نه خیلی تاپ ولی بسیار سرتر از جریان فعلی سینمای ایران میدونم و امیدوارم حالا که به مرحله اول گلدن گلاب هم راه پیدا کرده بتونه بیشتر و بیشتر موفق بشه.
----
ادیت برای شهاب:جانی دپ بازی خوب زیاد داره منتها معمولا همکاریش با استاد، به مذاق آکادمی خوش نمیاد.مثلا کاندیدا شدنش تو سویینی تاد انگار از روی اجبار و اکراه بود هرچند که سویینی تاد برای اون کارگردانی هنری محشرش یه چیزی برد ولی خیلی کم بود.مثلا اسکار موسیقی رو ندادن بهش در حالیکه موسیقی(و نه ترانه چون ترانه مال همون تئاترای زنجیرهای تئاتر بردوی بود) فیلم محشر ساخته شده بود.خوشبختانه امسال جانی دپ رقیب چندانی نداره که بگیم مثل سویینی تاد به رقبای خفنش باخت!
رضا "گوزن ها" رو دیدی؟ این فیلم رو در حد فیلمای تاپ هالیوود قبول دارم.
بعد اینکه کلا کارای استاد به مذاق آکادمی خوش نمیاد. نمیدونم چرا؟! مثلا فیلمی مثل Big Fish واقعا حقش اسکار بود.(البته بازم به نظر من) یا همون ادوارد که توش جانی دب هم نقش یه موجود معصوم و ساده رو به بهترین نحو اجرا کرد.
به نظر من دقیقا برعکسه شهاب! pulp fiction رو n دفعه دیدم، طوری که دیالوگ هاش رو حفظ شدم و ازش سوتی هم گرفتم خراب، اما نمی فهمم چرا تو 250 تا فیلم برتر IMDB چهارم شده!
Kill Bill رو من خیلی دوست دارم، مخصوصا یکش. sound track یکش هم مهشره
کیل بیل من نگفتم فیلم بدیه ایلتای. اما در مقابل کارای دیگه ی تارانتینو کم میاره.
آخرش که تقریبا مشخص شد. البته خب یجورایی راستم میگی. این چنین پایانی برای سینمای ایران Open-Ed هم به شمار میاد.
تارانتینو کلا فیلماش یه روال خاصی داره عجیب(یا من اینطور حس میکنم) اینطور که انگار کل حقهها و ایدههای محشرش تو پالپ فیکشن رو شده و همهی فیلمای بعدیش یه تیکهای از ایدههای اونو داشتن.یه جور ارجاع به سبک قدردانی! شاید سبک کلی تارانتینو شامل فیلمای خوب میخکوب کننده باشه،اما به نظرم مثلا با یکی مثل برتون(استاد شهاب :D) که اونم فیلماش روال خودشو داره فرق داره.فیلمای برتون از همدیگه قرض نمیگیرن معمولا با اینکه نکات شبیه دارن ولی هرکدوم یه موضوع اوریجنال دارن(تو همون کارنامهی برتون) که این مثلا تو ساختههای تارانتینو نیست.برا همین میگم جناب تارانتینو برای من فقط همون یه فیلم پالپ فیکشن رو داره.(killing floor رو دیدین؟)
پالپ فیکشن بهترین ادای دین تارانتینو و حتی سبک به سینما هستش. بدون شک. وای اون تیکه ی آخر فیلم که ال جکسون دیالوگ های مذهبیشو میگه چقدر خداس! چقدر تاثیر گذار. مثلا خیرغطی بودن 21 گرم شاید خیلی خوب بود اما یه جاهایی کم آور ولی غیرخطی بودن پالپ فیکشن فقط به شاهکار شدنش کمک میکنه. کلا این فیلم یه اثر خاصه. کاش دوباره هم چین فیلمایی ساخته بشه.
تنها کارگردانی که دیدم فیلماش یکی از دیگری قوی تره و نمیتونم برای فیلماش رده بندی بزارم "دیوید فینچره" ... بحث اینم بعدا میکنیم.
permawl
December 12th, 2009, 07:47 AM
به خصوص اینکه انشالله دوستان اون 2 تا فیلمی که من از فینچر ندیدم رو بهم میرسونن :D بعدش میشه روش درست و حسابی بحث کرد!
CitoXotiC
December 12th, 2009, 09:08 AM
آقا تارانتینو چقدر چاق شده! :eek: مثل اینکه بهش خیلی خوش می گذره! :D
ضمنا دیشب matt damon اومد و در مورد فیلم جدیدش Invictus که Clint Eastwood کارگردانش هست و Morgan Freeman هم همبازیشه صحبت کرد. با توجه به اسم هایی بزرگی که تو این فیلم هست و توضیحاتی که matt داد فکر می کنم یکی از فیلم های خوب امسال باشه. matt damon واسه این فیلم 12-13 کیلو ورن اضافه کرده!
imdb (http://www.imdb.com/title/tt1057500/)
........................................................................................................
در ضمن بحث در مورد فیلم جاش تو این تاپییک هست؟ یا برم جای دیگه؟! :D
........................................................................................................
رضا جان همین الآن که دارم این رو می نویسم Ing.Bas در حال رایت شدنه ;)
راستی... اون دوستت که قراره واست فینچر بفرسته من که نیستم؟! :D
permawl
December 12th, 2009, 11:07 AM
ایول مت دیمون.کاش امکانش بود ضبطش میکردی :D
--------
بحث سینمایی که نداریم ولی فکر کنم گنجایش بحثش در اون حد هست که یه تاپیک مخصوص داشته باشه.
------
راستی... اون دوستت که قراره واست فینچر بفرسته من که نیستم؟!
چه فرقی داره؟:D
اگه پانیک روم و گیم رو داری بزن اگه نداری شهاب جونم زحمتشو میکشه :D
CitoXotiC
December 12th, 2009, 01:31 PM
نه Panic Room رو دارم، نه The Game رو. کلا دو تا فیلم ازش دیدم... The Curious Case of Benjamin Button و Fight Club . این دوتایی هم که گفتی امتیاز بالایی ندارن تو IMDB و من هم که اکثرا بر اساس این سایت DL می کنم.
W!LS0N
December 12th, 2009, 02:33 PM
سلام دوستان عزیز.
حالا یه تیکش هست میگه پاس بده به برادر رحیم باقری :D رحیم باقری :D
Xpab Shadow
December 12th, 2009, 02:53 PM
منم بعد از 7-8 سال یه فیلم ایرانی دیدم به اسم چارچنگولی. خداوکیلی اینقدر حرص خوردم که نگو. واقعا پتانسیل ایران در حد چارچنگولیه؟!؟! من که اسمشو فیلم نمیزارم.
راستی "درباره ی الی" رو هم دیدم. به نسبت فیلم های ایرانی خیلی خوب بود. در کل بهش 14 از 20 میدم.
توی سینمای ایران هم چند تا فیلم جاودانه داریم به نظر من:
گوزن ها
یک تکه نان
بچه های آسمان
درباری ه الی
البته فیلم مارمولک هم از اون فیلم هاییه که من هر وقت ببینم لذت میبرم:D
permawl
December 12th, 2009, 03:40 PM
راستش شنیدهها حاکی از اینه که اتفاقا پانیک رو و دِ گیم بهترینای فینچر هستن.فکر کنم باید دست به دامان شهاب بشم(حالا چرا دانلود نمیکنم من؟:D )
ida
December 12th, 2009, 06:45 PM
آخرین فیلمی که دیدم یه انیمیشن بود
cloudy with a chance of meatballs
بد نبود.ای.اونی که فکر میکردم نبود.اما خوشمزه بود:D
خداییش up یه چیز دیگه بود:rolleyes:
xaRax
December 15th, 2009, 04:25 PM
SAW VI
2009
http://blog.newsok.com/bamsblog/files/2009/10/Saw-VI.jpg
ششمین نسخه از سری معروف اره چند هفته پیش اکران شد و واکنش های متفاوتی به همراه داشت.
به شخصه توقعم از این شماره خیلی بیشتر بود.کلا سری اره رفته رفته داره سیر نزولی طی میکنه.دلیلشم نبود نوآوریه.مثلا یکی از ایرادات این فیلم نبود تله های جالبه که بعضیهاشون واقعا مسخره طراحی شدن.البته هم چنان جذابیتشونو دارن ولی به پای نسخه های قبلی به خصوص نسخه ای اولیه نمیرسن.
خشونت فیلم هم چنان پابرجاست و بسیار بیشتر و طبیعی تر شده و فیلم از این لحاظ مشکلی نداره و مثلا سکانس هایی مثل ذوب شدن قربانی در اثر ورو اسید به بدنش خوب کار شده.
داستان این قسمت از آخر قسمت پنجم شروع میشه ولی درست مثل نسخه های پیشین با پخش فلش بک ها روزنه های داستانی قسمت های قبل رو پر میکنه و این سکانس ها مثل تکه های پازل داستان بی نظیر این سری رو تکمیل میکنن.البته باید اعتراف کنم که داستان این شماره بر خلاف شماره های قبلی سرپرایز های خاص و شوک آور سری رو نداره و کمتر ذهن مخاطب رو به چالش میکشه.
موسیقی فیلم فوق العادست و سکانس های سرتاسر فیلم و به ویژه سکانسهای پایانی فیلم رو به زیبایی همراهی میکنه.
در کل این فیلم ایراد خاصی نداره و به تنهایی فیلم بسیار خوبیه ولی باید قبول کرد که به هیچ وجه انتظارات رو برآورده نکرد.